Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 1.

Címke: "JOBBIK"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.02.27. 19:02

Ceglédi szoci önkormányzati képviselő: " Már pedig egy olyan politikus, aki kirekesztő és félelemkeltő félkatonai szervezetet támogat számomra elfogadhatatlan. Vagyis soha nem fogok egy olyan politikusra szavazni mint Volner János! 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.24. 15:31

 

Rubi Gergely korábbi jobbikos országgyűlési képviselő egy barátja kezdeményezte a „pénzdobálást” a kampányrendezvényen. Vona Gábort papírpénzutánzattal dobálták meg Szombathelyen.

Papírpénznek látszó cetliket dobtak Vona Gáborra, miközben lakossági fórumot tartott Szombathelyen.

Ahogy arról a hirado.hu is beszámolt, a Jobbik szombathelyi kampányrendezvényét csütörtök este megzavarták, ugyanis papírpénzutánzatot szórtak a politikusra. A Vaol.hu cikke szerint egy férfit azt kiáltotta: MA Vaol.hu szerint 30 ezüstöt jelképeztek a papírok, ennyiért árulta el Júdás Jézust a Biblia szerint.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.24. 08:39Valamilyen érthetetlen okból Zágráb Nándor, a nagykőrösi Jobbik elnöke, Volner János helytartója azzal riogatja a nagykőrösieket, hogy a városba és a környékre hamarosan 8000 török vendégmunkás érkezik. 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.01. 11:29

 

A Jobbik körzeti országgyűlési képviselő jelöltjének jelentősen gyarapodott a vagyona, legalábbis az IDE kattintva elérhető cikk szerint.  Azt írják, hogy Volner János azt is bevallotta: tulajdonosa a Magyar Gárda Pest Megye Vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft.-nek, ami, elnézve a Jobbik cukisodását, meglehetősen érdekes...

 

A Magyar Gárda Pest Megye vagyonvédelmi és Szolgáltató Kft ellen egyébként jó pár éve indult végrehajtási eljárás.

Aadatok:

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.01.28. 14:48

 

Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor a legnépszerűtlenebb és a legelutasítottabb pártelnökök – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából.

 


A Demokratikus Koalíció elnöke 22 százalékos, míg a Jobbik vezetője 30 százalékos mutatóval ma Magyarország két legkevésbé népszerű, míg Orbán Viktor (Fidesz) 54 százalékkal és Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) ...

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.12.21. 11:01

A város Együtt színeiben politizáló polgármestere a fő támogatója a Jobbik abonyi báljának. "Jótékonysági Hagyományőrző Magyar Bál" néven rendez vacsorát a város művelődési házában a Jobbik abonyi szervezete.

Politika:
Abony   
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.08. 15:50

 

Válasz Földi László fideszes képviselő felszólítására.

Tisztelt Képviselő Úr!

A napokban közösségi oldalamon keresztül egy videóban mutattam be azokat a konkrét eseteket, amelyeken látható, hogy Orbán Viktor hívei olykor a fizikai erőszaktól sem riadnak vissza. Éppen ezért úgy gondolom, hogy nem nekünk kell bocsánatot kérnünk, hanem a miniszterelnöknek kellene táborát a törvények tiszteletére és a fizikai erőszak mellőzésére felszólítania.

Alapcikk IDE kattintva

Ön pedig - párttársaihoz hasonlóan - folyamatosan csúsztat és ferdít.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.28. 20:58

 

Bizonyos jelek szerint Volner Jánosnak, a Jobbik frakcióvezetőjének halvány segédfogalma sincs arról, mi folyik a saját választókerületébe tartozó Nagykőrösön. Ez lenne a kisebbik baj – a nagyobbik, hogy tudatlanságát a Jobbik helyi kampánykiadványában is terjeszti, félrevezetve ezzel saját választóit (is).

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.03. 18:02

 

A Jobbik elképzelhetetlennek tartja, hogy Magyarország területén bármilyen területi autonómiát kapjon a cigányság. A támogatottság nélküli Opre Roma Párt felvetését mereven elutasítjuk, s minden hasonló agyament ötlet ellen utolsó leheletünkig küzdeni fogunk; ennek esetleges megvalósulása csak egy újabb trianoni katasztrófát készítene elő Magyarország számára. 

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.16. 14:14

 

Az elmúlt napokban számos rosszindulatú kacsa terjengett arról, hogy a ceglédi Jobbik megszűnt, nem működik tovább. Mint ahogy azt a Gerjemente 2017/I. számában megírtuk – mely hamarosan a lakosság postaládájába kerül – ebből egy szó sem igaz, a ceglédi Jobbik továbbra is gőzerővel működik. A tavasz közeledtével sok színes programot tervezünk megvalósítani, amelyre természetesen szeretettel várjuk az érdeklődőket. A ceglédi frakció megszűnését Takáts László polgármester úr is bejelentette a 2017. március eleji testületi ülésen.

 

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok