Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Katonák"
1

veroniq - 2020.04.06. 14:42

A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.

Fotó: Kertész László


Különösen fontos ilyenkor az összefogás, a társszervek kölcsönös támogatása, valamint az, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében bevezetett rendszabályokat mindenki ismerje és betartsa. A magyar emberek számíthatnak arra, hogy a katonák mindent megtesznek a biztonságuk szavatolása érdekében az élet minden területén, ahol szükség lehet a katonai képességek igénybevételére.Közélet:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.01.04. 10:37

A Magyar Honvédség katonái az erősödő migrációs nyomás miatt hétfőtől az eddiginél nagyobb létszámban támogatják a rendőröket a határvédelmi feladatok ellátásában – közölte pénteken az MTI szerint a Honvédelmi Minisztérium (HM), hozzátéve, hogy emiatt megnövekedett katonai járműforgalom várható a hétvégén.

Közélet:
Katonák   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.26. 16:16

Fejleszteni kell a Magyar Honvédséget, új, modern eszközökre van szükségünk − jelentette ki dr. Simicskó István honvédelmi miniszter március 24-én, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison. Bemutatkozott a Magyar Honvédség két új kiképző repülőgépe, átadták a JTAC-szimulátort, valamint megünnepelték az ejtőernyősök napját.

Közélet:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.31. 21:38

 

Ma délutántól holnap estig jelentős mennyiségű ónos eső eshet az ország nagy részén - figyelmeztet a MH Geoinformációs Szolgálat (MH GEOSZ) Meteorológiai Központja. Többek között a fővárosban és környékén akár 5-10 milliméternyi ónos csapadék is hullhat, amely földet érve azonnal ráfagy mindenre. Dr. Seres András Tamás főhadnagy, az MH GEOSZ ügyeletes meteorológusa a honvedelem.hu érdeklődésére elmondta: az elmúlt közel egy hónapban a Kárpát-medencében megülepedett hideg, fagyos levegő fölé az elkövetkező órákban meleg, csapadékos légtömeg kúszik be. Ez pedig kedvező feltételeket biztosít az ónos eső kialakulásához.

Közbiztonság:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.22. 11:27

A fentit kérdzete kedves Olvasónk, amikor az itt olvasható kis hírt ajánlotta figyelmünkbe: Megint lehet magyar fejlesztésű harckocsi - Hamarosan jöhet a Komondor 2.0, vagyis a magyar fejlesztésű, az ősi hazai kutyafajtáról elnevezett könnyű páncélvédettségű harcjármű újabb változata. A Komondor egyébként még inkább kuriózum, mint az egyre kevesebbek által ismert – bár a parlament által 2004-ben nemzeti kincsnek minősített – névadója, hiszen 2011-ben egyetlen példány készült belőle.

Közélet:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.11. 20:49

Pest megyében indította útjára Dankó István, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára az önkéntes műveleti tartalékos katonák országos felkészítését. A Pest Megyei Kormányhivatal épületében rendezett védelmi igazgatási szakfelkészítés célja, hogy az önkéntesek megismerjék a békeidőszaki és a különleges jogrendi működés sajátosságait. Az ország 198 helyi védelmi bizottságaiban kezdték meg az idei évben munkájukat azok az önkéntes műveleti tartalékos katonák...

Közélet:
Katonák   
 2 Hozzászólás    

Roncskutató - 2011.01.09. 11:24:09

Beszéljenek a képek! Katt ide!

A Doni katasztrófa évfordulója felé közeledve érdemes megállnunk egy szóra. Valóban igaza van azon Olvasóinknak, akik azt mondják, hogy napi bajaink eltörpülnek a mellett, ami a világháborúk éveiben történt hőseinkkel, a lakossággal, a magyarsággal, nemzetünkkel…

Abony retro:
Gyász   
Blogok   
Katonák   
 5 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok