Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

admin - 2015.04.30. 14:01

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.20. 16:21

 

 

Jelentősen nő nyár végén a közrendvédelmi dolgozók fizetése- Augusztus elején kaphatják meg a rendvédelmi dolgozók a megemelt illetményüket – mondta Kontrát Károly, a Belügyminisztérium politikai államtitkára az M1-nek. A járőrök fizetése 70 ezer forinttal nő. Antalfi Zsolt a tűzoltók nevében üdvözölte a béremelést, bár ez szerinte reálértéken csak 5 százalékos pluszt jelent. Az államtitkár azt mondta: a kedden elfogadott törvény szerint június végéig minden rendvédelmi dolgozónak elkészítik az új besorolását.

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.20. 11:14

 

 Április 19-én este Kocséron akadt dolguk a Nagykőrösi Önkormányzati Tűzoltóság munkatársainak. Egy családi ház egyik helyiségében keletkezett tűz, ahol izzottak a bútorok, ide riasztották őket. A tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat, így az nem terjedt tovább. A tűz keletkezésének oka nem ismert, személyi sérülés nem történt. A házból egy gázpalackot is kihoztak a tűzoltóság munkatársai. Információk: Csámpai Attila szóvivő, Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.


LŐVE

Közélet:
Tűzoltó   
Kocsér   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.07. 14:18

 

 Kedves Olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy a Zrínyi Miklós utcában a tűzoltók egy hatalmas fenyőfa kivágásán dolgoznak. A helyszínen két tűzoltóautó van jelenleg is. Sikerült megtudni, hogy a fenyőfa emberi életeket és épületeket veszélyeztetett, ezért vált szükségessé az eltávolítása. Információnk szerint a fa Önkormányzati területen áll. A tűzoltók a képeken is látva, szakszerűen és hozzáértéssel végzik a munkájukat. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.04.01. 11:23

 

Olvasónk arról tájékoztatta lapunkat, hogy a tűzoltóság munkatársai nagy erőkkel vonulnak Nagykőrösről Cegléd irányába. Összesen négy szerkocsit látott. Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője lapunknak elmondta, hogy nincs nagy baj, sőt tűz sem, a katasztrófavédelmi egységek közös gyakorlatot tartanak Nagykőrösön, a Bonduelle felé.

 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.03.05. 13:00

 

Képgaléria az avartűzről IDE KATTINTVA látható.

 

 Február 4-én Abonyban a Nyírfa utcába avartűzhöz riasztották a ceglédi tűzoltókat, délután egy óra környékén, akik egy szerkocsival érkeztek meg a helyszínre. A tűz nem veszélyeztetett lakóépületet, a kialakulásának oka egyelőre ismeretlen. Nagy terjedelemben, mintegy 1000 m2-en égett az avar, illetve egy oda kidobott hűtőláda is lángolt. A tűzoltóság szakemberei kéziszerszámokkal láttak neki a tűzoltásnak, a lángokat ezekkel, valamint föld ráhordásával sikerült megfékezniük.
Képek: HP 

A tűz kialakulásáról Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője értesített, és az információkat is tőle kaptuk. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.24. 10:23

 

Február 23-án hétfőn délután negyed hat órakor riasztották Abonyba a Ceglédi Tűzoltóság munkatársait, akik olvasóink elmondása szerint az Abonyi Lajos úton megkülönböztető jelzéssel, gyorsan haladtak, három szerkocsival a helyszínre. Ez a Mária Terézia út volt, tudtam meg Csámpai Attilától a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől. Szerencsére az eseménynek szó szerint nagyobb volt a füstje, mint a lángja.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.14. 09:57

 

Február 13-án éjszaka a Petőfi iskola tornacsarnokában tűz keletkezett, melyet a Nagykőrösi Önkéntes Tűzoltóság munkatársai megfékeztek. A tüzet a bálra készülők vették észre, gyanús fényt láttak, így értesítették a tűzoltókat, akik pillanatok alatt a helyszínre érkeztek, és megkezdték az oltást. Lapinformációink szerint a gyújtogatás szándékos volt, melyet az előzetes tűzvizsgálói szakvélemény is megalapoz. Egy pontban keletkezett a tűz, a nikecell égett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.02.13. 13:53

Sikeres évet zárt a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Ez a siker emberéletekben, megmentett értékekben, gördülékenyen működő szolgáltatásokban is mérhető- hangzott el az igazgatóság évértékelő értekezletén pénteken a szolnoki városházán..


"A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2014-ben ismét olyan feladatokkal, kihívásokkal szembesült, amelynek megoldásában úttörő szerepet játszott, országosan is példaértékűt tudott felmutatni, de hű maradt eredeti hitvallásához, ami a közbiztonság, közrend őrzését, és a civil lakosság felelősségének felébresztését jelenti. Feladatunk még olyan elemzések, prognózisok készítése, amelyekkel a megelőzés területén is előre lépünk.

 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.09. 12:11

 

 Kigyulladt egy rakománnyal megrakott teherautó Szolnok határában hétfőn délelőtt. A jármű a négyes főút 95-96-os kilométerénél kialakított parkolóban állt, a tűzben nem sérült meg senki. A tüzet a szolnoki hivatásos tűzoltók oltották el. További képek a címre kattintva. Fotók: Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Közélet:
Tűzoltó   
Szolnok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok