Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2012.11.24. 11:47

Kigyulladt egy 200 négyzetméteres családi ház tetőtere Ceglédbercelen péntek délután. A házban tartózkodók közül senki sem sérült meg – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője. Spitz Alexandra tájékoztatása szerint a Radnóti utcai házban élő házaspár és 17 év körüli fiuk időben észlelték a bajt, s ki tudtak menekülni, így egyikük sem sérült meg. A lángokat a ceglédi tűzoltók kora estére eloltották, de a tetőtér részben leégett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.11.15. 09:46

A szakszervezet elfogadhatatlannak tartja Bakondi György és az OKF szakterületi vezetőinek hozzáállását – olvasható a langlovagok.hu-n. A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete (HTFSZ) etikai eljárást kezdeményez a Magyar Rendészeti Karnál Bakondi György tű. altábornagy, katasztrófavédelmi főigazgató, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szakterületi vezetői ellen - közölte Salamon Lajos, a HTFSZ elnöke.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.08.28. 18:28

Bárki kipróbálhatja, milyen a tűzoltóélet Szolnok Napján. Izgalmas bemutatókkal, játékos feladatokkal, emelőkosárral, füstsátorral várja az érdeklődőket a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség a Szapáry út elején felállított információs pontnál. Ugyanitt toborzást is tartanak, tűzoltónak és önkéntes polgári védelmi szolgálatra is jelentkezhetnek azok, akik kedvet és bátorságot éreznek ehhez a munkához.

 

Szolnok Napján (szeptember 1-jén) délelőtt 10 órától délután 6 óráig elméletben és gyakorlatban is kipróbálhatják magukat az érdeklődők a kitelepített eszközök és a jelenlévő tűzoltók segítségével. 

Részletek a címre kattintva.

Külvilág:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.16. 20:50

 

 

Ma délután 15.00 körül hangos szirénázás verte fel a városközpont nyugalmát. Bár megszokhattuk már, hogy a megkülönböztető jelzések néha felvisítanak a rendőrök, mentők, vagy a tűzoltók gépkocsijain, azonban most két szerkocsi is szirénázva száguldott át a városon. Aggasztó, ha több túzoltógépkocsi érkezik városunkba, mert az nagy bajt sejtet.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.07.05. 16:33

Ájult nőhöz riasztották a szolnoki tűzoltókat ¾ 12-kor. A nő egy parkoló autóban ült, a mentők a tűzoltók segítségét kérték ahhoz, hogy kiszabadítsák a felforrósodott kocsiból. A tűzoltóknak be kellett törniük az autó ablakát, hogy az életmentők hozzáférjenek a magatehetetlen asszonyhoz. ¾ 12 kor riasztották a Szolnoki Hivatásos Tűzoltóparancsnokságot, mert egy, a Bajtárs utcában parkoló autóban egy ájult nőt találtak.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.11. 08:50

Száz embert, köztük harminc gyereket mentettek ki a füstből a szolnoki tűzoltók- Füst miatt kellett kiüríteni egy lépcsőházat Szolnokon. Egy szemétledobó konténere gyulladt ki, száz embernek kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát.-  Vasárnap este 3/4 8-kor riasztották a szolnoki tűzoltókat, mert kigyulladt egy panelház szemétledobójában az egyik konténer.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.06.05. 12:42

Szolnokiak az ország legerősebb tűzoltói között- Idén is indult a Szolnoki Katasztrófavédelmi Kirendeltség Szolnoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnoksága a Legerősebb Tűzoltók (TFA-Toughest Firefighter Alive) versenyén Budapesten. A versenyt a Művészetek Palotája előtt rendezték június 1-jén, közel 160 résztvevővel. A megmérettetésben négy versenyszámban kellett megmutatniuk tudásunkat a tűzoltóknak.

Közélet:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.05.07. 09:23

Füstölt egy lakás vasárnap ( 05. 06.) délután egy szolnoki panelházban. A tűzoltók egy alvó embert találtak az egyik szobában, akit kihoztak a lakásból, őt a mentők látták el. Vasárnap egy órakor riasztotta egy szolnoki társasház egyik lakója a tűzoltókat, mert a szomszéd lakásból sűrű füst gomolygott. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzoltói az Aranyi Sándor út egyik házához vonultak, ahol egy első emeleti lakás ablakából tódult ki a füst.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.19. 20:28

A Pomázi tűzoltó parancsnok éles kritikát fogalmazott meg a katasztrófavédelem átszervezésével kapcsolaztban, melyet a www.langlovagok.hu oldalon is közzétettek. Azt írta, hogy az átszervezésnek halálos áldozatai is lehetnek. Ezzel kapcsolatban válaszol a megyei tűzoltó parancsnok a pomázi tűzoltóparancsnoknak és kéri, hogy tartózkodjon a rémhírkeltéstől. A Pomázi parancsnok levele ITT olvasható, a megyei parancsnoké a címre kattintva elérhető. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.12. 22:04

A 2011-es év legjobb fotói a Lánglovagokon- A szavazatok alapján Paul Tamás tű. ftőrm., Danielisz Gábor és Kis-Guczi Péter alkotásai érdemelték ki Az év fotója a Lánglovagokon 2011. címet. A Lánglovagok Egyesület különdíját Irimiás László nyerte. A Lánglovagok.hu tűzoltóportálon 2011-ben megjelent több mint 12 ezer fotó szállt versenybe Az év fotója a Lánglovagok 2011. címért.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok