Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7162, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző22232425262728Következő >>

Dórika - 2011.04.11. 10:32:23

A fosszilis energiahordozók kimerülése, árának emelkedése, valamint a Föld éghajlatára gyakorolt katasztrofális hatás következtében az előttünk álló időben felértékelődik a fa, mint háztartási fűtőanyag szerepe. Ráadásul hazai erdeinket már ma is tömegesen károsítják a fatolvajok, akik nemcsak a köz- és magántulajdont nem tisztelik, de a természetes erdők ökológiai jelentőségét sem ismerik. Kártételük megakadályozása rendvédelmi kérdés, az erdők gyarapítása, a természetes erdők megóvása mindenki kötelessége.

Külvilág:
JOBBIK   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.04.01. 18:43:49

 Adjon az Isten!Felhívás!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Abonyi Alapszervezete 2011. április 2-3-án reggel 8 órától a Nagyjáráson a Nagyerdőben gallyazási munkálatokat végez az erdő megtisztítása céljából! Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne segíteni a munkában. 


A továbbiakban tájékoztatást szeretnék adni arról , hogy Alapszervezetünk megállapodott Kun Lászlóval az Erdőszövetkezet Főágazat vezetőjével, és az erdőt örökbe fogadtuk! Az erdőben folyamatosan dolgozni fogunk  és fokozottan figyeljük mind a szemetelőket, mind pedig a fatolvajokat. Akit rajta fogunk a favágáson, szemetelésen, kíméletlenül rendőr kézre adjuk! Őrízzük meg közösen az erdőt és használjuk ki adottságait!

Közélet:
JOBBIK   
 7 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.30. 19:47:13

 

Már nem csak a FIDESZ és az MSZP sajtósai küldenek szerkesztőségünknek anyagokat. Mostantól majd a JOBBIK anyagait is olvashatják. Íme a levél teljes terjedelmében, változtatás nélkül, melyet ma kaptam:

 

 Tisztelt Szerkesztőség!

 
 
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Pest Megyei Választmányának elnöksége és közgyűlési képviselőcsoportja a héten átjavította és aktualizálta a megyei sajtólistát.
 
Mint azt tegnap több médium szerkesztősége tapasztalhatta, már közleményt is küldtünk a Pest Megyei Közgyűlés bizottsági ülésén történtekről. Ezt a gyakorlatot a továbbiakban is követni fogjuk, hogy így adjunk tájékoztatást Önökön keresztül mind közgyűlési munkánkról, mind a Jobbik Pest Megyei Választmányának, illetve a Választmány elnökségének munkájáról.
Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.29. 19:14:18

Morvai Krisztina az Európai Unió Parlamentjének jobbikos képviselője ma személyesen látogatta meg az abonyi őstermelőket és gazdákat. Galéria: ITT

Közélet:
JOBBIK   
 21 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.29. 18:42:19

 

Balogh Editnél járt a JOBBIK vezér

 

A mai napon Romhányiné Dr. Balogh Edit, Abony város polgármestere személyesen fogadta Dr. Morvai Krisztinát, az Európai Unió jobbikos parlamenti képviselőjét. A megbeszélés zárt ajtók mögött folyt, de a helyi jobbikos vezetők bent maradhattak. Balogh Edit kérésére nem maradhattak ott újságírók és nem rögzíthette Krisztina operatőre sem az ott elhangzottakat. Úgyhogy gyakorlatilag hírzárlat van.

Politika:
JOBBIK   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.29. 15:04:01

A mai napon Dr. Morvai Krisztina a JOBBIK Magyarországért Mozgalom Európa Parlamenti képviselője vendége Abonynak. A program még most is tart. A képviselő asszony a helyi gazdák és őstermelők gondjaival, problémáival ismerkedett. Ez úgynevezett gazdajárás volt, melynek során az abonyi piacra is ellátogatott. Itt megdöbbenten hallott arról, hogy ilyen retro piacunk van és, hogy már hosszú évek óta nem voltak képesek biztosítani a helybéliek számára a megfelelő körülményeket. Morvai Krisztina furcsállotta az úgynevezett giga piac ötletét is.

Politika:
JOBBIK   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.26. 16:01:59

Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Nem Majálisra gyűltek ma össze a Nagyerdőben és nem is csupán madárdaltól volt hangos az erdő. A Jobbik helyi szervezetének felhívásához rengetegen csatlakoztak és közös összefogással tisztították meg a területet attól az irgalmatlan mennyiségű szeméttől, melyet gondtalan kezek hánytak szét az értékes erdőben. Mintegy nyolcvanan vállalták az önkéntes munkát, az ABOKOM szállította el az összegyűjtött hulladékot. Az akcióban részt vett a helyi Jobbik szervezet mellett a Karai és a Nagykőrösi szervezet, a Zöld Válasz, az Abonyi Magyarok Szövetsége és a KDNP is. Mint megtudtam a Jobbik helyi elnökétől, Mészáros Lászlónétól, azt hogy „ örökbe fogadják az erdőt„. Ez azt jelenti, hogy szeretnék ismét olyan szépnek látni, mint az volt évtizedekkel ezelőtt. Nem Majális! Írtam a cikk elején, de majd lehet itt azt is tartani megint. Legalábbis ezt szeretnék elérni az aktivisták. Méghozzá már ebben az évben.

Közélet:
JOBBIK   
MSZ   
KDNP   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.25. 12:15:53

Az alábbiakban a JOBBIK helyi elnökének nyílt levele következik, melyet változtatás nélkül, teljes terjedelmében teszünk közzé, az érintett kérésének megfelelően.

Adjon az Isten!


Kedves Capricornus vagy ( Szűcs Sándor)!

Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy téves információkra alapozva irkálod a cikkeidet, hozzászólásaidat! Lakatos Tibor sem és a Lőrinczy Veronika sem vett le a lábamról és egyikük sem állt be a Jobbikba és nem  áll szándékukban! Mélyen meg vagyok döbbenve azon, hogy iskolaigazgató helyettes létedre ilyen dolgokba futsz bele! Mit tanítasz a gyerekeknek az iskolában? A gyűlöletet és az összeférhetetlenséget? Nem gondolod, hogy már túllőttetek a célon egy kicsit?

Politika:
JOBBIK   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.16. 11:36:25

Galéria megtekintéséhez klikk IDE.

 

A JOBBIK Magyarországért Mozgalom is ünnepelt Budapesten. Olvasóink ott jártak és hoztak nekünk néhány fényképet a Március 15-i ünnepségről. 

Közélet:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

matek - 2011.02.12. 09:27:28

 

"2011 az erdő éve! Erdeink értékeiről, környezetünk, földünk klímáját meghatározó hasznosságáról már az általános iskolában is tanulhatunk. Ezért is elképesztő az a gondatlanság, amellyel értékeinket kezeljük.

Rousseau híres mondását Vissza a természet(be)hez, néhányan szó szerint értelmezték, félre. Az abonyi öreg erdő közéleti színhellyé változott az utóbbi időben, illegális hulladéklerakók mellett állandó „munkások” is benépesítették a területet, kábeltolvajok és fakitermelők, használt elektromos készülékek feldolgozói rendszeresen látogatják az erdőt. A kemény fizikai munka mellett szórakozásra is nyílik lehetőség, legalábbis erre utal számtalan mennyiségű használt óvszer.

A helyi Jobbik szervezet ezért gyámsága alá veszi a területet és az erdészet szakembereivel összefogva kitakarítja a területet! A Zöld Válasz Mozgalom is felajánlja segítségét az erdő eredeti állapotának visszaállításához."

A cikk és a kép forrása: www.zoldv

Közélet:
Szemét   
JOBBIK   
 7 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok