Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.12.30. 11:39

 

Olvasónk elmondása szerint december 29-ről 30-ra virradó éjszaka bőven akadt dolguk a tűzoltóknak, és a rendőrség munkatársainak is Abony belterületén. Éjjel 11 óra után kaptam a hírt, hogy tűz van a Kistemető dűlőben, és megérkeztek a katastrófavédelem munkatársai a területre. Lapunk úgy tudja, hogy mintegy 60 körbála szalma égett, az időjárásból következően nem lehetett szó öngyulladásról, az okokat egyelőre nem tudjuk. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.27. 11:59

Többen megsérültek, amikor két tűzoltóautó és egy személygépkocsi balesetet szenvedett a 4-es főúton Monorierdőn szombat délelőtt. Az utat Pilis felé lezárták.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Csámpai Attila szerint két tűzoltóautó vonult egy pilisi tűzhöz, amikor az egyik jármű személyautóval ütközött egy felüljárón. A baleset következtében a tűzoltóautó a szalagkorlátnak ütközött és azt átszakítva mintegy 8 méter magasságból egy családi ház kertjébe zuhant. A másik tűzoltóautó is a szalagkorlátnak csapódott, a jármű félig lelóg a felüljáróról.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.22. 14:00

Néhány jó tanács, hogy békésen ünnepelhessünk!

Folyamatosak az ellenőrzések a megyében működő karácsonyi vásárokon. A katasztrófavédelem a tűzvédelmi szempontokat ellenőrzi, illetve azt, hogy az elárusítóhelyek menekülési útvonalai jelöltek és szabadok-e. Eddig nem találtak hiányosságot a hatósági munkatársak. Most, a karácsonyi ünnepek előtt néhány jó tanáccsal járulunk hozzá ahhoz, hogy valóban békésen teljenek az ünnepek!

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.03. 10:08

Fábián Attila tű. zászlós, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat oszlopos tagja november végétől mindig különös átalakuláson megy át. Bajusza növekszik, majd lassan-lassan meg is őszül, mosolya titokzatoskodóvá válik, persze, szigorúan csak munkaidőn túl. Miután leveszi füstös, olykor kormos, máskor balesetben szennyződött bevetési ruháját, már egy másik öltözék foglalkoztaja: jelesül a Mikulás gúnyája.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.05. 17:13

 

Olvasónk arról számolt be, hogy útban Abonyba hazafelé egy kamiont látott, mely lángokban állt. A sofőr maga próbálta eloltani a tüzet, nem kért segítséget az arra haladóktól, továbbindulásra buzdította őket. Ez nem is csoda, mert vészjósló füst gomolygott, égett a gépjármű. A sofőr később kérte a hivatalos szervek segítségét, akik másfél órán keresztül küzdöttek azon, hogy megfékezzék a lángokat és eltávolítsák az útról a szerencsétlenül járt kamiont.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.23. 12:54

Füstmérgezést szenvedett egy férfi Abonyban
Bútorok és egyéb holmik gyulladtak meg egy abonyi lakásban, a benn tartózkodó férfi füstmérgezést szenvedett – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője hétfő délelőtt az MTI-vel.


Csámpai Attila elmondta: a Rákóczi utcában egy földszintes ikerház egyik száz négyzetméteres lakásának egyik szobájában keletkezett a tűz. Az izzó berendezés sűrű füstje elárasztotta a lakást, a tűzoltók is csak légzőkészülékkel tudtak bemenni. Az ingatlanból kihozott férfi az első információk szerint súlyos füstmérgezést szenvedett, ezért a mentők kórházba vitték.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.18. 18:44

Amióta a nagykőrösi tűzoltóságra beérkező hívásokat nem helyben, hanem a katasztrófavédelem Budapesten működő megyei központjában fogadják, többször előfordult, hogy rossz helyre irányították a fővárostól 100 kilométerre fekvő település lánglovagjait. A legutóbbi eset május 1-jén történt. Minderről Fakan Zoltán tűzoltóparancsnok számolt be az önkormányzat lapjának május 16-i számában.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.07. 10:43

A Csepegi Csárda lett a tűzvész martaléka, menthetetlen volt! Mesélte olvasónk, aki a helyszínen járt és innen küldött nekem képeket.  (MTI) – Kigyulladt egy nádfedeles csárda tetőszerkezete Kecskemét határában szerda hajnalban – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense az MTI-vel. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.05. 15:04

Lángoló gépkocsihoz riasztották éjjel a szolnoki tűzoltókat. A Jósika utcában égett teljes terjedelmében egy autó, egy közeli ház egyik emeleti lakásából jelezték a tüzet. A szolnoki hivatásos tűzoltók éjjel háromnegyed kettő előtt értek ki a helyszínre, pár perc alatt el is oltották a tüzet, nem sérült meg senki. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.26. 09:00

Az eset december 25-én történt. Műszaki mentéshez vonult ki ma 11.00 órakor fecskendőnk Örményesre. A Nagykunsági főcsatorna vasúti hídjának közelében találtak egy autót a főcsatornába esve. Kiérkezéskor derült ki, hogy a Lada személygépkocsi a tetejére borulva volt a vízben. Az esethez búvárok is lettek riasztva Abádszalókról. A járművet a partra vontatni nem volt egyszerű feladat a magas partfal miatt, amelyet végül csörlő és drótkötél segítségével sikerült megoldani. Az autó már régóta a folyó fenekén pihenhetett, mert már alaposan megtelt iszappal. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok