Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7814, belépett felhasználók: 0.

Címke: "MSZ"
1

admin - 2011.04.16. 17:47:57

Orosházi Ferenc Abonyba ért. A Vereckei-hágótól indult és a Kossuth tér a cél. Célja a Parlamentben elfogadásra kerülő "hazaáruló alkotmány" helyett a népakarat visszaállítsa a Szent Korona jogfolytonosságát. 

 

Galéria megtekinthető ITT (fotó: Sky-T) 

 

Videó az indulásról a cikkben.

Külvilág:
MSZ   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.26. 16:01:59

Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Nem Majálisra gyűltek ma össze a Nagyerdőben és nem is csupán madárdaltól volt hangos az erdő. A Jobbik helyi szervezetének felhívásához rengetegen csatlakoztak és közös összefogással tisztították meg a területet attól az irgalmatlan mennyiségű szeméttől, melyet gondtalan kezek hánytak szét az értékes erdőben. Mintegy nyolcvanan vállalták az önkéntes munkát, az ABOKOM szállította el az összegyűjtött hulladékot. Az akcióban részt vett a helyi Jobbik szervezet mellett a Karai és a Nagykőrösi szervezet, a Zöld Válasz, az Abonyi Magyarok Szövetsége és a KDNP is. Mint megtudtam a Jobbik helyi elnökétől, Mészáros Lászlónétól, azt hogy „ örökbe fogadják az erdőt„. Ez azt jelenti, hogy szeretnék ismét olyan szépnek látni, mint az volt évtizedekkel ezelőtt. Nem Majális! Írtam a cikk elején, de majd lehet itt azt is tartani megint. Legalábbis ezt szeretnék elérni az aktivisták. Méghozzá már ebben az évben.

Közélet:
JOBBIK   
MSZ   
KDNP   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2010.11.21. 14:05:03

 

Fehér Endre is lemondott tiszteletdíjáról, aki az Abonyi Magyarok Szövetsége színeiben lett Abony város önkormányzatának külsős bizottsági tagja. Íme nyilatkozata:

Nyilatkozat
A tegnap délután átadtam a Városi Önkormányzat illetékesének a tiszteletdíj felajánlásáról szóló nyilatkozatomat. A választási kampány során képviselt álláspontunknak megfelelően jártam el. Akkor, mivel nem voltam jelölt, külön nem jeleztem, de számomra természetes, amit másoktól elvárok azt én is teljesítem.
Nem dolgom minősíteni azt a magatartást, hogy vannak akik úgy gondolják, nekik "jár" ez a fizetés. Ők a tiszteletdíjak emelésével "járultak" hozzá, hogy mi többet tehessünk félre, általunk hasznosnak gondolt dolgokra. Eddig is és a jövőben is igyekszem felkészülten és aktívan részt venni a rám bízott munkában. Ma harmincegy napirendi pontot tárgyalunk....

Fehér Endre

 

Forrás: Abonyi Magyarok Szövetségének honlapja

Politika:
MSZ   
 4 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok