Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7970, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2020.03.30. 16:34

 

 

Lesodródott az útról, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szombaton délután a 40-es út 29-es kilométerénél, Abony és Cegléd között. A gépkocsiban egy ember utazott, a tűzoltók kiérkezéséig a helyszínen tartózkodók segítségével elhagyta az autót. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.26. 20:08

 

Szolnoki sikerrel zárult a 2017. évi tűzoltó szakmai verseny. Mivel három egymást követő évben az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis tűzoltói bizonyultak a legjobbnak, a versenyszabályzat értelmében a vándorkupát örökre kihelyezhetik a dicsőségfalukra. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.13. 16:33

Kéménytűz, füstmérgezés, robbanás és szén-monoxid-mérgezés! A fűtési szezon kezdetével országszerte egyre gyakrabban hívják valamelyik esethez a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit, és a hírekben is többször találkozhatunk ilyen jellegű balesetekkel. A szén-monoxid-mérgezéssel járó balesetek – a velük járó anyagi károkkal, személyi sérülésekkel együtt – kis odafigyeléssel és tudatos felkészüléssel megelőzhetőek.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.29. 16:10

 

Fa borult a sínekre csütörtökön délelőtt Jászberény és Jászboldogháza között, a Megyespelei vasúti megálló közelében, a Szolnok-Hatvan közötti vasútvonalon. A fát a jászberényi hivatásos tűzoltók távolították el, a bejelentéstől számított harminc percen belül. Vonatnak a beavatkozás ideje alatt sehol sem kellett vesztegelnie.

 

Körbálák égtek Tiszagyendán egy Bacsó Béla úti lakóház udvarán. A kunhegyesi önkormányzati és a karcagi hivatásos tűzoltók oltották a bálákat, vízzel és kéziszerszámokkal. A helyszínre egy munkagép is érkezett, ami a bálákat megbontotta, hozzáférhetővé tette a beavatkozó tűzoltók számára.

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.27. 12:43

 

Úttestre dőlt egy fa Jászárokszállás és Pusztamonostor között kedden délelőtt. A fa elzárta az utat a a forgalom elől, ezért a jászárokszállási önkormányzati és a jászágói önkéntes tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították onnan. Az egységek ezt követően egy másik jászágói helyszínre vonultak, ahol ugyancsak fakidőlés miatt kellett beavatkozniuk. A Hunyadi úton szakadt le egy nagyobb faág, aminek eltávolítása utánott is megindulhatott a forgalom.

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.18. 16:41

Szombat egésznap tartó esőzés több esetben adott munkát a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak Pest megyében. Több helyen felázott talaj miatt gyökerestül fordultak ki a nagyméretű fák dőltek úttestre, kerítésre, háztetőkre. Számos esetben nagyméretű ágak szakadtak le, magukkal rántva az alattuk húzódó felsővezetéket. Szombat este 21:00-ig a tűzoltóegységek a megyében közel harminc esetben távolítottak el kidőlt fákat, leszakadt ágakat, négy esetben pedig vízszívatást végeztek.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.28. 18:19

 

Hatalmas sikert arattak tűzoltó sportolóink a BM Fekvenyomó Országos Bajnokságon, Budapesten, pénteken.

"Csodalatosan sikerült a verseny!", így kezdte élménybeszámolóját Kiss Attila sporttiszt, aki elkísérte a megyei csapatot a diadallal kecsegtető megmérettetésre. Az eredmények önmagukért beszélnek, Janik Krisztián szolnoki tűzoltó első helyezett lett, 125 kg-mal, társa, Czifra Zsolt (Szolnok) hatodik helyet szerzett. Hegedűs Miklós, kunszentmártoni tűzoltó a dobogó második fokára állhatott fel, míg a jászberényi Kerek Péter, hozva a tavalyi eredményét, ismét első lett! Lagzi Kovács Balázs is alig maradt le a dobogóról, negyedik helyezést ért el.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.27. 19:20

 

Faágakon akadt fenn egy kutya Jászberényben, a Zagyva árterén pénteken délelőtt. A közepes testű fehér kutya egy fahíd tövében "esett fogságba", a jászberényi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Létrával jutottak le a riadt állathoz, "aki" nyugodtan tűrte a megpróbáltatásokat. A kutyát állatmentők vették gondnokságukba, chipje alapján azonosították is. 

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.30. 09:56

 

Húsz méter magas terményszárító felső egyharmadában lángra kapott a benne tárolt napraforgó csütörtök délután Nagykőrös határában. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók a termény leürítésével próbálkoztak, de technológiai hiba miatt ez nem volt lehetséges. Emelő segítségével a tároló oldalát a tűzoltóegységek megbontották és több vízsugár segítségével, a lánggal égést megszüntették.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.30. 14:01

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok