Mi Abonyunk - Őrségváltás a JOBBIK-nál!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7220, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2010.11.21. 20:35:25

Kelemen Tibort visszahívta a JOBBIK

 

A Jobbik abonyi alapszervezetének új elnöke van 2010. november 14. óta. Kelemen Tibort ugyanis a tagság egyhangú szavazattal visszahívta erről a posztról. Az új elnök Mészáros Lászlóné ( Szeremi Anikó). Két új alelnök is van Szabó Zoltán és Nagy Magdolna személyében. Arról egyelőre nem született döntés, hogy az önkormányzati képviselőségről is le kellene mondania Kelemen Tibornak, aki egyedül jobbikos képviselőként, listán jutott be a grémiumba. Az alábbiakban Mészáros Lászlóné ( Szeremi Anikó ) levele következik a történtekről:

 

ADJON AZ ISTEN!

 

2009. február 19-én alakult Abonyban a JOBBIK Magyarországért Mozgalom abonyi alapszervezete, Kelemen Tibor vezetésével, én akkor az alelnöki posztot töltöttem be. Alig megalakulásunkat követően már készülhettünk az EP választásra. Az alapszervezetet 11 fővel alapítottuk meg és bizony nagyon sokat kellett dolgoznunk, hogy jó eredményt érhessünk el. 2009-ben még voltak Gárdistáink, akik segítségünkre voltak, de sajnos az már a múlté. A tagságunk szépen felduzzadt 21 főre, 19 pártoló tagra és több száz szimpatizánsra. Rengeteg segítséget kaptunk Abonyban, hogy meg tudjuk mutatni a létezésünket, el tudjuk hozni a Jobbikot Abonyba. 2010-ben már kicsit gyakorlottabban dolgoztunk és sokkal több segítő, igazi Nemzeti érzelmű ember csatlakozott hozzánk. Tartottunk fórumokat, ahol a Jobbik felső vezetését bemutattuk. Így járt nálunk Szegedi Csanád EP képviselő, Murányi Levente, Volner János, Morvai Krisztina EP képviselő, Kiss Róbert, az akkori gárda főkapitánya.

 

Az országgyűlési választásokon elég szép eredményt értünk el, közel 27%-ot. Volt egy kis pihenés és utána a nyáron vendégünk volt Balczó Zoltán. Augusztus végén elkezdődött a munka. Kiválasztásra kerültek az önkormányzati képviselő jelöltek. A kampány során vendégünk volt Vona Gábor a JOBBIK országos elnöke és Szabó Gábor a JOBBIK pártigazgatója. Sajnos az elnökünknek már május óta folyamatos kezeléseken kellett részt vennie, de pont a legnagyobb kampányban lebénult és megműtötték hosszas huza- vona után a gerincét. A betegség azzal párosult, hogy nem tudott igazándiból részt venni a kampányban. Mint köztudott, a JOBBIK Abonyban Dr. Magyar Gábort tartotta alkalmasnak a polgármesterségre és mellette is kampányoltunk teljes mellszélességgel.

 

Sok vádat kaptu7nk miatta, hogy a KDNP-vel „ összeborultunk „, de ez még semmi, mert többen azt gondolták, hogy koalícióra lépett a Jobbik meg a KDNP Abonyban. NEM, nem léptünk koalícióra és nem is borultunk össze senkivel, ugyanúgy a JOBBIK politikájának útján maradtunk, mint eddig. Egyetlen egy közös célunk volt a KDNP-vel és az MSZ-el, hogy DR. Magyar Gábort támogassuk szavazatainkkal és a kampány során is mindent megtettünk e közös célunk érdekében.

 

Mi lett mégis a JOBBIK-ban a váltásnak az oka?

 

Már mint elmondtam, Tibor beteg volt, így nagyon keveset tudta tájékoztatni a tagságát a különböző dolgokról és így békésen hivatalos taggyűlés keretében titkos szavazással a tagság úgy látta jobbnak, ha elnökváltás lesz. Tibor a tagság döntését elfogadta és az elnöki pozícióról 2010. november 14-én lemondott, helyette titkos szavazással engem, Mészáros Lászlónét küldtek a pozíció betöltésére. Tiborral tartjuk a kapcsolatot, hiszen a képviselő testületben kapott egy mandátumot, de nem váltunk el egymástól haraggal, hiszen nem szabad elfelejteni, hogy 2009-től idáig jól működtünk együtt.

 

Eddig is volt mit csinálnom az alapszervezetben, mint alelnök, de most sokkal nagyobb felelősség hárul rám az eddigieknél. Terveim szerint Abonyban össze kell fogni a nemzeti oldalt, úgy, mint amikor kezdtünk. Szeretnék minél több fórumot tartani, hogy minél jobban értesülhessen Abony lakossága a parlamenti és önkormányzati munkákról.

 

Ha kell, ugyanúgy kivonulunk az utcára, mint eddig. Már volt is megmozdulás Pesten a Kossuth téren, de én úgy érzem, hogy  ez nem az utolsó megmozdulás volt. Ezúton kérem mindazokat, akik eddig szimpatizáltak velünk, támogattak minket szavazataikkal, eljártak rendezvényeinkre, hogy maradjanak velünk és mellettünk! Készül az új honlapunk is ahol majd sok mindenről tájékozódhatnak és készülünk a fórumokra is! Már csak 3 és fél év és újra országgyűlési választás lesz. Fogjunk össze Abonyért, a Nemzetért!

 

SZEBB JÖVŐT!

 

Mészáros Lászlóné elnöke, Jobbik Magyarországért Mozgalom abonyi szervezetének elnöke

 

2010-11-21

Politika:
JOBBIK   
Testület   
 15 Hozzászólás   

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ki írta?

colin -

2010.11.24. 14:27:40

Engem csak az érdekel, hogy a cikkben lévő levelet ki írta? Pontosabban ki cenzorálta? Jó munkát végzett, hiszen az nem hemzseg a helyesírási hibáktól. Sajnos egy szervezetet minősít az elnöke is, így valóban nem sok jövőt jósolok a JOBBIK abonyi szervezetének.
Trucki

ketila -

2010.11.22. 17:09:02

Ismétlés a tudás anyja? Na most látom törölve lett az egyik.
Jááj 2

Truckman -

2010.11.22. 16:53:26

Nekem semmi bajom a friss elnökasszonnyal. Ami nem tetszett benne az sacc. 2 hója volt az egyik ingyenes újságban. Valami "szeretne 10 ezer Forintot? Akkor hívjon!" ügynökösködése! Más no problem, őkelmével.
jáj

veroniq -

2010.11.22. 16:29:38

Polyika! " Kicsik kapkodós a nagysasszony " beszólásodhoz kapcsolódva.. Igen, sajnos így van. Annyi mindent szeretnék egyszerre csinálni, de nem megy. Elnézést, ha időnként ez elírásokban is megtestesül. Igyexem! Üdv: LŐVE
Ők tudják...

Truckman -

2010.11.22. 15:31:18

...miért csinálják azt, amit tesznek! Eredményes elnöklést, és szebbet, jobbat!
Még pontossabban!

Egy kis figyelem -

2010.11.22. 15:14:01

Nem Szereminé,Mészáros Lászlóné Szeremi Anikó!Csak a pontosság kedvéért!
Javítva

admin -

2010.11.22. 14:41:25

Javítva. Mostanában kicsit kapkodós a nacságosasszony! :)
Hmmm...

Süllő -

2010.11.22. 14:30:31

Először is szeretném ha a cikk 2. bekezdésében Kelemen Tibor neve nagybetűvel íródna. Tudom csak tévedés, de kérném a javítást. Másrészt gratulálok Szereminé Anikónak, de egy kitétellel. Aki elvállal egy elnöki posztot a mai politikai sártengerben, annak nem szabad, nem illik felvenni a kesztyűt bárki, akár igaztalanul, akár jogosan is vádolja. Ennek megvannak a maga fórumai, esetleg egy cikk a Főszerkesztővel ha itt kell válaszolni, de semmiképpen nem mezei hozzászólásban helyesírási hibákkal. Ez nemcsak az embert minősíti, hanem az általa képviselt alapszervezetet is, és ezt senki nem kívánja. További jó munkát, üdv Süllő
Hát ezt a váltást

ketila -

2010.11.22. 09:02:08

érdekes megvilágításba helyezte Anikó, a maga módján. Nagyon úgy néz ki a levelet olvasva, hogy itt csak "Ő" volt! Ha valaki Én láttam azt a küzdelmet amit a párt folytatott az eredményekért annak ellenére hogy sok dologban nem értettem együtt nagyon drukkoltam nekik. Az hogy ki mit tett a mozgalomért a jövő el fogja dönteni. Majd akkor kell dicshimnusz zengeni saját magáról. Sajnos ez a váltás szerintem meg fogja pecsételni a jövőjüket itt Abonyban. Igazat kell adnom tyb-nek és Steve968-nak.
Családi dolgok...

tyb -

2010.11.22. 00:30:19

Él egy család, egy városban, egy utcában... A lakókörnyezet tisztességes, dolgos, jóravaló embereknek ismeri a családtagokat. Ha szemetes az utca összeszedik, legtöbbször nem csak a házuk előtt. Ha az utca gödreit kell kijavítani, akkor is ott vannak. Nem hibátlanok persze Ők sem. Vannak hétköznapi gondok és problémák, melyek néha hevesebben törnek elő és veszekedésbe fajulnak. A lakókörnyezet erről nem tud semmit, mert nem is kell, hogy tudjon. Vannak olyan családi dolgok, melyek nem tartoznak senki másra az érintetteken kívül. Egy párt, vagy társadalmi szervezet belső élete is hasonló. Az eredmény, az eredményességük a lényeg és nem az, hogy milyen belső viták után jutnak el odáig. Ott még a "családfő" személye is változhat, akár havonta is. Tehát azt hiszem, hogy a "család" belső élete elsősorban a "családtagokra" tartozik... Másrészt viszont a publikus személyi változásokat követően, nyilván ismét felerősödik majd a lakosság igénye, a Jobbik markánsabb nyilvános fellépéseire, különös tekintettel, az eddig talán tabu-témaként kezelt ügyek és jelenségek tekintetében... Ehhez "Adjon az Isten" nekik erőt és kitartást! Talán nem csak szerintem...
Még mielőtt

szeremi anik -

2010.11.21. 22:45:15

bár ki is elragadtatná magát kedves tomsojer és a többiek. Nem át kell másolni amit elolvasott, hanem nyugodtan be lehet kapcsolódni a kőkemény munkába és te kedves tomsójer milyen érdekes, hogy akkor amikor szemben állsz azzal az emberrel akit esetleg így állnév alatt, vagy éppen a háta mögött lehordasz, miért vagy olyan hallgatag akkor amikor éppen szemben állsz vele? Pl.: Nekem nemgyőzted a Tibort lehordani, másoknak meg folyamatosan engem szapulsz! Hidd el te sem vagy külömb mint bárki más! Te mindig azt xarod aki éppen soron következik. De tudod nálam ezzel nem sokra tudsz menni, mert archoz tudom kötni az állnevedet! Ezzel le is zárom a vitát és nem kívánok semmilyen nem ide illő hozzászólásra és inzultációra reagálni! Köszönettel!
Elegancia - kihalt

Steve968 -

2010.11.21. 22:28:31

Hát ez sem volt túl elegáns. Ez így inkább hatalmi harcnak tűnik. Szép estét ! Steve968
Kiégett a spiritusz

tomsojer -

2010.11.21. 21:47:59

a Jobbikból is, mint a többi nemzetinek mondott szervezetből. "Ha kell, ugyanúgy kivonulunk az utcára, mint eddig. Már volt is megmozdulás Pesten a Kossuth téren, de én úgy érzem, hogy az utolsó megmozdulás volt.Már csak 3 és fél év és újra országgyűlési választás lesz." Addig a nemzet süllyed tovább a posványba?
Na megadták maguknak a kegyelemdöfést.

pivóivó -

2010.11.21. 21:16:12

Bááár,az "elnöknő?" 50%-al több szavazatot szerzett mint az ex elnök,de ez a személyi változás arra elég,hogy összepakoljon, mint már meg annyiszor.Nem mintha eddig látszott volna a "SZEBB JÖVŐ"
Váltás

Markó Ferenc -

2010.11.21. 20:52:41

"Tiborral tartjuk a kapcsolatot"...."de nem váltunk el egymástól haraggal" Ezek szerint nemcsak a Jobbik elnöki posztjáról távozott, hanem a mozgalomból is.

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok