Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyász"
1234Következő >>

veroniq - 2017.04.14. 12:10

Nagypéntek az egyházi év legcsendesebb napja, amikor Jézus elítélésére, megkínzására, halálára és temetésére emlékeznek a keresztények - olvasható a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) által közleményében.


Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.08.23. 09:58

 

A Pest Megyei Főügyészség emberölés bűntette miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki egy vita hevében megfojtotta, felakasztotta, majd elásta ismerősét egy apaji ház udvarán. A bűnügy vádlottja és élettársa a Pest megyei Apajon, egy családi házban éltek. Velük lakott a vádlottnál 18 évvel fiatalabb férfi, a bűnügy sértettje is. Mindhárman italoztak, olykor legfeljebb alkalmi munkát végeztek. Részegen időről időre vita robbant ki köztük, amely gyakran tettlegességig is fajult, de rendőri segítséget nem kértek.

 

Közbiztonság:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.26. 18:58

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Matusinka László tragikus hirtelenséggel elhunyt. A Család kérésének megfelelően teszem közzé a temetése időpontját. Nyugodjék békében. 

Kedves Rokonok és Barátok szeretnélek megkérni titeket ,hogy közösen kísérjük Drága Édesapámat utolsó útjára e földön pénteken 10 órakor az Abonyi Nagytemetőben. Minden Ismerös,Vadász- és Horgásztárs és mindenki ki ismerte és szerette közösen búcsúzunk el a mi Matunktól.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.05.04. 13:12

Szerkesztőségünk, Olvasóink nevében mély fájdalommal osztozunk a család és barátok gyászában. Nyugodjon békében! - Az Aboynban közismert nezész- énekes halálhírével van tele az internet. Többek közt képét megosztotta a Romaklipstudio is, melyet IDE kattintva olvashatnak.  Úgy tudjuk, hogy az abonyi férfi reggel rosszul lett otthonában. 

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.24. 11:35

Élt nyolcvan, szép, tartalmas esztendőt. Béla bácsi egy etalon volt, egy ikon. Nekem, és azt hiszem, hogy mindazoknak az volt, akik ismerték. Még az előző polgármester regnálása idején a helyi önkormányzatnál is dolgozott, értünk is! Í

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.07.22. 20:50

 

Nagyításhoz kattints a címre!

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.03. 20:33

Elment a Doktor ÚR, örökre. Én magam is ismertem. Szókimondó, segítőkész, boldog, szeretetteljes mosolyú EMBER-nek. Igen, csupa- csupa nagy betűvel.  Olvasóink és szerlesztőségünk nevében is mély fájdalommal osztozunk a Család gyászában. Tisztelegve emléke előtt, teszem közzé a temetésen elhangozottakat.

In memoriam Dr. Bódi Gyula

Tisztelt gyászoló gyülekezet!


Kezemben egy fekete keretes gyászjelentést tartok – Dr. Bódi Gyula 78 éves korában elhunyt.

Ki is volt Ő? - tesszük fel a kérdést.


Ő volt a BÓDI DOKTOR, csupa fénylő, nagy betűvel.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.29. 10:35

Mély fájdalommal osztozunk a Család és Barátok gyászában Abony város lakossága és a MiAbonyunk szerkesztősége nevében.- A január 18-i tragikus balesetben elhunyt fiatalember, Földi Tibor gyászjelentését a Család kérésének megfelelően teszem közzé. Kérik, hogy akik szeretnének Tibortól végső búcsút venni, kegyeletület leróni, az alábbi időpontban tegyék meg azt. Földi Tibor az Újszilvás- Abony kereszteződésben történt tragikus baleset áldozata.

 

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy


FÖLDI TIBOR

Olvasáshoz kattintson a címre.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.27. 10:25

 

Az Újszászi Rendőrőrs 16010/4228/2014. bűnügyi számon rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást és tanúk, illetve sértettek jelentkezését kéri.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen tettes 2014. december 19. és 2014. december 26-án 11 óra közötti időben a Zagyvarékas külterületén a 0293. helyrajzi szám alatt található, úgynevezett „öreg temetőben” összesen 24 darab síremléket megrongált. Az ismeretlen több fejfát kidöntött, egy síremlék vázáit letörte és több mécsest is összetört a helyszínen.
 

Közbiztonság:
Gyász   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.02. 12:33

Ismét egy sokak által szeretett és tisztelt, köztiszteletben álló EMBER-t búcsúztattunk a napokban. A búcsúztató beszédet Király B. Izabella mondta el a temetési szertartáson, most közzéteszem. Olvasóink, szerkesztőségünk és Abony város lakossága nevében is mély fájdalommal osztozunk a  család gyászában.

 

Donáth Lajos búcsúztatója
2014. december 31.

   A Nagyabonyi Színkör nevében búcsúzom Donáth Lajos tagtársunktól. Lajos barátunk, - attól a pillanattól kezdve, hogy Abonyban tanítani kezdett, - aktív szereplője lett a helyi műkedvelő előadásoknak. Sajátos humora, alkata, személyisége lehetővé tette számára nagyszerű karakter szerepek megformálását. Kiváló, nehezen pótolható epizodistája volt a Nagyabonyi Színkörnek.

Közélet:
Gyász   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok