Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7064, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Magyarok Szövetsége"
1

veroniq - 2011.09.01. 23:04

„ Tehát: Álmodozók, Vágyakozók, Nyomulók, Érvényesülők és Tudatlan Oktatók Szövetsége. „ = Magyarok Szövetsége, Dr. Magyar Gábor szerint.

Dr. Magyar Gábor, a KDNP színeiben az abonyi képviselő testületbe bejutó, Tahitótfalun lakó háziorvos a választási kampányban szövetségesként dolgozott együtt a helyi Magyarok Szövetsége tagjaival. Ezen szervezet sokat tett azért, hogy Dr. Magyar Gábor remekül szerepeljen a megmérettetésen. Igaz, hiába volt ő a polgármester jelöltje a Magyarok Szövetségének is, mégis lemaradt az elsőségről. Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra, hogy milyen kemény, kritikai hangvételű írás jelent meg Magyar Gábor „ tollából „ az egyik internetes közösségi oldalon.  Ebben egyenesen azt követeli, hogy az országos  szervezet vezetői mondjanak le.  Íme: „ Amennyiben az elméleti irányítók nem hajlandók eltávozni a vezetésből és nem vesz valóságos MAGYAR értékeket és életmódot MEGVALÓSÍTÓ irányt a fent említett szövetség, (amely irány ezekkel a vezetőkkel elképzelhetetlen) ,akkor sürgősen vegyék ki a nevéből a MAGYAR szót. „

Politika:
Abony   
KDNP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.19. 23:47

 Üdvözlök mindenkit!

Hosszú ideje szeretnénk már vásárt szervezni, tényleg az abonyiaknak, vagyis behozni a vásárt a városba. Úgy néz ki, hogy alkalmunk nyílik erre augusztus 20-án. Ez egy olyan rendezvény, amely a kenyérszenteléstől kezdve a néptánc fesztiválon át elég színes programokat kínál az ide látogatóknakRomán, francia, szerb, osztrák és magyar néptáncosok szórakoztatják majd a nagyközönséget. Lévén, hogy augusztus 20-a jelentős ünnep, gondolom, nem az egyetlen és nem a legcsábítóbb rendezvény az országban, ezért kérem önöket, hogy részvételi szándékukat mindenképpen előre jelezzék! A területfoglalási engedélyeket az önkormányzat szerzi be, elméletileg helypénz nincs. Akinek esetleg igénye van rá, a helyszínről fotót tudok küldeni.

 

Tisztelettel: Szabó András +3630-2323-327     

 

 

 

 

 

Nagyításhoz katt a képekre!

Programok:
Abony   
Vásár   
 0 Hozzászólás    

matek - 2011.08.18. 17:41

 

Ebben az évben is megrendezésre került a Magyarok Országos Gyűlése Kunszentmiklós - Bösztörpusztán több ezer ember részvételével. Szeretettel várjuk az élménybeszámolókat, addig is itt van egy kis kedvcsináló galéria!

Külvilág:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.11. 20:14:55

 Üdvözlök mindenkit!

Hosszú ideje szeretnénk már vásárt szervezni, tényleg az abonyiaknak, vagyis behozni a vásárt a városba. Úgy néz ki, hogy alkalmunk nyílik erre augusztus 20-án. Ez egy olyan rendezvény, amely a kenyérszenteléstől kezdve a néptánc fesztiválon át elég színes programokat kínál az ide látogatóknak.

Román, francia, szerb, osztrák és magyar néptáncosok szórakoztatják majd a nagyközönséget. Lévén, hogy augusztus 20-a jelentős ünnep, gondolom, nem az egyetlen és nem a legcsábítóbb rendezvény az országban, ezért kérem önöket, hogy részvételi szándékukat mindenképpen előre jelezzék! A területfoglalási engedélyeket az önkormányzat szerzi be, elméletileg helypénz nincs. Akinek esetleg igénye van rá, a helyszínről fotót tudok küldeni.

 

Tisztelettel: Szabó András +3630-2323-327     

Programok:
Vásár   
 1 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok