Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Volner János"
123Következő >>

veroniq - 2018.12.14. 17:27

Volner János, facebook: "Ellene vagyok a túlóraszabályozásra vonatkozó változásoknak és ellene is szavaztam. De! Annak, ami most történik, ehhez az égvilágon semmi köze nincs.

Ezekben a napokban üli nászát a Nemzet ügyét eláruló jobbikos vezetés a baloldallal. Nem is akárhogyan: piócaként kapaszkodtak rá a munkavállalók teljesen jogos érdekvédelmi harcára: az egyesült ballib csürhe a Kossuth téren rombolt. 

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.10.07. 19:44

 

Volner János most pontosan úgy játssza a „skizofrén tudatlant”, mint tette azt már az elmúlt hónapokban, amikor egy-egy lépéséért számon kérték. Ki kell mondanunk a tényt: nem mond igazat.

Így reagált Facebook-oldalán Sneider Tamás arra, hogy Volner János pénteki, frakcióból való kizárása után szintén a Facebookon azt közölte, hogy soha nem dolgozott a Fidesz érdekeiért, viszont bánja, hogy nem vette át a párt irányítását, amikor erre módja lett volna.

Sneider Tamás arról ír, hogy a pénteki, ötórás frakcióülésen rengeteg kérdést kapott Volner János, a legtöbben azt firtatták,

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.05. 17:51

 

Mai, egy órás facebook poszt Szüdi Jánostól, az MSZP- DK jelöltjétől: Volner János azt hiszi és azt sugallja, ő képviseli Pest megye 12-es választókerületében az összefogást – pedig ez nem igaz. Így fogalmazott a CTV ma híradójának Dr. Szüdi János, a Demokratikus Koalíció jelöltje. Azt is hangsúlyozta: Volner Jánosnak vissza kellene a lépnie az április 8-ai választások előtt.

VIDEO IDE kattintva

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.05. 14:44

 

A Republikon Intézet legfrissebb mandátumbecslése szerint a Fidesz abszolút többségére lehet számítani a vasárnapi választások után. Becslésünk szerint a Fidesz 113, az MSZP-Párbeszéd 33, a Jobbik 29, a DK 13, az LMP 7, az Együtt pedig 2 mandátumot szerezhet. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.16. 11:53

 

Dr Szüdi János, a DK és a baloldal jelöltje visszalépésre szólította fel Volner Jánost, mert szerinte ő nem az összefogás jelöltje. Elmondása szerint egyébként is második az országos Jobbik listán, így tuti a helye a Magyar Parlamentben. IDE kattintva megnézhető Szüdi teljes nyilatkozata

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.03. 20:40

 

Megrökönyödött olvasónk azt mondja, hogy Volner János rárepül az idősekre Abonyban, teszi ezt oly módon, mint az úgynevezett THM, azaz a banki hirdetések esetében az úgynevezett Teljes Hiteldíj Mutató, amit csak apró betűvel a reklámok végén jegyeznek meg. Talán az sem véletlen, hogy a remek operett produkció NEM szerepel a Kultúra Háza programjai közt a facebookon.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.01. 15:26

 

A jobbikos Volner Jánosnak van diplomája. Csak épp a világ egyik legviccesebb egyetemén szerezte. Volner János a Jobbik frakcióvezető-helyettese és fontos gazdasági szakpolitikusa. Őt küldte a párt a parlament gazdasági bizottságába.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.06.28. 21:24

Vol­ner János ma­gya­rá­za­tot nem adott rá, miért járt a bo­zót­ban egy hölgy tár­sa­sá­gá­ban, csak azt tette szóvá, hogy kö­ve­tik. Ahogy mondta " ama­tőr esz­kö­zök­kel"... A pé­celi bok­rok kö­zött bo­nyo­lí­tott Intim élete vé­del­mére az al­kot­mány­vé­delmi hi­va­tal se­gít­sé­gét kérte.

A RIPOST írja körzetünk országgyűlési képvsielőjéről:

A Jobbik családos frakcióvezetőjéről egy egész fotósorozat készült, miközben egy titokzatos nővel a bokrok között tartózkodott.
A Ripost egyik olvasóriporterének sikerült egy egész képsorozatot készítenie Volner Jánosról, miközben egy sejtelmes találkozó keretein belül egy ismeretlen nővel volt.

Állítólag egy benzinkútnál figyeltek fel rá, ahonnan gyanút keltően gondterhelt arccal lépett ki, majd beszállt a kocsijába és Budapest külterületére hajtott. Később letértek a főútról és egy sűrű bokrokkal körülvett földútra mentek rá.

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.13. 10:54

 

Lecserélte parlamenti frakcióvezető-helyetteseit a Jobbik, emellett számukat négyről háromra csökkentette hétfőn - erősítette meg Gyöngyösi Márton, az ellenzéki párt külügyi kabinetjének vezetője kedd reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a Magyar Nemzet információját.

    A Magyar Nemzet keddi számában azt írta, hogy az eddigi frakcióvezető-helyettesek, Gyöngyösi Márton, Sneider Tamás, Volner János és Z. Kárpát Dániel munkáját a Jobbik hétfői döntése értelmében Dúró Dóra, Lukács László és Staudt Gábor veszi át. Ugyanakkor Farkas Gergely általános frakcióvezető-helyettes, Bana Tibor pedig frakcióigazgató lesz a továbbiakban is.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.10.10. 13:15

Volner János alelnök, Jobbikos országgyűlési képviselő, október 8-án Nagykőrösön a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatót, több témában. Elhangzott, hogy parlamenti vitanapon is szóba került a korrupció kérdése, mert a Jobbik fontosnak tartja az egyre mélyülő korrupció visszaszorítását. Szerintük, és a felmérések szerint is 2010-hez képest romlott a helyzet, mélyül t a korrupció. A Jobbik szerint így évente 400 milliárd forintos károkozás történik. Kontraszelektálódnak a beruházások, nem a magyar versenyképes vállalkozások nyernek közbeszerzéseken, hanem a kormánypártokkal jó kapcsolatot ápolók, akik a miniszterelnök közvetlen környezetéből kerülnek ki. 

Politika:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok