Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2013.07.15. 11:30

(MTI) - Lángra kapott egy személyautó szombat dél körül Abonyban, a tűz egy közeli melléképületre is átterjedt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.  Spitz Alexandra elmondta, hogy a Bolyai utcában lévő melléképület teljes terjedelemben égett, az oltással próbálkozó tulajdonos megsérült, a mentők kórházba szállították.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.10. 13:51

Nem árt, ha van a kocsiban poroltó készülék! A nyári nagy melegben, az egyébként is forró aszfalton nagy terhelésnek vannak kitéve az üzemanyaggal, vagy elektromos berendezésekkel működő gépek, járművek. Különösen körültekintőnek kell lenniük a személykocsikkal közlekedőknek, a kocsikban ugyanis nem kötelező tartozék a kézi porral oltó készülék. A tűzoltók tapasztalatai szerint ugyanakkor a kocsik motorterében kialakuló szikrák, kisebb tüzek többsége poroltóval pár perc alatt eloltható, viszont, ha elhatalmasodik a tűz, akkor komoly anyagi károkat, személyi sérüléseket okozhat.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.08. 14:38

A közelmúltban kedélyborzoló tűzeset történt Abonyban, melyről lapunk is beszámolt. Ezzel kapcsolatban teszem közzé a megyei Karasztrófavédelmi Szóvivő hivatalos tájékoztatását. Többek között kiderült, hogy szándékosan rongálták meg a gázórát. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 2013. június 14-én, Vasút utca 30. szám alatti ingatlanban történt tűzesettel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.17. 12:32

Olvasónk elmondta, hogy a Vasút út egyik házában pénteken este, június 14-én tűz ütött ki. Az ingatlant az ott élő elhunyt idős néni a Református Egyháznak adományozta végrendeletében. A lángokat a tűzoltóknak sikerült megfékezniük. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.14. 21:05

2013.06.14.-én 8 óra 01 perckor jelzés érkezett a Karcagi HTP-re, mely szerint Karcagon a Zöldfa u.-ban az uttest mellett egy szgk motortere ég.A gépjárműben nem tartozkodott senki. A kiérkező egység 2"D" sugárral a jármű motorterét eloltotta.A jármű benzin üzemű volt. Sérülés nem történt. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.12. 20:25

Nyitrai László Pilismaróton védekezett, de már árvezényelték őt a többiekkel együtt Mohácsra. A Jász- Nagykun Szolnok Megyei katasztrófavédelem szóvivője írja róla: Nyitrai László tűzoltó zászlós a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományában van, békeidőben a Katasztrófavédelmi Mobil Laborban teljesít szolgálatot. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.09. 12:50

Kedden délután három óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés a megyei műveletitrányításhoz, miszerint kigyulladt egy tiszaszőlősi óvoda kapcsolószekrénye. A bejelentő, vélhetően egy óvónő, azt is elmondta, hogy a gyerekeknek nem lett bajuk, valamennyiüket kiterelték az óvoda udvarára. Tiszaszőlősre a tiszafüredi tűzoltók vonultak ki, kevesebb, mint kilenc perc alatt értek a helyszínre, ahol addigra az intézmény karbantartója poroltóval eloltotta a tüzet.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.06. 09:44

A tavasz az erdőtüzek szempontjából a legveszélyeztetettebb évszakunk. Magyarországon évente több ezer helyen keletkezik erdő- és vegetációtűz. 2012-ben a lángok közel 22.000 esetben csaptak fel, ebből 6000 hektáron 3500 esetben erdőt és fásítást ért a kár. Bár a tüzek keletkezése több tényezőtől is függ, mégis, azok 99 százalékát mi, emberek, túlnyomórészt gondatlanságból okozzuk. Hazánkban két kiemelt erdőtűzveszélyes időszak van: a tavasz és a nyár. A tavaszi közvetlenül a hóolvadás után kezdődik és lombfakadásig, a növényzet kizöldüléséig tart. A tavaszi erdőtüzek gyakorisága meghaladja a nyári tüzekét. A nyári erdőtűzveszélyes időszak júliustól-augusztus végéig tart. E két kiemelten tűzveszélyes időszakban keletkezik az erdő- és vegetációtüzek 70-75 százaléka.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.19. 15:14

Elmarasztalt a szolnoki járásbíróság egy telefonbetyárt- Szabálysértési eljárásban, nem jogerősen harminc óra közmunkára, ezen felül húszezer forintos pénzbírságra büntettek egy telefonbetyárt. Valótlan bejelentést tett, és ezzel kárt okozott a bíróság szerint az a törökszentmiklósi betelefonáló, aki egy villanyóra szekrényhez riasztotta a tűzoltókat. A szabálysértő mobiltelefonjáról még 2012 májusában érkezett hívás, a bejelentő azt állította, hogy lángol egy villanyóra szekrény. A törökszentmiklósi tűzoltók kivonultak a helyszínre, a megadott címet, majd egész utcát átvizsgálták, de nem találtak tüzet. A tűzoltóságnak a kivonulással összesen húszezer forintos kára keletkezett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.28. 15:30

Hétfőn délelőtt a közúti (ADR- veszélyesárut szállító járművek) ellenőrzésre induló csoport vette észre, hogy a négyes főútón, Törökszentmiklós közelében ( a 115-ös km szelvénynél) egy lerobbant, külföldi rendszámú busz vesztegel. Az utánfutós busz elfoglalta a fél útpályát is. A műveletirányítási központ értesítette a rendőrséget, a polgári védelmi főfelügyelő pedig intézkedett, hogy az illetékes (törökszentmiklósi) katasztrófavédelmi megbízott menjen ki a helyszínre, és segítsen az utasokon, ha szükséges.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok