Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7052, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.04.07. 16:47

 

A Jász Detektív írja: Vona Gábor Jászberényben. A tüntetők újra többen voltak, mint az érdeklődők. Vona és Budai égett, mint a rongy. Az igazságot a jobbikosok nehezen viselték, egy mellékutcában megütöttek két fideszes szimpatizánst. Az ügy a bíróságon folytatódik.
Jászberény nem kér a Jobbikból! 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.07. 14:02

 

A magát legnagyobbnak kikáltó ellenzéki párt fórumán Vona Gábor jobbikos pártelnök és Volner János pártalelnök fogadta közösen a lakosságot. Az utcafórumon, melyet Cegléden a Gubody kertben rendeztek meg, mintegy 100 ember vett részt, közte a média szép számú tudósítója, illetve a körzet jobbikos tagsága, vezetői. Az érdeklődés gyérnek bizonyult. Ráadásul a párt vezérei egy fedett sátorból szóltak a néphez, miközben a többiek kint fáztak. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.30. 13:47

 

Körzetünk országgyűlési képviselő jelöltje ismét lenullázta magát szavahihetőségből. Az országos sajtóban ma megjelent hír szerint Volner János nem emlékszik arra, hogy a Jobbik valaha is Európai Unió ellenes lett volna. Minderről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt. Mirkóczki Ádám jobbikos szóvivő a hvg.hu-nak adott interjújában úgy fogalmazott: „mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz”.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.28. 21:36

Mai MTI hír: A Jobbik legújabb korrupciós ügye rávilágít arra, hogy a Jobbik vezetői a pártból "szedik ki" a pénzt saját gazdagodásukra - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.27. 16:06

 

Mint ismert, az utóbbi hónapokban belpolitikai vihart kavart, hogy Vona Gábor törökországi látogatásairól olyan videók szivárogtak ki, amelyeken a Jobbik vezetője a muszlimok istenét, Allahot éltette, az utolsó fénysugárként jellemezte az iszlámot, a türk eredetű népek összefogását sürgette, és kinyilvánította, hogy Törökországot kívánná az iszlám világ vezető államának, amellyel Magyarországnak is össze kell fognia. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.26. 08:55

 

A közelmúltban Abonyban járt az a jobbikos polgármester, Szeremi Anikó helyi jelenlegi Jobbik elnök meghívására, aki csúfosan megbukott az időközi polgármester választáson. Íme, az országos hír ebből: 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.25. 18:38

 

 

A nemzeti radikálisok hétfő estére tüntetést szerveznek Csepelre, a Jobbik fővárosi kampányzárójának helyszínére. Bede Zsolt, a Vadhajtások Facebook-oldal szóvivője a Magyar Időknek arról beszélt, miként árulta el Vona Gábor a radikálisokat, miért veszélyes a baloldal, és miért kulcsfontosságú, hogy a jelenlegi kormány maradjon.

 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.24. 19:06

Egyre terebélyesedik a Jobbik korrupciós botránya. A Simicska pénzéből kampányoló párt először egy LMP-s képviselőnő visszalépését akarta megvásárolni, majd kiderült, hogy a Független Kisgazdapárt jelöltjeinek is fizettek volna, ha visszalépnek a javukra.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.22. 21:13

Úgy tűnik, hogy valóban dúskál a pénzben a Jobbik, és szórják is rendesen. A közelmúltban megírtuk, hogy valószínű, hogy a helyi Jobbik elnök, Szeremi Anikó is havonta 500 ezer forintot kap Volner János asszisztanseként, ugynúgy, mint ceglédi párttársa. 

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.19. 14:14

 

Pénzt ajánlott az LMP-s jelölt visszalépése érdekében Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje a kiskunhalasi egyéni kerületben egy, az Origo birtokába került hangfelvétel tanúsága szerint. A hangfelvétel ITT meghallgatható 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok