Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Katonák"
1

veroniq - 2020.10.27. 14:22

A szolnoki parancsnokság létrehozása 2019 egyik legsikeresebb többnemzeti együttműködése volt, mondta a honvédelmi miniszter a nemzetbiztonsági bizottság ülésén. 

Közbiztonság:
Katonák   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2020.04.06. 14:42

A veszélyhelyzetben jelentkező feladatok kapcsán a Magyar Honvédségnek, a magyar katonáknak kiemelkedő szerepe van abban, hogy folyamatosan segítsék, tájékoztassák és támogassák a magyar embereket.

Fotó: Kertész László


Különösen fontos ilyenkor az összefogás, a társszervek kölcsönös támogatása, valamint az, hogy a koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében bevezetett rendszabályokat mindenki ismerje és betartsa. A magyar emberek számíthatnak arra, hogy a katonák mindent megtesznek a biztonságuk szavatolása érdekében az élet minden területén, ahol szükség lehet a katonai képességek igénybevételére.Közélet:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2020.01.04. 10:37

A Magyar Honvédség katonái az erősödő migrációs nyomás miatt hétfőtől az eddiginél nagyobb létszámban támogatják a rendőröket a határvédelmi feladatok ellátásában – közölte pénteken az MTI szerint a Honvédelmi Minisztérium (HM), hozzátéve, hogy emiatt megnövekedett katonai járműforgalom várható a hétvégén.

Közélet:
Katonák   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.26. 16:16

Fejleszteni kell a Magyar Honvédséget, új, modern eszközökre van szükségünk − jelentette ki dr. Simicskó István honvédelmi miniszter március 24-én, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázison. Bemutatkozott a Magyar Honvédség két új kiképző repülőgépe, átadták a JTAC-szimulátort, valamint megünnepelték az ejtőernyősök napját.

Közélet:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.31. 21:38

 

Ma délutántól holnap estig jelentős mennyiségű ónos eső eshet az ország nagy részén - figyelmeztet a MH Geoinformációs Szolgálat (MH GEOSZ) Meteorológiai Központja. Többek között a fővárosban és környékén akár 5-10 milliméternyi ónos csapadék is hullhat, amely földet érve azonnal ráfagy mindenre. Dr. Seres András Tamás főhadnagy, az MH GEOSZ ügyeletes meteorológusa a honvedelem.hu érdeklődésére elmondta: az elmúlt közel egy hónapban a Kárpát-medencében megülepedett hideg, fagyos levegő fölé az elkövetkező órákban meleg, csapadékos légtömeg kúszik be. Ez pedig kedvező feltételeket biztosít az ónos eső kialakulásához.

Közbiztonság:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.22. 11:27

A fentit kérdzete kedves Olvasónk, amikor az itt olvasható kis hírt ajánlotta figyelmünkbe: Megint lehet magyar fejlesztésű harckocsi - Hamarosan jöhet a Komondor 2.0, vagyis a magyar fejlesztésű, az ősi hazai kutyafajtáról elnevezett könnyű páncélvédettségű harcjármű újabb változata. A Komondor egyébként még inkább kuriózum, mint az egyre kevesebbek által ismert – bár a parlament által 2004-ben nemzeti kincsnek minősített – névadója, hiszen 2011-ben egyetlen példány készült belőle.

Közélet:
Katonák   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.11. 20:49

Pest megyében indította útjára Dankó István, a Honvédelmi Minisztérium közigazgatási államtitkára az önkéntes műveleti tartalékos katonák országos felkészítését. A Pest Megyei Kormányhivatal épületében rendezett védelmi igazgatási szakfelkészítés célja, hogy az önkéntesek megismerjék a békeidőszaki és a különleges jogrendi működés sajátosságait. Az ország 198 helyi védelmi bizottságaiban kezdték meg az idei évben munkájukat azok az önkéntes műveleti tartalékos katonák...

Közélet:
Katonák   
 2 Hozzászólás    

Roncskutató - 2011.01.09. 11:24:09

Beszéljenek a képek! Katt ide!

A Doni katasztrófa évfordulója felé közeledve érdemes megállnunk egy szóra. Valóban igaza van azon Olvasóinknak, akik azt mondják, hogy napi bajaink eltörpülnek a mellett, ami a világháborúk éveiben történt hőseinkkel, a lakossággal, a magyarsággal, nemzetünkkel…

Abony retro:
Gyász   
Blogok   
Katonák   
 5 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok