Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

admin - 2015.04.20. 16:21

 

 

Jelentősen nő nyár végén a közrendvédelmi dolgozók fizetése- Augusztus elején kaphatják meg a rendvédelmi dolgozók a megemelt illetményüket – mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára az M1-nek. A járőrök fizetése 70 ezer forinttal nő. Antalfi Zsolt a tűzoltók nevében üdvözölte a béremelést, bár ez szerinte reálértéken csak 5 százalékos pluszt jelent. Az államtitkár azt mondta: a kedden elfogadott törvény szerint június végéig minden rendvédelmi dolgozónak elkészítik az új besorolását.

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.20. 11:14

 

 Április 19-én este Kocséron akadt dolguk a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársainak. Egy családi ház egyik helyiségében keletkezett tűz, ahol izzottak a bútorok, ide riasztották őket. A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, így az nem terjedt tovább. A tűz keletkezésének oka nem ismert, személyi sérülés nem történt. A házból egy gázpalackot is kihoztak a tűzoltóság munkatársai. Információk: Csámpai Attila szóvivő, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


LŐVE

Közélet:
Tűzoltó   
Kocsér   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.07. 14:18

 

 Kedves Olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy a Zrínyi Miklós utcában a tűzoltók egy hatalmas fenyőfa kivágásán dolgoznak. A helyszínen két tűzoltóautó van jelenleg is. Sikerült megtudni, hogy a fenyőfa emberi életeket és épületeket veszélyeztetett, ezért vált szükségessé az eltávolítása. Információnk szerint a fa Önkormányzati területen áll. A tűzoltók a képeken is látva, szakszerűen és hozzáértéssel végzik a munkájukat. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.01. 11:23

 

Olvasónk arról tájékoztatta lapunkat, hogy a tűzoltóság munkatársai nagy erőkkel vonulnak Nagykőrösről Cegléd irányába. Összesen négy szerkocsit látott. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunknak elmondta, hogy nincs nagy baj, sőt tűz sem, a katasztrófavédelmi egységek közös gyakorlatot tartanak Nagykőrösön, a Bonduelle felé.

 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.05. 13:00

 

Képgaléria az avartűzről IDE KATTINTVA látható.

 

 Február 4-én Abonyban a Nyírfa utcába avartűzhöz riasztották a ceglédi tűzoltókat, délután egy óra környékén, akik egy szerkocsival érkeztek meg a helyszínre. A tűz nem veszélyeztetett lakóépületet, a kialakulásának oka egyelőre ismeretlen. Nagy terjedelemben, mintegy 1000 m2-en égett az avar, illetve egy oda kidobott hűtőláda is lángolt. A tűzoltóság szakemberei kéziszerszámokkal láttak neki a tűzoltásnak, a lángokat ezekkel, valamint föld ráhordásával sikerült megfékezniük.
Képek: HP 

A tűz kialakulásáról Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője értesített, és az információkat is tőle kaptuk. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.24. 10:23

 

Február 23-án hétfőn délután negyed hat órakor riasztották Abonyba a Ceglédi Tűzoltóság munkatársait, akik olvasóink elmondása szerint az Abonyi Lajos úton megkülönböztető jelzéssel, gyorsan haladtak, három szerkocsival a helyszínre. Ez a Mária Terézia út volt, tudtam meg Csámpai Attilától a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. Szerencsére az eseménynek szó szerint nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.14. 09:57

 

Február 13-án éjszaka a Petőfi iskola tornacsarnokában tűz keletkezett, melyet a Nagykőrösi Önkéntes Tűzoltóság munkatársai megfékeztek. A tüzet a bálra készülők vették észre, gyanús fényt láttak, így értesítették a tűzoltókat, akik pillanatok alatt a helyszínre érkeztek, és megkezdték az oltást. Lapinformációink szerint a gyújtogatás szándékos volt, melyet az előzetes tűzvizsgálói szakvélemény is megalapoz. Egy pontban keletkezett a tűz, a nikecell égett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.13. 13:53

Sikeres évet zárt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Ez a siker emberéletekben, megmentett értékekben, gördülékenyen működő szolgáltatásokban is mérhető- hangzott el az igazgatóság évértékelő értekezletén pénteken a szolnoki városházán..


"A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2014-ben ismét olyan feladatokkal, kihívásokkal szembesült, amelynek megoldásában úttörő szerepet játszott, országosan is példaértékűt tudott felmutatni, de hű maradt eredeti hitvallásához, ami a közbiztonság, közrend őrzését, és a civil lakosság felelősségének felébresztését jelenti. Feladatunk még olyan elemzések, prognózisok készítése, amelyekkel a megelőzés területén is előre lépünk.

 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.09. 12:11

 

 Kigyulladt egy rakománnyal megrakott teherautó Szolnok határában hétfőn délelőtt. A jármű a négyes főút 95-96-os kilométerénél kialakított parkolóban állt, a tűzben nem sérült meg senki. A tüzet a szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el. További képek a címre kattintva. Fotók: Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Közélet:
Tűzoltó   
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.22. 22:30

A Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársai számára a 2015-ös év eleje egy garázstűzzel kezdődött. Január 4-én riasztották őket a Gyopár utcába, ahol egy személygépkocsi égett az egyik garázsban. A tűzoltásban a Ceglédi Tűzoltóság munkatársaival vettek részt, és a lángokat időben sikerült megfékezniük, a tűz nem terjedt tovább. Ugyan jelentős anyagi kár keletkezett, de szerencsére személyi sérülés nem történt.

 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok