Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7046, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.02.27. 19:02

Ceglédi szoci önkormányzati képviselő: " Már pedig egy olyan politikus, aki kirekesztő és félelemkeltő félkatonai szervezetet támogat számomra elfogadhatatlan. Vagyis soha nem fogok egy olyan politikusra szavazni mint Volner János! 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.24. 15:31

 

Rubi Gergely korábbi jobbikos országgyűlési képviselő egy barátja kezdeményezte a „pénzdobálást” a kampányrendezvényen. Vona Gábort papírpénzutánzattal dobálták meg Szombathelyen.

Papírpénznek látszó cetliket dobtak Vona Gáborra, miközben lakossági fórumot tartott Szombathelyen.

Ahogy arról a hirado.hu is beszámolt, a Jobbik szombathelyi kampányrendezvényét csütörtök este megzavarták, ugyanis papírpénzutánzatot szórtak a politikusra. A Vaol.hu cikke szerint egy férfit azt kiáltotta: MA Vaol.hu szerint 30 ezüstöt jelképeztek a papírok, ennyiért árulta el Júdás Jézust a Biblia szerint.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.24. 08:39Valamilyen érthetetlen okból Zágráb Nándor, a nagykőrösi Jobbik elnöke, Volner János helytartója azzal riogatja a nagykőrösieket, hogy a városba és a környékre hamarosan 8000 török vendégmunkás érkezik. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.01. 11:29

 

A Jobbik körzeti országgyűlési képviselő jelöltjének jelentősen gyarapodott a vagyona, legalábbis az IDE kattintva elérhető cikk szerint.  Azt írják, hogy Volner János azt is bevallotta: tulajdonosa a Magyar Gárda Pest Megye Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.-nek, ami, elnézve a Jobbik cukisodását, meglehetősen érdekes...

 

A Magyar Gárda Pest Megye vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft ellen egyébként jó pár éve indult végrehajtási eljárás.

Aadatok:

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.28. 14:48

 

Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor a legnépszerűtlenebb és a legelutasítottabb pártelnökök – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

 


A Demokratikus Koalíció elnöke 22 százalékos, míg a Jobbik vezetője 30 százalékos mutatóval ma Magyarország két legkevésbé népszerű, míg Orbán Viktor (Fidesz) 54 százalékkal és Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) ...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.21. 11:01

A város Együtt színeiben politizáló polgármestere a fő támogatója a Jobbik abonyi báljának. "Jótékonysági Hagyományőrző Magyar Bál" néven rendez vacsorát a város művelődési házában a Jobbik abonyi szervezete.

Politika:
Abony   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.08. 15:50

 

Válasz Földi László fideszes képviselő felszólítására.

Tisztelt Képviselő Úr!

A napokban közösségi oldalamon keresztül egy videóban mutattam be azokat a konkrét eseteket, amelyeken látható, hogy Orbán Viktor hívei olykor a fizikai erőszaktól sem riadnak vissza. Éppen ezért úgy gondolom, hogy nem nekünk kell bocsánatot kérnünk, hanem a miniszterelnöknek kellene táborát a törvények tiszteletére és a fizikai erőszak mellőzésére felszólítania.

Alapcikk IDE kattintva

Ön pedig - párttársaihoz hasonlóan - folyamatosan csúsztat és ferdít.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.28. 20:58

 

Bizonyos jelek szerint Volner Jánosnak, a Jobbik frakcióvezetőjének halvány segédfogalma sincs arról, mi folyik a saját választókerületébe tartozó Nagykőrösön. Ez lenne a kisebbik baj – a nagyobbik, hogy tudatlanságát a Jobbik helyi kampánykiadványában is terjeszti, félrevezetve ezzel saját választóit (is).

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.03. 18:02

 

A Jobbik elképzelhetetlennek tartja, hogy Magyarország területén bármilyen területi autonómiát kapjon a cigányság. A támogatottság nélküli Opre Roma Párt felvetését mereven elutasítjuk, s minden hasonló agyament ötlet ellen utolsó leheletünkig küzdeni fogunk; ennek esetleges megvalósulása csak egy újabb trianoni katasztrófát készítene elő Magyarország számára. 

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.16. 14:14

 

Az elmúlt napokban számos rosszindulatú kacsa terjengett arról, hogy a ceglédi Jobbik megszűnt, nem működik tovább. Mint ahogy azt a Gerjemente 2017/I. számában megírtuk – mely hamarosan a lakosság postaládájába kerül – ebből egy szó sem igaz, a ceglédi Jobbik továbbra is gőzerővel működik. A tavasz közeledtével sok színes programot tervezünk megvalósítani, amelyre természetesen szeretettel várjuk az érdeklődőket. A ceglédi frakció megszűnését Takáts László polgármester úr is bejelentette a 2017. március eleji testületi ülésen.

 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok