Mi Abonyunk - Dr. Magyar Gábor keményen leszólta a Magyarok Szövetségét
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 1.

veroniq - 2011.09.01. 23:04

„ Tehát: Álmodozók, Vágyakozók, Nyomulók, Érvényesülők és Tudatlan Oktatók Szövetsége. „ = Magyarok Szövetsége, Dr. Magyar Gábor szerint.

Dr. Magyar Gábor, a KDNP színeiben az abonyi képviselő testületbe bejutó, Tahitótfalun lakó háziorvos a választási kampányban szövetségesként dolgozott együtt a helyi Magyarok Szövetsége tagjaival. Ezen szervezet sokat tett azért, hogy Dr. Magyar Gábor remekül szerepeljen a megmérettetésen. Igaz, hiába volt ő a polgármester jelöltje a Magyarok Szövetségének is, mégis lemaradt az elsőségről. Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra, hogy milyen kemény, kritikai hangvételű írás jelent meg Magyar Gábor „ tollából „ az egyik internetes közösségi oldalon.  Ebben egyenesen azt követeli, hogy az országos  szervezet vezetői mondjanak le.  Íme: „ Amennyiben az elméleti irányítók nem hajlandók eltávozni a vezetésből és nem vesz valóságos MAGYAR értékeket és életmódot MEGVALÓSÍTÓ irányt a fent említett szövetség, (amely irány ezekkel a vezetőkkel elképzelhetetlen) ,akkor sürgősen vegyék ki a nevéből a MAGYAR szót. „

Arról nem rendelkezünk információval, hogy az Abonyi Magyarok Szövetsége tagjai is egyetértenek-e Magyar Gábor véleményével, hiszen köztudottan továbbra is jó viszonyban vannak egymással a tagok és a KDNP-s politikus. Az viszont biztos, hogy az Abonyi Magyarok Szövetségének honlapja jelenleg tetszhalott állapotban van, mintha megállt volna rajta az idő: május óta nem frissítették és így nem adtak hírt a bösztörpusztai rendezvényről sem. Lapunk úgy tudja, hogy Dr. Magyar Gáborék viszont létrehoztak egy alapítványt. Lehet, hogy a következő választásokon nem pártszínekben, hanem „ civilként „ indulnak majd közösen? Nos, mindenesetre itt a közösségi oldalon írt szöveg, teljes egészében:

"Igen újra összegyűltek, és én is összegyűltem velük, hogy lássam, változott e valami az elmúlt évben.

 

Jelentem neked: A szövetségen belüli személyes harcokon túl semmi. Ugyanúgy jelmezesekkel és sárkányfűárusokkal volt tele a rét, és immár alig találtam valakit, akivel érdemi, gyakorlati dolgokról lehetett volna tárgyalni. Az elméletiség minden határon túlment, és megdöbbentett a tény: még mindig kilóra árulják a sámándobot a pusztán. Ami látható, hogy az a néhány gyakorlati, tehát valóban tudó, és nem hirdető, nem prófétáló nem oktató ember is eltűnt a " keretből ", aki még eddig jelen volt. Az ok nyilvánvaló: az elméletei embereket nagyon zavarja, ha valaki ért is ahhoz, amiről regél. (Egyébként új, általam adott drámai melléknévvel ellátott szövetségi nevet ajánlanék: Magyar Mesemondók Szövetsége). Kiáltványok, nyilatkozatok, felelőtlen, a „nemzet nevében" tett provokatív sületlenségek. Ennyi, ami látszik. Ez pedig politikailag a NEMZET számára előrevivőnek éppen nem nevezhető. Messziről ez látszik. Nem tudom derék lelkesedő barátunk néhány aktuális lelkesítő szóvirágon túl mit látott ott, ami ennyire felzaklatta a lelkét. Abban igazat adok: sok ember volt, aki évek során bármelyik rendezvényről hazaérve nem találta a helyét régi világában. Tudom, sokan voltak. De az is biztos, hogy új utakat a szövetség keretein belül keresve nem találtak ők. A szövetség fellelkesítette, majd cserbenhagyta ezeket az embereket. Azok pedig, akik csak pánemet és circenzészt kerestek, azokat megtanította maszkabálost játszani. Ezek az emberek a jelmezbálban természetesen jól érzik magukat, és én ennek őszintén örülök.

Azt azonban, mint e nem hivatalos értékelés szerény elkövetője nagyon szeretném nyomatékosítani:

 

Amennyiben az elméleti irányítók nem hajlandók eltávozni a vezetésből és nem vesz valóságos MAGYAR értékeket és életmódot MEGVALÓSÍTÓ irányt a fent említett szövetség, (amely irány ezekkel a vezetőkkel elképzelhetetlen) ,akkor sürgősen vegyék ki a nevéből a MAGYAR szót. Mert ha azok az emberek, akik a valódi, még létező MAGYAR értékeket tartják fenn egész életüket erre áldozva, (és most nem szórakoztatóipari gurukra, kereskedőkre és megélhetési ajándéktárgykészítőkre gondolok) nincsenek ebben a szövetségben VEZETŐI szerepben, akkor ez a szövetség immár nem lehet a MAGYAROK Szövetsége, mert épp ők nincsenek benne.

 

Vannak viszont álmodozók, vágyakozók, érvényesülök, nyomulók, tudatlan oktatók e halmazban, tehát inkább ezekről nevezzük el ezt a csapatot. Tehát: Álmodozók, Vágyakozók, Nyomulók, Érvényesülők és Tudatlan Oktatók Szövetsége. De ezt ebben az esetben, ha lehet kérnem, csupa kisbetűvel. A Pál utcában ez így dukál. (Ha valaki ebből az áruló szóra asszociál, az vessen magára).

 

Magyar Gábor. s.k."

Politika:
Abony   
KDNP   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok