Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2012.03.07. 14:01

Megszólal a tűzoltó parancsnok! - Állami tűz, állami védelem a Dunakanyarban- Negatív irányú változás a tűzvédelmében - ebből baj lesz!- A tűzoltás és a műszaki mentés 2012. január 1-jével megszűnt önkormányzati kötelező közszolgáltatási feladatnak lenni, állami feladat lett. Ha visszatekintünk hazánk történelmére, tárgyilagosan megállapíthatjuk, hogy az tűzoltási feladat mindig a települések feladata volt, csakúgy, mint Európa szinte minden országban.

Közbiztonság:
Abony   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.25. 14:33

Itt a december, s mindenki izgatott készülődéssel várja a karácsonyt. Sajnos azonban sosem múlik el úgy év vége, hogy az izgatottság ne válna rémületté, elkeseredettséggé és sajnos néha gyásszá az ünnepek alatt felcsapó lángok nyomán. Az alábbiakban megpróbáljuk felhívni az olvasó figyelmét azokra a veszélyekre, melyek az év végi ünnepek jellemző tűzokozói, illetve ezek kapcsán a megelőzés fontos mozzanataira is.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.16. 10:53

Hozzácsapják Ceglédhez a Nagykőrösi tűzoltóságot- Zsemlye Gábor, a Ceglédi Tűzoltóság parancsnoka a Ceglédi Panoráma című hetilapnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy hozzájuk fog tartozni 2012. január 1-től a Nagykőrösi és Nagykátai hivatásos önkormányzati tűzoltóság. Erről az előző nagykőrösi képviselő testületi ülésen nem esett szó. Jelenleg folyik a leltározás a lánglovagoknál Cegléden, hamarosan megtörténik a “ fúzió “.

Citrom-díj:
Cegléd   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.22. 13:37

Cegléd TV- Ma hajnalban kezdődött meg az a katasztrófavédelmi gyakorlat, melyben Cegléd is érintett volt, és először a tűzoltóság munkatársai vettek részt benne. Minden csak képzeletbeli, a Csillagok Háborúja című film helyszíneit is megjelenítették a gyakorlatban. Íme a CTV írása minderről. 

Közbiztonság:
Cegléd   
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.13. 20:58

Szörnyű, több emberéletet is követelő baleset történt még e hónap 11-én, melyről a MiAbonyunk internetes hírportál is beszámolt. Ezzel kapcsolatban a ceglédi tűzoltóság munkatársai több fényképet is közzétettek. Vigyázzanak magukra és egymásra! 

Közbiztonság:
Baleset   
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.01. 19:16

Oltani kellett….- Szerencsés végű parázslás- A mai napon az önkormányzat munkatársai társadalmi munkában az egyik dűlőutat tették járhatóvá, majd a végén az út mellett két helyen is tüzet gyújtottak, annak érdekében, hogy rend legyen. 

Közbiztonság:
Abony   
Tűzoltó   
 8 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 22:43

Nyolc településről összesen 55 tűzoltó küzdött azzal a tűzzel, amely a Törteli út környéki nádasban, avarban keletkezett, és az erős szél miatt komoly veszélyt jelentett a városra szerdán este.  Este hét óra előtt néhány perccel futott be a riasztás a tűzoltókhoz., mely szerint ég a nádas és az avar a szolnoki Törteli út környékén. 

Közbiztonság:
Szolnok   
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.20. 11:48

 Szerkesztőségünk és Olvasóink nevében is hálásan köszönjük a Ceglédi Tűzoltóság áldozatkész munkáját! Íme, a www.panorama-online.hu cikke minderről:

alt

 Az idén száz éves Ceglédi Tűzoltóparancsnokság életének Pásztor József tűzoltó alezredes négy évtizeden át volt tevékeny részese. 1968-től volt a helyi állomány tagja, 1981- 2004-ig – nyugdíjba vonulásáig - tűzoltóparancsnokként irányította a szervezetet. Beszélgetésünkben a tűzoltóság régi és mai mindennapjairól, a nehézségekről és a felelősség fontosságáról is vallott. 

Közélet:
Abony   
Cegléd   
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.15. 11:05

Menet közben kigyulladt egy motorkerékpár a 32. számú főútvonalon múlt héten csütörtök délután. A szolnoki tűzoltókat 16 óra után nem sokkal riasztották a főút Szolnok és Zagyvarékas közötti szakaszára, ahol egy Zagyvarékas irányában közlekedő motorkerékpár kapott lángra. A tűzoltók kiérkezése előtt egy arra haladó autóbusz gépkocsivezetője egy porral oltó tűzoltó készülékkel megszüntette a lángolást, a kiérkező tűzoltók egy vízsugárral fejezték be a tűz oltását.

 

Forrás, képek még és részletek itt:

Közbiztonság:
Abony   
Tűzoltó   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.26. 10:37

Az ördög nem alszik, sőt a jelek szerint sajnos a nagy melegben még gyújtogatni is kedve szottyant. Múlt hét szombaton a lánglovagok négy órán keresztül küzdöttek a lángokkal, ugyanis 20 hektáron égett le egy erdő aljnövényzete szombaton a Pest megyei Nagykőrös és Törtel között. Az oltást nehezítette, hogy a helyszínre érkező tűzoltók egyik vízszállítója defektet kapott. A ceglédi, kecskeméti és szolnoki hivatásos, valamint a nagykőrösi önkéntes tűzoltóknak végül négyórás munkával sikerült eloltani a lángokat. Mivel nagy meleg van jelenleg is, a tűzgyújtási tilalom életben van. Vigyázzanak magukra, környezetükre, erdőinkre!

 

LŐVE

 

Képek forrása és képek még: http://www.langlovagok.hu/html/galeria/6525_1.shtml

Közbiztonság:
Törtel   
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok