Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2020.03.30. 16:34

 

 

Lesodródott az útról, árokba hajtott és fának ütközött egy személygépkocsi szombaton délután a 40-es út 29-es kilométerénél, Abony és Cegléd között. A gépkocsiban egy ember utazott, a tűzoltók kiérkezéséig a helyszínen tartózkodók segítségével elhagyta az autót. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.26. 20:08

 

Szolnoki sikerrel zárult a 2017. évi tűzoltó szakmai verseny. Mivel három egymást követő évben az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis tűzoltói bizonyultak a legjobbnak, a versenyszabályzat értelmében a vándorkupát örökre kihelyezhetik a dicsőségfalukra. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.10.13. 16:33

Kéménytűz, füstmérgezés, robbanás és szén-monoxid-mérgezés! A fűtési szezon kezdetével országszerte egyre gyakrabban hívják valamelyik esethez a katasztrófavédelem tűzoltó egységeit, és a hírekben is többször találkozhatunk ilyen jellegű balesetekkel. A szén-monoxid-mérgezéssel járó balesetek – a velük járó anyagi károkkal, személyi sérülésekkel együtt – kis odafigyeléssel és tudatos felkészüléssel megelőzhetőek.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.29. 16:10

 

Fa borult a sínekre csütörtökön délelőtt Jászberény és Jászboldogháza között, a Megyespelei vasúti megálló közelében, a Szolnok-Hatvan közötti vasútvonalon. A fát a jászberényi hivatásos tűzoltók távolították el, a bejelentéstől számított harminc percen belül. Vonatnak a beavatkozás ideje alatt sehol sem kellett vesztegelnie.

 

Körbálák égtek Tiszagyendán egy Bacsó Béla úti lakóház udvarán. A kunhegyesi önkormányzati és a karcagi hivatásos tűzoltók oltották a bálákat, vízzel és kéziszerszámokkal. A helyszínre egy munkagép is érkezett, ami a bálákat megbontotta, hozzáférhetővé tette a beavatkozó tűzoltók számára.

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.27. 12:43

 

Úttestre dőlt egy fa Jászárokszállás és Pusztamonostor között kedden délelőtt. A fa elzárta az utat a a forgalom elől, ezért a jászárokszállási önkormányzati és a jászágói önkéntes tűzoltók láncfűrész segítségével eltávolították onnan. Az egységek ezt követően egy másik jászágói helyszínre vonultak, ahol ugyancsak fakidőlés miatt kellett beavatkozniuk. A Hunyadi úton szakadt le egy nagyobb faág, aminek eltávolítása utánott is megindulhatott a forgalom.

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.07.18. 16:41

Szombat egésznap tartó esőzés több esetben adott munkát a hivatásos, önkormányzati és az önkéntes tűzoltóknak Pest megyében. Több helyen felázott talaj miatt gyökerestül fordultak ki a nagyméretű fák dőltek úttestre, kerítésre, háztetőkre. Számos esetben nagyméretű ágak szakadtak le, magukkal rántva az alattuk húzódó felsővezetéket. Szombat este 21:00-ig a tűzoltóegységek a megyében közel harminc esetben távolítottak el kidőlt fákat, leszakadt ágakat, négy esetben pedig vízszívatást végeztek.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.02.28. 18:19

 

Hatalmas sikert arattak tűzoltó sportolóink a BM Fekvenyomó Országos Bajnokságon, Budapesten, pénteken.

"Csodalatosan sikerült a verseny!", így kezdte élménybeszámolóját Kiss Attila sporttiszt, aki elkísérte a megyei csapatot a diadallal kecsegtető megmérettetésre. Az eredmények önmagukért beszélnek, Janik Krisztián szolnoki tűzoltó első helyezett lett, 125 kg-mal, társa, Czifra Zsolt (Szolnok) hatodik helyet szerzett. Hegedűs Miklós, kunszentmártoni tűzoltó a dobogó második fokára állhatott fel, míg a jászberényi Kerek Péter, hozva a tavalyi eredményét, ismét első lett! Lagzi Kovács Balázs is alig maradt le a dobogóról, negyedik helyezést ért el.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.27. 19:20

 

Faágakon akadt fenn egy kutya Jászberényben, a Zagyva árterén pénteken délelőtt. A közepes testű fehér kutya egy fahíd tövében "esett fogságba", a jászberényi hivatásos tűzoltók szabadították ki. Létrával jutottak le a riadt állathoz, "aki" nyugodtan tűrte a megpróbáltatásokat. A kutyát állatmentők vették gondnokságukba, chipje alapján azonosították is. 

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.30. 09:56

 

Húsz méter magas terményszárító felső egyharmadában lángra kapott a benne tárolt napraforgó csütörtök délután Nagykőrös határában. A nagykőrösi önkormányzati és a ceglédi hivatásos tűzoltók a termény leürítésével próbálkoztak, de technológiai hiba miatt ez nem volt lehetséges. Emelő segítségével a tároló oldalát a tűzoltóegységek megbontották és több vízsugár segítségével, a lánggal égést megszüntették.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.30. 14:01

Közélet:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok