Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7161, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző22232425262728Következő >>

veroniq - 2011.05.27. 22:47:53

A nap poénképe mára. Párom, Lakatos Tibor is eljött Törtelre, a JOBBIK fórumára, ahol Morvai Krisztina Európai parlamenti képviselő tartott előadást. Azaz tartott volna... Csakhogy a remek kommunikációs képességekkel megáldott TYB is ott volt. A képen jól látható, ahogyan szerkesztőtársam előadást tart az országosan elismert poltikusnak. Nyilván nem is ő lett volna, ha ezt nem teszi meg.... Hogy miről is beszéltek? Találják ki, kedves Olvasóink! Várom a tippeket! LŐVE

Nyehehe:
JOBBIK   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.24. 19:31:06

Politika:
JOBBIK   
 15 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.21. 10:42:22

Meglehetősen érdekes levelet kaptam, melyben arról számolnak be nekem, hogy május 23-án a JOBBIK képviselője, Bödecs Barna az abonyi kékvércse teleppel kapcsolatban felszólal az Országgyűlésben. Megkaptam a felszólalás írásos változatát és a választ is elküldik majd nekem. Az ügy valóban nagy horderejű és meglehetősen szakállas is, hiszen évtizedek óta próbálják megvédeni természetvédők Abony egyik büszkeségét a Kaszáló erdőt. Nekem igencsak furcsa, hogy mindezzel kapcsolatban nem történnek helyi lépések az önkormányzat és a polgármesteri hivatal részéről. Ezzel szemben az országos politikában próbálnak segíteni rajtunk. Bárcsak sikerülne! Íme a levél teljes terjedelmében:

Közbiztonság:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.19. 08:40:40

KÉRJÜK A TISZTELT ERDŐ LÁTOGATÓKAT!Sajnos az elmúlt egy hétben keveset tudtunk az erdőben tartózkodni, különböző okok miatt, de mostanra már kipihentük a fáradalmakat, amit az erdőtakarítás vont maga után és folyamatosan járunk és dolgozunk tovább, készülünk a Pünkösdre! Nagy örömmel vettük észre, hogy voltak olyan látogatók, akik minden bizonnyal főztek és várjuk is őket a továbbiakban is! Sajnos azért volt olyan túrázó is akinek éppen a tábori WC műanyag ülőkéje hiányzott a háztartásából otthon! Így szeretném felhívni a figyelmét a kedves rendőreinknek, hogy a nagy igazoltatásaik során ahol egymás után háromszor is megállítják ugyan azt a személyt, hogy például miért nem állítanak meg olyan emberkéket, akik fát szállítanak most a 30 fokos melegben és miért nem kérik el tőlük a számlát a vásárlásról, vagy éppen a szeméttel megpakolt autósokat miért nem kérdezik meg, hogy még is hová igyekeznek a rakománnyal? Ez a nagy kérdésem a mai napon! 

Citrom-díj:
JOBBIK   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.03. 17:12:36

Az alábbi közleményt a JOBBIK peste megyei szervezete küldte el szerkesztőségünk címére, melyet most teljes terjedelmében közzéteszek.


 A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pest megyei választmányának elnöksége megdöbbenve és felháborodva értesült a május elsején Dabas–Szőlőn, valamint Cegléden történt bűncselekményekről, melyek elkövetői mindkét esetben cigányok voltak.


Noha a megyei vezetés tisztában van azzal, hogy a Gyöngyöspata, Lak, Szikszó, Kiskorpád és Borsodnádasd településeken elkövetett erőszakos cselekmények mára országos jelenséggé nőtték ki magukat, elkeseredetten tapasztalja, hogy e katasztrofális folyamat Pest megyében is járványszerűen terjed. Rendkívül aggasztónak tartjuk, hogy a kormány és a belügyminiszter egy év alatt semmit sem teljesített a közrend helyreállítására tett ígéreteiből. Tény azonban, hogy Pest megye aktív rendőrállománya értesüléseink szerint súlyos létszám- és költségvetési hiánnyal küszködik, miáltal a legszükségesebb feladataikat sem tudják maradéktalanul teljesíteni. Ezzel szemben a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az önszerveződő, civil polgárőr szervezeteket is ellehetetlenítsék, még nagyobb bizonytalanságba taszítva ezzel a vidéken élő embereket.
Politika:
JOBBIK   
 12 Hozzászólás    

veroniq - 2011.05.01. 16:30:41

Kedves ismerősömmel Május 1-e előtt épp azon tanakodtunk, hogy gyermekkorunkon kívül vajon emlékszünk-e olyan Majálisra, amikor azt ne mosta volna el az eső. Arra a megállapításra jutottunk, hogy sajnos nem… Nem volt ez idén sem másképp, amikor Abonyban két helyen is szerveztek programokat erre a napra. A Strandfürdő programjait teljes mértékben elvitte a rossz idő, igaz az április 30-i esti partyra azért úgy kettőszázan kíváncsiak voltak. A másik helyszín a Nagyerdő volt, mely sok abonyiban kelt kellemes retro emlékeket, hiszen korábban ez volt a helyszíne a több ezer fős nagy Május elsejéknek.

 

Képgaléria hamarosan!

Közélet:
JOBBIK   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.30. 19:55:23

 

 

Adjon az Isten!


Abony szégyene!!


Abony szégyene az a három Magyar férfi akiket a héten már egyszer az erdőből elküldtünk  az utánfutónyi szeméttel amit ott akartak lerakni!  Képes volt bevinni az erdő legbelsejébe és az út közepére ledúrta a festéskor leszedett tapétát, a rengeteg dobozt, meg sok olyan szemetet amit otthon nyugodtan elégethetett volna! Milyen Magyar ember az ilyen? Szégyellje magát! Azt azért jó ha tudja, hogy a sütőtök amit lerakott ismertető jel és a rendszáma alapján feljelentjük!

Citrom-díj:
JOBBIK   
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.29. 12:22:01

Értékes tombolanyereményekkel is várják a szervezők a rendezvényen részt vevőket! A főzőverseny helyezettjeit is díjazzák!

Programok:
JOBBIK   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.27. 13:33:22

Lapunkat a Jobbik abonyi alapszervezetének elnöke, Szeremi Anikó arról tájékoztatta, hogy  jelenleg is a Nagyerdőben dolgoznak és készítik elő a területet a Majális számára. Meglepődve tapasztalták, hogy többen, rutinos versenyzőként hozták volna be az erdőbe utánfutókkal a szemetüket. Ezt természetesen sikerült is megakadályozniuk. Ugyanakkor kérik a tisztelt lakosságot, hogy tartsák magukat az alapvető rendhez és ne hordják ide a szemetet. Ők jelen vannak a területen és ha kell rendőri segítséggel akadályozzák meg az illegális hulladéklerakást. A rendőrök is jártak már kint ma a helyszínen.

 

LŐVE

Közélet:
JOBBIK   
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.11. 23:52:04

Morvai Krisztina abonyi látogatásáról galéria ITT (fotó: Lőrinczy Veronika) megtekinthető!

 

Közkívánatra közzéteszek egy bővebb képgalériát Morvai Krisztina Európa Parlamenti jobbikos képviselő abonyi látogatásáról. Mint lapunk arról beszámolt, a közismert politikus gazdákat keresett fel, piacot nézett, beszélgetett az őstermelőkkel, ellátogatott a polgármesterhez, lakossági fórumon ismerkedett az itt élők problémáival. Útja végén ellátogatott Újszilvásra is az Aranykemence pékségbe és a mellette lévő boltba, ahol kifejezetten arra törekednek, hogy az áruk hazai termelőktől származzanak. Íme, beszéljenek most helyettem a képek. Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik fotóalanyaim voltak.

 

LŐVE

Politika:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok