Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7170, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2015.04.18. 12:43

Volner János április 17-én a brókerbotrány kapcsán tartott sajtótájékoztatót Cegléden a Városháza előtt. Mint elmondta, egyes hírek szerint a Hungária Értékpapír Zrt. és a Biztonság Trade Kft. a városban és a környező településeken hozzávetőlegesen 25 000 embert károsított meg. Az alelnök 2010-ben összesen 24 módosító javaslatot adott be a pénzügyi felügyeletről szóló törvényhez, amivel megelőzhető lett volna a brókerbotrány kialakulása és az a 300 milliárdos károkozás, ami mára sajnos bekövetkezett.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.02.17. 07:06

Egy igen nehéz élethelyzetben lévő nyársapáti családdal kapcsolatban keresett meg az egyik kecskeméti kedves ismerősöm, aki maga is újságíró. Elmondta, hogy a szíve szakad meg, de ők nem tudnak ezen a településen segíteni, az ő térségük, egy alapítvánnyal Kecskemét. A tettek mezejére léptem, és megkerestem a JOBBIK abonyi elnökét, aki már számtalan esetben segített, illetve szervezete, pontosabban, helyi szervezetei nyújtottak segítő kezet elesett embereknek. Mészáros Lászlóné Anikó a nagykőrösi Jobbik szervezet elnökét kérte meg, hogy „ tegyenek valamit „.

 

Megtörtént a parányi, mindennapos, ám mégis nagy csoda, mert Sáfár László és csapata akcióba lépett, az elmúlt hét végén mosolyt hoztak egy szegény család házába, no meg adományokat is. Sáfár László és társai lapunknak elmondták, hogy: 

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.28. 22:47

Sem az abonyi önkormányzati adóemeléseket, sem pedig az új adónemek bevezetését nem szavazta meg Mészáros Lászlóné, az abonyi Jobbik önkormányzati képviselője, a helyi Jobbik elnöke. Az indok egyszerű, a következőket mondta lapunknak a Jobbik első abonyi asszonya: „ Én azért nem szavaztam meg, mert nem gondolom, hogy ahol 400 olyan ember van, akit a közmunkaprogramban kell foglalkoztatni, ott ezt az összeget be tudnák maradéktalanul fizetni a családok anélkül, hogy az ne hiányozna a családok megélhetőségéből.

Politika:
JOBBIK   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.25. 21:59

 

A Jobbik kifejezetten családellenesnek tartja a Miniszterelnökségen és más állami intézményekben bevezetett napi 10-12 órás munkaidőt. Felszólítjuk Lázár Jánost, hogy sürgősen vonja vissza embertelen intézkedését, amely egyébként jól példázza azt a fideszes arroganciát és gőgöt, amellyel rabszolgaként tekintenek a magyar munkavállalókra.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.23. 08:21

Az internetszolgáltatás díja nem tartalmaz extraprofitot, amely fedezné az internetadó miatt felmerülő pluszterhet, így a szolgáltatás díja elkerülhetetlenül emelkedni fog, ami a lakosság által fizetendő számlákra is kihat. A kormány kedden délután jelentette be, hogy gigabájtonként 150 forintos adót kell majd fizetni az internetezés után. Mint azt kiszámoltuk, ez még akkor is életszerűtlen terhet jelent, ha az adófizetésnek lesz felső korlátja – de ez egyelőre csak egy sajtóinformáció, hivatalosan továbbra is 150 forint/GB mértékkel tervez a kormány.

Közélet:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.07. 21:46

 

Mészáros Lászlóné Szeremi Anikó, a Jobbik abonyi alapszervezetének elnöke, a párt abonyi polgármester jelöltje lapunknak elmondta, hogy megválasztása esetén szorgalmazni fogja, hogy a település csatlakozzon a START közmunkaprogramhoz, mely országosan sikeres. A benne résztvevők nem látszattevékenységet végeznek, nem az utcát kapirgálják naphosszat, hanem alkotó, termelő tevékenységet végeznek, melynek forintokban is mérhető hozadéka is van. Ennek célja az, hogy Abonyt önfenntartóvá tegyék több területen is.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.05. 20:18

 

Nagy örömben lehetett mindazoknak részük, akik az elmúlt hét végén kilátogattak a Jobbik abonyi alapszervezte által szervezett rendezvényre, hiszen megcsodálhatták a Szent Korona másolatát, mellette az országalmát, valamint a jogart is. A míves darabokat „ koronaőrök „ vigyázták, most megmutatom Önöknek, hogy milyen volt. Mészáros Lászlóné, a helyi Jobbik elnöke és polgármester jelöltje boldogan mutatta be a relikviákat a résztvevőknek.

Politika:
JOBBIK   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.01. 19:01

Vendégem, interjúalanyom volt a Jobbik abonyi alapszervezetének elnöke, a párt polgármester és képviselő jelöltje, Mészáros Lászlóné, Szeremi Anikó, akit a választások eddigi tapasztalatairól faggattam. Arra, is kíváncsi voltam, hogy mennyire fogadták őt és jelöltjeiket szeretettel a választók, a kampány során eddig, és történtek-e atrocitások. 

Politika:
JOBBIK   
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.31. 18:07

Ezek szerint nagyon népszerű párt Abonyban a Jobbik, és vélhetően politikai ellenfeleik is nagyon tartanak tőlük. Bizonyára sokat nyomhat a latban, ha egy jelölt azt mondja, hogy ő Jobbikos, annak ellenére, hogy nem az, mert így könnyebben szerez aláírást. Ez történt meg többször is a napokban. Folynak a jelöléshez szükséges előírások, és lapinformációink szerint több körzetben is ily módon éltek vissza egyesek a választók bizalmával. Volt köztük kormánypárti, de egyesülethez tartozó jelölt is, mondta el lapunknak Mészáros Lászlóné, az abonyi Jobbik alapszervezet elnöke, aki mélységesen felháborítónak nevezte az eseteket.

 

Mire ők odaértek párthíveikhez, hogy begyűjtsék a jelöléshez szükséges aláírást, azt közölte velük a szavazópolgár, hogy ők egyszer már aláírtak a Jobbiknak. Ez persze nem volt igaz, másnak írtak alá….

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.28. 10:17

" Tovább a tisztesség útján! "-  Abony Jobbik Polgármesterjelöltje és a 8. sz. választókerület képviselőjelöltje Mészáros Lászlóné / Szeremi Anikó/. Terveink szerint önfenntartó települést és nem látványvárost szeretnénk látványelemekkel és látvány beruházásokkal hanem egy Élhető Abonyt ahol nem kell félni....

Politika:
JOBBIK   
 12 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok