Mi Abonyunk - Harrach Péter Abonyban A FIDESZ- KDNP szavazásra buzdítja híveit Abonyban is
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.05.23. 16:42

Közös sajtótájékoztatón kérte fel támogatóit a vasárnapi szavazásra a Fidesz-KDNP pártszövetség nevében Harrach Péter és Földi László. A KDNP alelnöke és frakcióvezetője, valamint Abony országgyűlési képviselője a Lilaakác Étteremben tartották tájékoztatójukat csütörtökön délután. Harrach Péter szerint a nemzeti érdekek hiteles és hatékony képviseletét az Európai Unióban a Fidesz-KDNP pártszövetség tudja ellátni. Az április 6-án ismét kétharmados többséget szerző magyar pártszövetség a sokszínű Európát is szeretné jó irányba terelni – mondta a KDNP frakcióvezetője Abonyban. Európáért is felelősek vagyunk –tette hozzá Harrach Péter.

Ahogyan kifejtette: a május 25-i EP-választásnak kettős tétje van. Az egyik a magyar érdekek megfelelő képviselete, másrészt Európa és az Unió vezetésének összetétele a következő időszakra. Mindkét feladat hatékony és erőteljes képviselet igényel, tehát nem mindegy, hogy milyen politikusokat küldünk oda Magyarországról. Harrach Péter utalt arra is, hogy az EP-választásnak egyben belpolitikai jelentősége is van. A Fidesz-KDNP arányaiban szeretné legalább ugyanazt az eredményt elérni, amit április 6-án, az országgyűlési választáson. Reméljük, hogy a polgárok érzik ezt a tétet is és minél többen elmennek szavazni ezen a vasárnapon.

Mivel a választásnak mindig van helyi vonatkozásai, Földi László, a pártszövetség választókerületi elnöke is megszólította a választókerület valamennyi lakóját, így az abonyiakat is.


Biztatom a ceglédieket, abonyiakat, nagykőrösieket és a kisebb települések lakóit, hogy éljenek a választási lehetősséggel és menjenek szavazni május 25-én annak érdekében, hogy méltó módon képviselhesse a Fidesz-KDNP hazánkat az Európai Unióban – fogalmazott Földi László.
A képviselő emlékeztetett arra, hogy április 6-án a 12. választókerületben hat és félezer szavazatnyi különbséggel nyert a pártszövetség. Ezzel a Pest megye délkeleti csücskén élő mintegy 100 ezer ember igazolta azt a munkát, amit a Fidesz-KDNP az elmúlt négy évben végzett és egyetértett azzal a politikával, amit a pártszövetség képvisel.


Szeretettel kérek mindenkit, hogy jöjjön el szavazni május 25-én. A tét nagy. Nem mindegy, hogy milyen Európában élnek majd gyermekeink, unokáink. A Fidesz-KDNP uniós listáján szereplő képviselők minket is képviselnek, ahogyan az egész nemzetet is –hiszen határon túli magyarok is vannak a Fidesz-KDNP európai listáján. A választókerület előtt álló fejlesztésekhez uniós forrásokra is szükségünk lesz és van számos olyan kérdés (például a munkahelyteremtés), amihez a néppárti politikusok sokkal jobb érzékkel tudnak hozzányúlni, mint a bal-vagy jobboldali szélsőségesek – jelentette ki Földi László az abonyi sajtótájékoztatón.
 

Politika:
KDNP   
 0 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok