Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7065, belépett felhasználók: 0.

Címke: "JOBBIK"
Első<< Előző891011121314Következő >>Utolsó

veroniq - 2013.09.20. 15:32

Mint lapunk arról már beszámolt Önöknek, Korondi Miklós helyett a Jobbik Volner Jánost, a part alelnökét indítja országgyűlési képviselő jelöltnek. Többen feltették nekem a kérdést, hogy hogyan kerül a csizma az asztalra, azaz, hogy indulhat pont ő választókerületünkben. A kérdés megválaszolása egyszerű, hiszen Volner János, bár csak kevesen tudják róla, kistérségünkben él, még pedig Csemőben.

Politika:
JOBBIK   
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.16. 19:37

Pest megye fidesz által manipulatív módon átrajzolt 12. számú választókerületéhez a következő települések fognak tartozni a 2014-es tavaszi választások idején: Cegléd (választókerületi központ), Csemő, Nyársapát, Nagykőrös, Kocsér, Köröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Abony és Újszilvás. A tavaszi országgyűlési választáson a választókerület jobbikos országgyűlési képviselőjelölt-jelöltje Volner János a Jobbik országos alelnöke, frakcióvezető- helyettese és jelenleg is mandátummal rendelkező országgyűlési képviselője lesz.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.16. 10:24

Korondi Miklós, jelenlegi országgyűlési képviselő miatt hagyja el a Jobbikot..... - A sajtó nyilvánossága előtt a Városháza tanácstermében jelentette be Kis Attila önkormányzati képviselő, kilép a Jobbikból és függetlenként folytatja képviselői munkáját. „Hat és fél évig voltam a Jobbik tagja, ezen belül négy évig a ceglédi szervezet alelnöke, két és fél éven át pedig Pest megye 15. számú választókerületében a párt választókerületi szervezője. A Jobbik helyi meghatározó személyiségeként Cegléd lakossága felé kötelességemnek érzem indokolni döntésemet. – áll a felolvasott sajtóközleményben.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.12. 19:41

Döntött a jobbik elnöksége és választókörzetünkben, Volner János országgyűlési képviselőt, a párt egyik alelnökét jelölik erre a posztra. János egyértelműen a választókörzet egyik győzelemre esélyes indulója lesz. Az biztos,hogy a legképzettebb és a legnyugodtabb jelölt. Térségünk az ő elképzelései alapján indulhat komolyabb fejlődés irányába (amit Czira művelt az tragédia) nem hozott semmit a választókörzetnek.

Politika:
JOBBIK   
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2013.09.10. 14:09

(MTI) - A Jobbik szerint elfogadhatatlan, hogy a kormány továbbra sem hajlandó még tárgyalni sem az alapvető élelmiszerek áfájának csökkentéséről, sem arról, hogy a rezsicsökkentés kiterjedjen a fával tüzelő családokra is - jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Apáti István.  Hangsúlyozta: a rezsicsökkentés a jelenlegi formájában nem érinti a nem gázzal fűtő háztartásokat, holott ezek száma több tízezer lehet az országban.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.30. 11:22

Újabb elhibázott integrációs kísérlet a kormány részéről- A Jobbik IT helytelennek és diszkriminatívnak tartja a kormány által most kiírt új ösztöndíjprogram feltételeit, noha az Útravaló-MACIKA elnevezésű pályázat célja önmagában támogatandó. Jelen esetben a hátrányos helyzetű diákok segítése sajnos ismét a kettős mércén alapul, mert a jelentkezési arányoktól függetlenül a nyerteseknek legalább fele – elfogadhatatlan módon – csak cigány származású diák lehet.

Oktatás:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.29. 22:19

Közélet:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.26. 17:01

A babavigyázó nagymama kitiltása miatt kellett a mai országgyűlésre bevinnem a még szoptatott kisfiunkat – ezt szükségesnek tartom közölni, miután a média több helyen beszámolt a csecsemőnk megjelenéséről, az indokot persze nem ismerve. Miután a Jobbik júniusban megakadályozta, hogy házszabályszerűen elfogadják a hazaáruló földtörvényt, Kövér László törvénytelen és kicsinyes bosszújaként kitiltotta képviselőcsoportunk összes szakértőjét, valamint személyi titkárainkat, egyéb munkatársainkat a Parlamentből és annak irodaházából.

Politika:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.13. 14:56

A Jobbik kezdeményezi, hogy az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsága őszi első ülésére idézze be és hallgassa meg H. Ernőt, Csontos István korábbi tartótisztjét - aki jelenleg is a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat állományában dolgozik - és Kovácsics Ferenc altábornagyot a Katonai Biztonsági Hivatal volt vezetőjét. Minderre azért van szükség, mert a Magyar Nemzet információi szerint a tartótiszt felsőbb utasításra hazudott korábban Csontos ügynöki múltjáról a parlamenti bizottságnak és a bíróságnak is a romagyilkosságok kapcsán.

Közbiztonság:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.08.08. 21:22

A Jobbik a soron következő frakcióülésen hoz döntést, támogatja-e Székely László alapvető jogok biztosává történő megválasztását. Mint Vona Gábor pártelnök korábban jelezte, az ombudsman feleljen meg a szakmai követelményeknek és a lehető legszélesebb társadalmi réteget fedje le, illetve számunkra kizáró tényező a kommunista rendszerben vagy az elmúlt 23 évben bármiféle párttagság.

Citrom-díj:
JOBBIK   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok