Mi Abonyunk - A JOBBIK újra akcióban!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7307, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2011.04.01. 18:43:49

 Adjon az Isten!Felhívás!

A Jobbik Magyarországért Mozgalom Abonyi Alapszervezete 2011. április 2-3-án reggel 8 órától a Nagyjáráson a Nagyerdőben gallyazási munkálatokat végez az erdő megtisztítása céljából! Szeretettel várunk mindenkit aki szeretne segíteni a munkában. 


A továbbiakban tájékoztatást szeretnék adni arról , hogy Alapszervezetünk megállapodott Kun Lászlóval az Erdőszövetkezet Főágazat vezetőjével, és az erdőt örökbe fogadtuk! Az erdőben folyamatosan dolgozni fogunk  és fokozottan figyeljük mind a szemetelőket, mind pedig a fatolvajokat. Akit rajta fogunk a favágáson, szemetelésen, kíméletlenül rendőr kézre adjuk! Őrízzük meg közösen az erdőt és használjuk ki adottságait!

Közel 100 éves Parkerdőről van szó és régen mindig ebben az erdőben voltak a Majálisok, rengeteg Embernek vannak még róla emlékei. Szeretnénk kialakítani nyársaló, főző helyeket, padokat, asztalokat és rendezvényeknek a helyszínét megteremteni. Kérek mindenkit, hogy ne romboljuk értékeinket, hanem őrízük meg és vigyázzunk rá! 

Mészáros Lászlóné
Jobbik Abonyi Alapszervezet elnöke

                                                                                                                                            Szebb Jövőt!

Közélet:
JOBBIK   
 7 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

INNOVEN CATERING- Csodálatos rendezvényi vendéglátás

Mire kell figyelni klímaszerelés előtt?

Ezt jelentette be Orbán Viktor ma

Ne hagyjuk ki ezt a 4 lépést, amikor gyerekszőnyeget választunk

Nem mindenki van tisztában a téligumi előnyeivel

Munka!

Rejtett hibák: Késik a Nyugati pályaudvar felújítása

Veszélyhelyzetben elmaradnak a választások, népszavazások

Letölthető a Közeli Bolt mobil APP-ja!

Az online fogadóirodák széles kínálata

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Majális?

Alkesz -

2011.04.11. 16:57:42

Kedves Anikó!

Én terjesztem szorgalmasan, de talán egy Kincskeresős hirdetés illetve falragaszok hatékonyabbak lennének nálam.:) Apropó: lesz még takarítás, bográcshelykialakítás odakint? Esetleg valami program? Bár sok jó ember jó helyen jól érzi magát önmagában is..:)

Ha bármiben tudok szólj és segítek: mcsalad@interware.hu

Kedves Alkesz!

Szeremi Anik -

2011.04.04. 21:42:28

Nagyon köszönjük a vasárnapi segítséget! A Lányaid Tündériek! Amiket leírtál nagyon jó ötletek, szerepelnek a terveink között! Nagyon örülnénk neki, ha a május 1-i bográcsozást az ismerőseid között is elterjesztenéd, hogy minél többen legyünk és lássák, érezzék azt, hogy mennyire jó összefogásban új barátságokat kötni! Várjuk már nagyon a Majálist! Üdv: Mészárosné Anikó
Vasárnap mi is kinéztünk..

Alkesz -

2011.04.04. 09:38:44

3 lányommal, bár nem tudtunk sokáig maradni. Jó volt látni az összefogást.. Jó idő esetén a május elsejei bográcsozáson is ott leszünk.:) Ötlet, kicsit messzebbre tekintve: aki még emlékszik rá, volt olyan az átkos idején hogy Fegyveres Erők Napja, minden év szept. 29.-én.:) Nyilván nem ezt a hagyományt akarom felújítani.:)Viszont az erdő tökéletesen alkalmas lenne a két általános iskola szempontjából akadályversenyekre, számháborúzásra, főzőversenyekre, ne adj isten pályázati úton nyert pénzzel tanösvényt létrehozni. Nemrégen láttam a szolnoki Tiszaliget halastava mellett anno kiépített "sportpályát" táblákkal jelzett megállóhelyekkel, ahol különféle egyszerű sportfeladatokat kellett végrehajtani. Bár a táblák erősen megkoptak már ott is, de talán érdemes lenne végiggondolni fentebbieket.. Az már más kérdés, hogy az esetlegesen kialakításra kerülő bográcsozóhelyeket stb.-t hogyan lehet megóvni a rongálásoktól. Mert erre lehet számítani sajna, az tuti!
az onkormanyzat dolga lenne

torpe -

2011.04.02. 13:01:11

nem vagyok jobbikos ,de biztos vagyok benne hogy azoknak az embereknek akik ki mennek a nagyerdobe lenne jobb dolguk is igy szombat , vasarnap reggel mint hogy az erdoben teblaboljanak, van eleg segelyen elo , miert nem ok csinaljak ezt a munkat meg ,gondolom akik kimentek azok kozott nem nagyon van munkanelkuli,koszonet nekik mindenki neveben,
Szemétkommandó

Truckman -

2011.03.29. 17:32:51

Csak tippként:

 

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/szaros-pelenka-a-kiserdoben-qsY1NkvoBcuF71vq

GB-s kolléga

Truckman -

2011.03.28. 09:45:05

Állok a parkolóban, és a szemétkonténer teteje nyitva volt. (Tudjátok, olyan kőr alakú izé, mint 3 műanyag kerek ajtó van) Odamegy az anngolka, és beledobja a szemetét, mi reggelije után maradt. Ám hoppsz! Mi történt?! A feltámadt szellő némi szemetet kisöpört a szinte teli konténerből, miknek a zárófedelei nyitva voltak. Erre mit csinált? Elkezd futni utánna az árokba, és sebesen szedegeti össze. Odarohan a konténerhez breledobálja, de a szél megint kisöpört egy pár zacskót! Én már nem tudtam rögögés nélkül kibírni, és odaszoltam neki!

 -CSUKD LE A TETEJÉT, AKKOR NEM FÚJJA KI A SZÉL, MERT ÍGY SOSEM SZEDED ÖSSZE BAKKER!

 

Na ti pont olyanok vagytok! Mint a Britt! Szeditek a szemetet, a "szél" meg fújja kifelé a konténerből! Ahelyett, hogy ti is azzal kezdenétek, hogy lecsukjátok a szemetes tetejét!

KirĂĄly

kíméletlenül rendőr kézre adjuk

Truckman -

2011.03.28. 09:38:48

Sok sikert a szélmalomharchoz! Mondjuk, legalább megy az idő!


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok