Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7079, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.04.07. 16:47

 

A Jász Detektív írja: Vona Gábor Jászberényben. A tüntetők újra többen voltak, mint az érdeklődők. Vona és Budai égett, mint a rongy. Az igazságot a jobbikosok nehezen viselték, egy mellékutcában megütöttek két fideszes szimpatizánst. Az ügy a bíróságon folytatódik.
Jászberény nem kér a Jobbikból! 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.04.07. 14:02

 

A magát legnagyobbnak kikáltó ellenzéki párt fórumán Vona Gábor jobbikos pártelnök és Volner János pártalelnök fogadta közösen a lakosságot. Az utcafórumon, melyet Cegléden a Gubody kertben rendeztek meg, mintegy 100 ember vett részt, közte a média szép számú tudósítója, illetve a körzet jobbikos tagsága, vezetői. Az érdeklődés gyérnek bizonyult. Ráadásul a párt vezérei egy fedett sátorból szóltak a néphez, miközben a többiek kint fáztak. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.30. 13:47

 

Körzetünk országgyűlési képviselő jelöltje ismét lenullázta magát szavahihetőségből. Az országos sajtóban ma megjelent hír szerint Volner János nem emlékszik arra, hogy a Jobbik valaha is Európai Unió ellenes lett volna. Minderről az ATV Egyenes beszéd című műsorában beszélt. Mirkóczki Ádám jobbikos szóvivő a hvg.hu-nak adott interjújában úgy fogalmazott: „mi nem azok voltunk, akiknek láttattuk magunkat. Azt is mondhatnám, hogy az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz”.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.28. 21:36

Mai MTI hír: A Jobbik legújabb korrupciós ügye rávilágít arra, hogy a Jobbik vezetői a pártból "szedik ki" a pénzt saját gazdagodásukra - mondta Budai Gyula, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Budapesten. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.27. 16:06

 

Mint ismert, az utóbbi hónapokban belpolitikai vihart kavart, hogy Vona Gábor törökországi látogatásairól olyan videók szivárogtak ki, amelyeken a Jobbik vezetője a muszlimok istenét, Allahot éltette, az utolsó fénysugárként jellemezte az iszlámot, a türk eredetű népek összefogását sürgette, és kinyilvánította, hogy Törökországot kívánná az iszlám világ vezető államának, amellyel Magyarországnak is össze kell fognia. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.26. 08:55

 

A közelmúltban Abonyban járt az a jobbikos polgármester, Szeremi Anikó helyi jelenlegi Jobbik elnök meghívására, aki csúfosan megbukott az időközi polgármester választáson. Íme, az országos hír ebből: 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.25. 18:38

 

 

A nemzeti radikálisok hétfő estére tüntetést szerveznek Csepelre, a Jobbik fővárosi kampányzárójának helyszínére. Bede Zsolt, a Vadhajtások Facebook-oldal szóvivője a Magyar Időknek arról beszélt, miként árulta el Vona Gábor a radikálisokat, miért veszélyes a baloldal, és miért kulcsfontosságú, hogy a jelenlegi kormány maradjon.

 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.24. 19:06

Egyre terebélyesedik a Jobbik korrupciós botránya. A Simicska pénzéből kampányoló párt először egy LMP-s képviselőnő visszalépését akarta megvásárolni, majd kiderült, hogy a Független Kisgazdapárt jelöltjeinek is fizettek volna, ha visszalépnek a javukra.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.22. 21:13

Úgy tűnik, hogy valóban dúskál a pénzben a Jobbik, és szórják is rendesen. A közelmúltban megírtuk, hogy valószínű, hogy a helyi Jobbik elnök, Szeremi Anikó is havonta 500 ezer forintot kap Volner János asszisztanseként, ugynúgy, mint ceglédi párttársa. 

Politika:
JOBBIK   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.19. 14:14

 

Pénzt ajánlott az LMP-s jelölt visszalépése érdekében Farkas Gergely, a Jobbik jelöltje a kiskunhalasi egyéni kerületben egy, az Origo birtokába került hangfelvétel tanúsága szerint. A hangfelvétel ITT meghallgatható 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok