Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Tűzoltó"
Első<< Előző2345678Következő >>

veroniq - 2013.07.15. 19:23

A Táborhegy dűlőben az egyik szépen karbantartott és már learatott, de rendkívül száraz földterületen a mai napon fél 12 körül tűz ütött ki. Ezt észlelte az egyik közelben lakó hölgy és a rendőrséget értesítette, kérvén, hogy küldjék ki a tűzoltókat. A hölgy elmondta, hogy a hívását követően mintegy nyolc perccel már meg is érkeztek a helyszínre a Ceglédi Tűzoltóság szakemberei, kettő szerkocsival kezdték meg az oltást.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.15. 11:30

(MTI) - Lángra kapott egy személyautó szombat dél körül Abonyban, a tűz egy közeli melléképületre is átterjedt - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.  Spitz Alexandra elmondta, hogy a Bolyai utcában lévő melléképület teljes terjedelemben égett, az oltással próbálkozó tulajdonos megsérült, a mentők kórházba szállították.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.10. 13:51

Nem árt, ha van a kocsiban poroltó készülék! A nyári nagy melegben, az egyébként is forró aszfalton nagy terhelésnek vannak kitéve az üzemanyaggal, vagy elektromos berendezésekkel működő gépek, járművek. Különösen körültekintőnek kell lenniük a személykocsikkal közlekedőknek, a kocsikban ugyanis nem kötelező tartozék a kézi porral oltó készülék. A tűzoltók tapasztalatai szerint ugyanakkor a kocsik motorterében kialakuló szikrák, kisebb tüzek többsége poroltóval pár perc alatt eloltható, viszont, ha elhatalmasodik a tűz, akkor komoly anyagi károkat, személyi sérüléseket okozhat.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.07.08. 14:38

A közelmúltban kedélyborzoló tűzeset történt Abonyban, melyről lapunk is beszámolt. Ezzel kapcsolatban teszem közzé a megyei Karasztrófavédelmi Szóvivő hivatalos tájékoztatását. Többek között kiderült, hogy szándékosan rongálták meg a gázórát. A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a 2013. június 14-én, Vasút utca 30. szám alatti ingatlanban történt tűzesettel kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adja. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.17. 12:32

Olvasónk elmondta, hogy a Vasút út egyik házában pénteken este, június 14-én tűz ütött ki. Az ingatlant az ott élő elhunyt idős néni a Református Egyháznak adományozta végrendeletében. A lángokat a tűzoltóknak sikerült megfékezniük. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.14. 21:05

2013.06.14.-én 8 óra 01 perckor jelzés érkezett a Karcagi HTP-re, mely szerint Karcagon a Zöldfa u.-ban az uttest mellett egy szgk motortere ég.A gépjárműben nem tartozkodott senki. A kiérkező egység 2"D" sugárral a jármű motorterét eloltotta.A jármű benzin üzemű volt. Sérülés nem történt. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.06.12. 20:25

Nyitrai László Pilismaróton védekezett, de már árvezényelték őt a többiekkel együtt Mohácsra. A Jász- Nagykun Szolnok Megyei katasztrófavédelem szóvivője írja róla: Nyitrai László tűzoltó zászlós a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományában van, békeidőben a Katasztrófavédelmi Mobil Laborban teljesít szolgálatot. 

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.09. 12:50

Kedden délután három óra előtt pár perccel érkezett a bejelentés a megyei műveletitrányításhoz, miszerint kigyulladt egy tiszaszőlősi óvoda kapcsolószekrénye. A bejelentő, vélhetően egy óvónő, azt is elmondta, hogy a gyerekeknek nem lett bajuk, valamennyiüket kiterelték az óvoda udvarára. Tiszaszőlősre a tiszafüredi tűzoltók vonultak ki, kevesebb, mint kilenc perc alatt értek a helyszínre, ahol addigra az intézmény karbantartója poroltóval eloltotta a tüzet.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.06. 09:44

A tavasz az erdőtüzek szempontjából a legveszélyeztetettebb évszakunk. Magyarországon évente több ezer helyen keletkezik erdő- és vegetációtűz. 2012-ben a lángok közel 22.000 esetben csaptak fel, ebből 6000 hektáron 3500 esetben erdőt és fásítást ért a kár. Bár a tüzek keletkezése több tényezőtől is függ, mégis, azok 99 százalékát mi, emberek, túlnyomórészt gondatlanságból okozzuk. Hazánkban két kiemelt erdőtűzveszélyes időszak van: a tavasz és a nyár. A tavaszi közvetlenül a hóolvadás után kezdődik és lombfakadásig, a növényzet kizöldüléséig tart. A tavaszi erdőtüzek gyakorisága meghaladja a nyári tüzekét. A nyári erdőtűzveszélyes időszak júliustól-augusztus végéig tart. E két kiemelten tűzveszélyes időszakban keletkezik az erdő- és vegetációtüzek 70-75 százaléka.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.02.19. 15:14

Elmarasztalt a szolnoki járásbíróság egy telefonbetyárt- Szabálysértési eljárásban, nem jogerősen harminc óra közmunkára, ezen felül húszezer forintos pénzbírságra büntettek egy telefonbetyárt. Valótlan bejelentést tett, és ezzel kárt okozott a bíróság szerint az a törökszentmiklósi betelefonáló, aki egy villanyóra szekrényhez riasztotta a tűzoltókat. A szabálysértő mobiltelefonjáról még 2012 májusában érkezett hívás, a bejelentő azt állította, hogy lángol egy villanyóra szekrény. A törökszentmiklósi tűzoltók kivonultak a helyszínre, a megadott címet, majd egész utcát átvizsgálták, de nem találtak tüzet. A tűzoltóságnak a kivonulással összesen húszezer forintos kára keletkezett.

Közbiztonság:
Tűzoltó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok