Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.11.21. 11:48

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.12. 09:58

Tűzoltók, rendőrök terelik az állatokat egy felborult sertésszállító kamionnál az M7-es autópályán Fonyódnál 2013. november 12-én. A balesetben senki nem sérült meg, a szállított sertések közül azonban több beszorult a járműbe, többen pedig kiszabadultak a raktérből. MTI Fotó: Varga György

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 19:52

Délelőtt tizenegy óra harminc perckor érkezett a jelzés a Pest megyei katasztrófavédelem műveletirányítási központjába, miszerint Jászkarajenőn egy családi ház hat négyzetméteres melléképülete, valamint annak tetőszerkezete teljes terjedelmében ég. A helyszínen tartozkodtak a tulajdonosok, akik a tűzoltók kiérkezése előtt a helységből két Pb gázpalackot kihoztak.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.03. 15:05

Egy elszánt tűzoltó, Máté Ferenc tűzoltó zászlós vállalta, hogy a romos, lepusztult tűzoltószekér egykori méltóságát visszaadja. A jobb sorsra érdemes jármű sokáig a szolnoki laktanya előtt állt kiállítva, majd a belső udvarra költözött, és ott várta sorsa beteljesülését. Mostanáig. A szakmai kihívásnak sem utolsó restaurálás után, várhatóan heteken belül régi pompájában őrizheti a megújult laktanya bejáratát a kis szekér.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.22. 21:53

Ma délután a Tószegi út végén, a vasúti átjárónál az egyik családi háznál tűzoltó autó és mentőkocsi állt. Erről számolt be olvasónk. Ha arra megyünk láthatjuk, hogy nagy baj volt, mert a házba vezető elektromos vezeték, mely azt a villanyoszloppal köti össze, lóg a házból, a villanyóra szekrény teljesen kiégett, a háza fala csupa korom. Még nincs pontos katasztrófavédelmi hír minderről.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.08. 18:59

Kedves Olvasónk szólt, hogy Nagykőrösön az Örkényi úton augusztus 8-án délután a Detox-szal szembeni utcában egy hatalmas nagy robbanást hallott, majd tüzet látott az egyik családi háznál. Kérte, hogy tudjuk meg mi történt. Mi megtettük. Az idős, 79 éves bácsi még a sokktól megrémült állapotban meséli nekem a történteket: „ Bent a szobában éppen egy műtárgyakkal kapcsolatos könyvet olvasgattam, amikor 16 óra 20 perckor meghozta a feleségem a kis unokánkat az iskolába való beszoktatásról.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.05. 17:04

Szolnokon a Motor és Üteg utak menti területen nagy kiterjedésű avar és szárazfű tűzhöz riasztották a tűzoltókat ma délután nem sokkal ½ 2 után. A tűz veszélyeztette a közelben lévő lakóházakat. Az esethez a szolnoki hivatásos tűzoltók 3 gépjárművel vonultak. A tüzet gyors munkával még 14:00 óra előtt sikerült körülhatárolni, így személyi sérülés, anyagi kár nem keletkezett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.29. 17:36

A tűzoltóság közleménye szerint gépkocsi tűz volt a közelmúltban Abonyban, melynek során megsérült a tulajdonos is. Ezzel kapcsolatban kommenteltek Olvasóink és volt, aki megkérdőjelezte, hogy az abonyi férfi egyáltalán otthon volt, amikor majdnem leégett a háza. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.23. 11:59

Tüzes híreink támogatója a Princess Spricc- (MTI) - Általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el a vidékfejlesztési miniszter hétfőtől, átmeneti időre - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) hétfőn. Az erdőkben a rendkívül gyors felmelegedés, a kánikulai meleg és a csapadékmentes időjárás miatt fokozott tűzveszély alakult ki. Ezért a vidékfejlesztési miniszter az erdőkre és fásításokra, valamint az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteren belüli területekre július 22-én átmeneti időszakra vonatkozó általános tűzgyújtási tilalmat rendelt el - tájékoztatott közleményében a tárca.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.15. 19:23

A Táborhegy dűlőben az egyik szépen karbantartott és már learatott, de rendkívül száraz földterületen a mai napon fél 12 körül tűz ütött ki. Ezt észlelte az egyik közelben lakó hölgy és a rendőrséget értesítette, kérvén, hogy küldjék ki a tűzoltókat. A hölgy elmondta, hogy a hívását követően mintegy nyolc perccel már meg is érkeztek a helyszínre a Ceglédi Tűzoltóság szakemberei, kettő szerkocsival kezdték meg az oltást.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok