Mi Abonyunk - A JOBBIK helyi elnökének levele
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7307, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.03.25. 12:15:53

Az alábbiakban a JOBBIK helyi elnökének nyílt levele következik, melyet változtatás nélkül, teljes terjedelmében teszünk közzé, az érintett kérésének megfelelően.

Adjon az Isten!


Kedves Capricornus vagy (Szűcs Sándor)!

Szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy téves információkra alapozva irkálod a cikkeidet, hozzászólásaidat! Lakatos Tibor sem és a Lőrinczy Veronika sem vett le a lábamról és egyikük sem állt be a Jobbikba és nem  áll szándékukban! Mélyen meg vagyok döbbenve azon, hogy iskolaigazgató helyettes létedre ilyen dolgokba futsz bele! Mit tanítasz a gyerekeknek az iskolában? A gyűlöletet és az összeférhetetlenséget? Nem gondolod, hogy már túllőttetek a célon egy kicsit?

 

Szeretném, ha mindenki tudná, hogy a te( ti) piszkálódásaitok velünk a Jobbikkal azért van, mert mi nem vagyunk hajlandók veletek dolgozni és ennek az okát már én elmondtam Dr. Magyar Gábornak! Ne legyetek megsértődve, mert a szövetséget amiről ti beszéltek nem velem kötötték és nincs is róla semmilyen írás, hogy ez létezett vagy létezne! Mi az együttműködéstől nem álltunk volna el, ha az összes többi szereplője a szövetségnek úgy állt volna a munkához ahogy mi is!

 

Tájékoztatlak téged és mindenki mást, hogy én nem vagyok eladó és nem is voltam soha, éppen ezért tudatom mindenkivel, hogy amit a „ mecénás vagy szponzor „ mondott nekem az nem igaz! Miszerint " Vegyem tudomásul, hogy Abonyban van Abonyiak Abonyért Egyesület, KDNP és Jobbik az nincs!

 

Hát vegye tudomásul mindenki, hogy Abonyban volt-van és lesz Jobbik, bármennyire is fájdalmas ez egyes embereknek! Ennél sokkal értelmesebb embernek képzeltelek el Sanyi (Capricornus)! Megkérlek téged és társaidat, hogy tartsátok távol magatokat a jövőben az efféle nyilatkozataitoktól!

 

Tegyétek a dolgotokat és mi is tesszük a mi dolgunkat és legyen vége ennek az acsarkodásnak! 

Üdv: Mészárosné Anikó
Abonyi Jobbik Alapszervezet elnöke


Szebb Jövőt!
 

Politika:
JOBBIK   
 5 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Feiticeiro

Truckman -

2011.03.26. 15:00:22

Hahahaha! Szerintem is vicces!Nevetős Az más kérdés, hogy ha itt lesz az idő az országnak, mások is fognak e nevetni!KirĂĄly

vicces

feiticeiro -

2011.03.26. 14:23:01

A néni biztos a Köztársasági Elnök Úrnál tanulta a magyar nyelvtant :DDD ...  Jobbik ... Mindig sokat nevetek, ha erre a honlapra tévedek; tök jó, hogy van - sok munka lehet fenntartani meg frissíteni. respect. Egyébként az oldal tényleg Jobbikos "hangulatú".

Én bírom Szűcst!

Truckman -

2011.03.25. 18:23:45

Nagy bajszát, hordó hasát, félpóton való, létrára felmászós beszédét, a LIDL ellen, stb. Meg amúgy is mindent rajta, meg az eMeSZes honlapján! Bár ő nem szipmpiz engem, de már őt is elhelyeztem a sakktáblán!

Ne basztassa egymást a JOBBIK, se az MSZ!

kérdések

veroniq -

2011.03.25. 15:09:45

Főszerkesztőként szívesen tenném közzé Szűcs Sándor írását arról, hogy milyen forrásokra alapozva írta meg azt, hogy én és Lakatos Tibor beléptünk a Jobbikba. Azt hittem, hogy nincs nagyobb hülyeség az Abony a plektyák városában írt röhejes híreknél, de tévedtem. Ha kapok válaszlevelet arra, amit Mészáros Lászlóné írt, természetesen megosztom a MiAbonyunk Olvasóival is. A Verseghy Ferenc Gimnázium igazgatója, biztosan megint örvendezni fog, ha megmutatjuk neki, hogy beosztottja megint elvetette a sulykot és az milyen következményekkel járt. Üdv: Lőrinczy Veronika főszerkesztő

Szimpla provokáció!

tyb -

2011.03.25. 14:58:12

Megunhatatlan témaként ismét bennünket talált meg Szűcs, mintha nem lenne jobb dolga a munkahelyén, vagy a "társas körében".  Sajnálatra méltó vagdalkozása, ellenségkeresése már-már szánalmat ébreszt bennünk iránta és viharvert csapata iránt. Semmi sem sikerül neki, sem a politikai, sem a társadalmi, közösségi színtéren indított kezdeményezéseiből. Marad az acsarkodás, gyűlöletkeltés, rágalmazás és a hazugság. 

Nyilván soha sem fogjuk megérteni az ideológiát, mely mentén talán arra számít - mivel ugye nem skizofrén az emberünk -, hogy mások ócsárolásával, nő az a szimpatizáns tábor, mely őt és megtévesztett tagtársait támogatja Magyarországon, Abonyban a magyarságtudat túlhangsúlyozásával.

Sanyi koma - hívlak így, mivel a személyed  iránt érzett tisztelet a sekélyes, alpári viselkedésed és megnyilvánulásaid miatt már rég kiveszett belőlem - arra kérlek, hogy akkor találj meg legközelebb, ha én kereslek! Addig építgesd a légváradat, vagy csak egyszerűen maradj csendben! Neked még az is jobb reklám, mintha megnyilvánulsz.

Mert különben meghúzom a bajszod! Jujj ...

 

TYB

 


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok