Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7006, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzvész"
123Következő >>

admin - 2015.06.01. 11:55

 

Az idén eddig a legtöbb szabadtéri tűz Borsod-Abaúj-Zemplén megyében keletkezett, ott már 67 ilyen esetnél tartanak. Pest megyében 51, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 26, Bács-Kiskun megyében 24, Fejér megyében pedig 23 szabadtéri tüzet kellett eloltani.

Az erdőtűz kockázata jelentősen függ az időjárási viszonyoktól, a száraz és szeles időjárás ideális feltételeket teremt a tüzek kialakulásához, továbbterjedéséhez. Erdőtűz-veszélyes időszakban a földművelésügyi miniszter vagy az erdészeti hatóság tűzgyújtási, illetve látogatási tilalmat rendelhet el egyes erdőkben vagy akár az ország összes erdejében. Tűzgyújtási tilalom esetén az erdőkben – beleértve a kijelölt tűzrakóhelyeket is –, valamint az erdőterületek határától számított kétszáz méteren belül is tilos tüzet rakni!

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.11. 16:00

Legalábbis annak, aki megnézi a képeket, ez derül ki. Ugyanis a Kistemetőnél az erdő a tegnapi napon, azaz május 10-én több helyen is égett. Több tűzoltó autó is érkezett az erdőbe, olyan volt, mintha az „ erdő négy sarkát „ szándékosan gyújtották volna fel. Mindez csak amatőr vélemény, de megdöbbentő volt, hogy az erdő széle, közepe, és a szemétkupacok is parazsallottak. Korábban már én is beszámoltam egy hasonló tűzesetről, mely ezen a helyen történt.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.02. 17:44

Szilveszter reggelén keletkezett tűz Pest megyében, egy abonyi családi házban, a födém kapott lángra a kémény mellett. A kéményseprők vizsgálatának eredménye alapján az épület két kéményének használatát megtiltották. A házban ezek nélkül nem tudták megoldani a fűtést, így az önkormányzat két felnőttnek és négy gyermeknek átmeneti szállást biztosított.  - áll az MTI országos hírében

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.31. 17:20

(MTI) - Kigyulladt egy nemzetközi vonat egyik kocsija a Békés megyei Murony községnél. A balesetben senki sem sérült meg, de legalább egyórás késésekre kell számítani a Budapest-Békéscsaba vasútvonalon - közölte a Mávinform sajtóügyeletese kedd délután az MTI-vel.  Kavalecz Imre elmondta: a Bukarest felől Budapestre tartó nemzetközi InterCity vonat egyik kocsija eddig ismeretlen okból kigyulladt. A vonatot megállították, leszállították az utasokat, és értesítették a tűzoltókat.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.11. 20:06

Kora délután Törtelen egy családi ház egyik szobájának mennyezete égett, izzott. A ceglédi hivatásos tűzoltók helyszínre érkezésükkor megkezdték a mennyezet megbontását, majd az oltást két sugárral. A tűz nem terjedt át a tetőszerkezetre, amit valószínűleg elektromos zárlat okozhatott. Személyi sérülés nem volt.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.09. 20:44

(MTI) – Nyolcezer nyúl pusztult el egy kigyulladt hodályban csütörtök délután Lajosmizse határában, személyi sérülés nem történt - közölte a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-vel. Kovács Andrea tájékoztatása szerint az 1600 négyzetméteres gazdasági épület eddig tisztázatlan okból kapott lángra, és mire a tűzoltók a helyszínre értek, már teljes terjedelmében égett. Az oltásban a katasztrófavédelemi műveleti szolgálat jelenlétében összesen 27 lajosmizsei, kecskeméti, ceglédi és dabasi tűzoltó vett részt nyolc gépjárművel. A lángok két másik épületet is veszélyeztettek, de azokat sikerült megvédeni a tűztől.

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.29. 17:36

A tűzoltóság közleménye szerint gépkocsi tűz volt a közelmúltban Abonyban, melynek során megsérült a tulajdonos is. Ezzel kapcsolatban kommenteltek Olvasóink és volt, aki megkérdőjelezte, hogy az abonyi férfi egyáltalán otthon volt, amikor majdnem leégett a háza. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.18. 15:44

Tegnap: Kiégett egy bálázó tegnap Tiszatenyőn - Teljesen kiégett egy bálázó tegnap (szerdán 07.17-én) délután Tiszatenyőn, amikor - vélhetően- munkálatok közben egy szikra lángra lobbantotta. A riasztás negyed négykor érkezett a műveletirányításra. A gép körül öt körbála is kigyulladt, és nagy területen tüzet fogott a tarlón rendre vágott széna is. A tűzhöz a törökszentmiklósi és szolnoki tűzoltók vonultak ki, a megfékezéséhez erőgépeket is igénybe vettek. 

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.26. 08:18

Képünk csak illusztráció!- Tűz volt egy szolnoki társasházban (ma) péntek hajnalban- Egy társasház hetedik emeletén keletkezett tűz pénteken hajnalban Szolnokon. A lakásban egy embert találtak a tűzoltók, akit a mentők láttak el. A házból ideiglenesen mintegy 54 embert kellett kimenekíteni. Hajnalban a Hild Viktor úton gyulladt ki egy hetedik emeleti lakás. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, a lakásban egy ember tartózkodott, akit sikerült kimenteniük, de életveszélyes ....

Közbiztonság:
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    

tyb - 2012.08.16. 20:50

 

 

Ma délután 15.00 körül hangos szirénázás verte fel a városközpont nyugalmát. Bár megszokhattuk már, hogy a megkülönböztető jelzések néha felvisítanak a rendőrök, mentők, vagy a tűzoltók gépkocsijain, azonban most két szerkocsi is szirénázva száguldott át a városon. Aggasztó, ha több túzoltógépkocsi érkezik városunkba, mert az nagy bajt sejtet.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
Tűzvész   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Szeretné Ön, hogy legyen idén előszilveszteri ingyenes buli a Főtéren?
   
 IGEN!  
 NEM! 
 Nem is tudom, lehet, hogy jó lenne! 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok