Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyász"
1234Következő >>

veroniq - 2017.04.14. 12:10

Nagypéntek az egyházi év legcsendesebb napja, amikor Jézus elítélésére, megkínzására, halálára és temetésére emlékeznek a keresztények - olvasható a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) által közleményében.


Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.23. 09:58

 

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy vita hevében megfojtotta, felakasztotta, majd elásta ismerősét egy apaji ház udvarán. A bűnügy vádlottja és élettársa a Pest megyei Apajon, egy családi házban éltek. Velük lakott a vádlottnál 18 évvel fiatalabb férfi, a bűnügy sértettje is. Mindhárman italoztak, olykor legfeljebb alkalmi munkát végeztek. Részegen időről időre vita robbant ki köztük, amely gyakran tettlegességig is fajult, de rendőri segítséget nem kértek.

 

Közbiztonság:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.26. 18:58

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Matusinka László tragikus hirtelenséggel elhunyt. A Család kérésének megfelelően teszem közzé a temetése időpontját. Nyugodjék békében. 

Kedves Rokonok és Barátok szeretnélek megkérni titeket ,hogy közösen kísérjük Drága Édesapámat utolsó útjára e földön pénteken 10 órakor az Abonyi Nagytemetőben. Minden Ismerös,Vadász- és Horgásztárs és mindenki ki ismerte és szerette közösen búcsúzunk el a mi Matunktól.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.04. 13:12

Szerkesztőségünk, Olvasóink nevében mély fájdalommal osztozunk a család és barátok gyászában. Nyugodjon békében! - Az Aboynban közismert nezész- énekes halálhírével van tele az internet. Többek közt képét megosztotta a Romaklipstudio is, melyet IDE kattintva olvashatnak.  Úgy tudjuk, hogy az abonyi férfi reggel rosszul lett otthonában. 

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.24. 11:35

Élt nyolcvan, szép, tartalmas esztendőt. Béla bácsi egy etalon volt, egy ikon. Nekem, és azt hiszem, hogy mindazoknak az volt, akik ismerték. Még az előző polgármester regnálása idején a helyi önkormányzatnál is dolgozott, értünk is! Í

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.22. 20:50

 

Nagyításhoz kattints a címre!

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.03. 20:33

Elment a Doktor ÚR, örökre. Én magam is ismertem. Szókimondó, segítőkész, boldog, szeretetteljes mosolyú EMBER-nek. Igen, csupa- csupa nagy betűvel.  Olvasóink és szerlesztőségünk nevében is mély fájdalommal osztozunk a Család gyászában. Tisztelegve emléke előtt, teszem közzé a temetésen elhangozottakat.

In memoriam Dr. Bódi Gyula

Tisztelt gyászoló gyülekezet!


Kezemben egy fekete keretes gyászjelentést tartok – Dr. Bódi Gyula 78 éves korában elhunyt.

Ki is volt Ő? - tesszük fel a kérdést.


Ő volt a BÓDI DOKTOR, csupa fénylő, nagy betűvel.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.29. 10:35

Mély fájdalommal osztozunk a Család és Barátok gyászában Abony város lakossága és a MiAbonyunk szerkesztősége nevében.- A január 18-i tragikus balesetben elhunyt fiatalember, Földi Tibor gyászjelentését a Család kérésének megfelelően teszem közzé. Kérik, hogy akik szeretnének Tibortól végső búcsút venni, kegyeletület leróni, az alábbi időpontban tegyék meg azt. Földi Tibor az Újszilvás- Abony kereszteződésben történt tragikus baleset áldozata.

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy


FÖLDI TIBOR

Olvasáshoz kattintson a címre.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.27. 10:25

 

Az Újszászi Rendőrőrs 16010/4228/2014. bűnügyi számon rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást és tanúk, illetve sértettek jelentkezését kéri.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. december 19. és 2014. december 26-án 11 óra közötti időben a Zagyvarékas külterületén a 0293. helyrajzi szám alatt található, úgynevezett „öreg temetőben” összesen 24 darab síremléket megrongált. Az ismeretlen több fejfát kidöntött, egy síremlék vázáit letörte és több mécsest is összetört a helyszínen.
 

Közbiztonság:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.02. 12:33

Ismét egy sokak által szeretett és tisztelt, köztiszteletben álló EMBER-t búcsúztattunk a napokban. A búcsúztató beszédet Király B. Izabella mondta el a temetési szertartáson, most közzéteszem. Olvasóink, szerkesztőségünk és Abony város lakossága nevében is mély fájdalommal osztozunk a  család gyászában.

 

Donáth Lajos búcsúztatója
2014. december 31.

   A Nagyabonyi Színkör nevében búcsúzom Donáth Lajos tagtársunktól. Lajos barátunk, - attól a pillanattól kezdve, hogy Abonyban tanítani kezdett, - aktív szereplője lett a helyi műkedvelő előadásoknak. Sajátos humora, alkata, személyisége lehetővé tette számára nagyszerű karakter szerepek megformálását. Kiváló, nehezen pótolható epizodistája volt a Nagyabonyi Színkörnek.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok