Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7170, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.20. 15:32

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, Korondi Miklós helyett a Jobbik Volner Jánost, a part alelnökét indítja országgyűlési képviselő jelöltnek. Többen feltették nekem a kérdést, hogy hogyan kerül a csizma az asztalra, azaz, hogy indulhat pont ő választókerületünkben. A kérdés megválaszolása egyszerű, hiszen Volner János, bár csak kevesen tudják róla, kistérségünkben él, még pedig Csemőben.

Politika:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.16. 19:37

Pest megye fidesz által manipulatív módon átrajzolt 12. számú választókerületéhez a következő települések fognak tartozni a 2014-es tavaszi választások idején: Cegléd (választókerületi központ), Csemő, Nyársapát, Nagykőrös, Kocsér, Köröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Abony és Újszilvás. A tavaszi országgyűlési választáson a választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelölt-jelöltje Volner János a Jobbik országos alelnöke, frakcióvezető- helyettese és jelenleg is mandátummal rendelkező országgyűlési képviselője lesz.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.16. 10:24

Korondi Miklós, jelenlegi országgyűlési képviselő miatt hagyja el a Jobbikot..... - A sajtó nyilvánossága előtt a Városháza tanácstermében jelentette be Kis Attila önkormányzati képviselő, kilép a Jobbikból és függetlenként folytatja képviselői munkáját. „Hat és fél évig voltam a Jobbik tagja, ezen belül négy évig a ceglédi szervezet alelnöke, két és fél éven át pedig Pest megye 15. számú választókerületében a párt választókerületi szervezője. A Jobbik helyi meghatározó személyiségeként Cegléd lakossága felé kötelességemnek érzem indokolni döntésemet. – áll a felolvasott sajtóközleményben.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.12. 19:41

Döntött a jobbik elnöksége és választókörzetünkben, Volner János országgyűlési képviselőt, a párt egyik alelnökét jelölik erre a posztra. János egyértelműen a választókörzet egyik győzelemre esélyes indulója lesz. Az biztos,hogy a legképzettebb és a legnyugodtabb jelölt. Térségünk az ő elképzelései alapján indulhat komolyabb fejlődés irányába (amit Czira művelt az tragédia) nem hozott semmit a választókörzetnek.

Politika:
JOBBIK   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.10. 14:09

(MTI) - A Jobbik szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány továbbra sem hajlandó még tárgyalni sem az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséről, sem arról, hogy a rezsicsökkentés kiterjedjen a fával tüzelő családokra is - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Apáti István.  Hangsúlyozta: a rezsicsökkentés a jelenlegi formájában nem érinti a nem gázzal fűtő háztartásokat, holott ezek száma több tízezer lehet az országban.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.30. 11:22

Újabb elhibázott integrációs kísérlet a kormány részéről- A Jobbik IT helytelennek és diszkriminatívnak tartja a kormány által most kiírt új ösztöndíjprogram feltételeit, noha az Útravaló-MACIKA elnevezésű pályázat célja önmagában támogatandó. Jelen esetben a hátrányos helyzetű diákok segítése sajnos ismét a kettős mércén alapul, mert a jelentkezési arányoktól függetlenül a nyerteseknek legalább fele – elfogadhatatlan módon – csak cigány származású diák lehet.

Oktatás:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.29. 22:19

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.26. 17:01

A babavigyázó nagymama kitiltása miatt kellett a mai országgyűlésre bevinnem a még szoptatott kisfiunkat – ezt szükségesnek tartom közölni, miután a média több helyen beszámolt a csecsemőnk megjelenéséről, az indokot persze nem ismerve. Miután a Jobbik júniusban megakadályozta, hogy házszabályszerűen elfogadják a hazaáruló földtörvényt, Kövér László törvénytelen és kicsinyes bosszújaként kitiltotta képviselőcsoportunk összes szakértőjét, valamint személyi titkárainkat, egyéb munkatársainkat a Parlamentből és annak irodaházából.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.13. 14:56

A Jobbik kezdeményezi, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága őszi első ülésére idézze be és hallgassa meg H. Ernőt, Csontos István korábbi tartótisztjét - aki jelenleg is a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat állományában dolgozik - és Kovácsics Ferenc altábornagyot a Katonai Biztonsági Hivatal volt vezetőjét. Minderre azért van szükség, mert a Magyar Nemzet információi szerint a tartótiszt felsőbb utasításra hazudott korábban Csontos ügynöki múltjáról a parlamenti bizottságnak és a bíróságnak is a romagyilkosságok kapcsán.

Közbiztonság:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.08. 21:22

A Jobbik a soron következő frakcióülésen hoz döntést, támogatja-e Székely László alapvető jogok biztosává történő megválasztását. Mint Vona Gábor pártelnök korábban jelezte, az ombudsman feleljen meg a szakmai követelményeknek és a lehető legszélesebb társadalmi réteget fedje le, illetve számunkra kizáró tényező a kommunista rendszerben vagy az elmúlt 23 évben bármiféle párttagság.

Citrom-díj:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok