Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7698, belépett felhasználók: 0.

Címke: "KDNP"
1

veroniq - 2015.08.26. 20:21

 

Külföldi utam idején értesültem a megmásíthatatlanról: Temesközy Tamás, az abonyi önkormányzat külsős bizottsági tagja, a kéttorony.hu oldal főszerkesztője, Abony város közéletének közismert szereplője,  hosszan tartó, méltósággal viselt súlyos betegség után elhunyt, életének 47. évében.

 

Mély fájdalommal osztozunk szerkesztőségünk, olvasóink és Abony város lakossága nevében a család és a barátok gyászában.

 

Az Abony.hu cikke IDE kattintva olvasható

Közélet:
KDNP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.10. 10:26

Álmomban nem jutott volna eszembe, hogy a keresztény elveket valló abonyi KDNP alapszervezet elnöke, egy Területi Választási Bizottság által hozott határozat miatt fellebbezést nyújt be a Nemzeti Választási Bizottsághoz, ráadásul azt kérte, hogy NE indítsanak büntetőeljárást Murvainé Kovács Rita hamis érettségijének ügyében. Hatalmas öngólt lőttek a kereszténydemokraták, mert az NVB még a TVB eredeti határozatát is felülírta, és a MiAbonyunk hírportállal szemben hozott „ ejnye- bejnyét „ is megsemmisítette, a kifogási határidő túllépése miatt. A vizsgálat, büntetőeljárás azonban megindult Murvainé ügyében, ha nem is a TVB kezdeményezésére. Lapinformációink szerint volt munkáltatója hivatalból eljárva tett feljelentést a rendőrségen, és én magam is megtettem mindezt. Az én olvasatomban ez a KDNP-s mentalitás, amikor takargatni akarnak egy bűncselekmény gyanúját is felvető ügyet, fogalmát, bűnpártolás.

Az NVB tegnapi határozata IDE kattintva olvasható

Politika:
KDNP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.06. 14:21

 

 

 

A teljes határozat IDE kattintva olvasható a tárgyban. - A Területi Választási Bizottság a linken elérhető határozatában elmarasztalta ugyan a MiAbonyunk portált, Muvainé Kovács Rita ügyében, mert cikkünkben azt állítottuk, később bizonyítékokkal is alátámasztottuk, hogy érettségi bizonyítványa hamis, ugyanakkor a TVB, mivel nem jogosult eldönteni, hogy az okmány valóban hamis-e, büntető eljárást kezdeményez Murvainé Kovács Rita érettségi bizonyítványa valódiságának megállapítása érdekében. 

Politika:
KDNP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.01. 16:55

Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra a tényre, hogy a polgármester jelöltek szavazásakor ugrásszerűen megnőtt a Fidesz- KDNP polgármester jelöltjének, Dr. Magyar Gábornak a támogatottsága. Ezért előző szavazásunkból töröltem is a neveket. A módszer előttünk is ismeretes, ám bizonyíthatóan nem használatos. Egy számítógépes program segítségével külföldi IP címek generálása történik, és így újra szavazhat ugyanaz a személy, mintegy 4 percenként egyet. Úgy tűnik sajnos, hogy vannak, akiknek semmi sem drága, szeretnék saját jelöltjeiket mindenképpen az első helyen látni, annak ellenére, hogy tudják, hogy ez nem valós.

Politika:
FIDESZ   
KDNP   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.23. 16:42

Közös sajtótájékoztatón kérte fel támogatóit a vasárnapi szavazásra a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Harrach Péter és Földi László. A KDNP alelnöke és frakcióvezetője, valamint Abony országgyűlési képviselője a Lilaakác Étteremben tartották tájékoztatójukat csütörtökön délután. Harrach Péter szerint a nemzeti érdekek hiteles és hatékony képviseletét az Európai Unióban a Fidesz-KDNP pártszövetség tudja ellátni. Az április 6-án ismét kétharmados többséget szerző magyar pártszövetség a sokszínű Európát is szeretné jó irányba terelni – mondta a KDNP frakcióvezetője Abonyban. Európáért is felelősek vagyunk –tette hozzá Harrach Péter.

Politika:
KDNP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.10. 18:04

Bő egy évvel ezelőtt a választási kampányban Dr. Magyar Gábor névleg legalábbis Abonyba költözött, az egyik meghatározó abonyi vállalkozó tulajdonát képező ház postaládájára tették ki nevét és lakcímként is megjelölték azt. Mára Magyar Gábor megkopott, legalábbis a neve a postaládán. Lapunk biztos abban, hogy a település markáns KDNP-s politikusa nem él Abonyban... 


Politika:
Abony   
KDNP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.09.01. 23:04

„ Tehát: Álmodozók, Vágyakozók, Nyomulók, Érvényesülők és Tudatlan Oktatók Szövetsége. „ = Magyarok Szövetsége, Dr. Magyar Gábor szerint.

Dr. Magyar Gábor, a KDNP színeiben az abonyi képviselő testületbe bejutó, Tahitótfalun lakó háziorvos a választási kampányban szövetségesként dolgozott együtt a helyi Magyarok Szövetsége tagjaival. Ezen szervezet sokat tett azért, hogy Dr. Magyar Gábor remekül szerepeljen a megmérettetésen. Igaz, hiába volt ő a polgármester jelöltje a Magyarok Szövetségének is, mégis lemaradt az elsőségről. Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra, hogy milyen kemény, kritikai hangvételű írás jelent meg Magyar Gábor „ tollából „ az egyik internetes közösségi oldalon.  Ebben egyenesen azt követeli, hogy az országos  szervezet vezetői mondjanak le.  Íme: „ Amennyiben az elméleti irányítók nem hajlandók eltávozni a vezetésből és nem vesz valóságos MAGYAR értékeket és életmódot MEGVALÓSÍTÓ irányt a fent említett szövetség, (amely irány ezekkel a vezetőkkel elképzelhetetlen) ,akkor sürgősen vegyék ki a nevéből a MAGYAR szót. „

Politika:
Abony   
KDNP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.03.26. 16:01:59

Galéria: ITT (fotó: LŐVE)

Nem Majálisra gyűltek ma össze a Nagyerdőben és nem is csupán madárdaltól volt hangos az erdő. A Jobbik helyi szervezetének felhívásához rengetegen csatlakoztak és közös összefogással tisztították meg a területet attól az irgalmatlan mennyiségű szeméttől, melyet gondtalan kezek hánytak szét az értékes erdőben. Mintegy nyolcvanan vállalták az önkéntes munkát, az ABOKOM szállította el az összegyűjtött hulladékot. Az akcióban részt vett a helyi Jobbik szervezet mellett a Karai és a Nagykőrösi szervezet, a Zöld Válasz, az Abonyi Magyarok Szövetsége és a KDNP is. Mint megtudtam a Jobbik helyi elnökétől, Mészáros Lászlónétól, azt hogy „ örökbe fogadják az erdőt„. Ez azt jelenti, hogy szeretnék ismét olyan szépnek látni, mint az volt évtizedekkel ezelőtt. Nem Majális! Írtam a cikk elején, de majd lehet itt azt is tartani megint. Legalábbis ezt szeretnék elérni az aktivisták. Méghozzá már ebben az évben.

Közélet:
JOBBIK   
MSZ   
KDNP   
 13 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.22. 20:20:54

Az alábbi cikket a Duna TV sajtósai küldték el szerkesztőségünk címére:

 

Semjén Zsolt: A Fidesz-KDNP-nél sikeresebb szövetséget nem lehet kitalálni

 

A magyar és az Európai Unió történetének legsikeresebb politikai konstrukciója a Fidesz és a KDNP pártszövetsége – így nyilatkozott Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt nemrég újraválasztott elnöke, nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában kedd reggel. A politikus főleg a szövetség kétharmados választási eredményére és arra büszke, hogy “zsinórban” nyertek meg egyéb országos szavazásokat is az elmúlt években.

Politika:
KDNP   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2010.12.03. 14:53:19

Az előző rendkívüli testületi ülésen Tóth Ernő nyugdíjas pedagógus boldogan nyújtotta át a helyi KDNP nevében azt a tablót a polgármesternek, melyen az abonyi díszpolgárok nevei szerepelnek.

Közélet:
KDNP   
 0 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok