Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7975, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Szolnok"
Első<< Előző3456789Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.08.29. 15:00

 

1847. szeptember 1-én adták át a Pest- Szolnok vasútvonalat. Ekkor nyílt az ó-szolnoki pályaudvar is, amely hazánk legrégebbi fennmaradt állomásépülete. A 170 évvel ezelőtti megnyitó ünnepségre az István nevű lokomotív húzta a 16 vagonból álló szerelvényt, amelynek mások mellett utasa volt gróf Széchenyi István, Kossuth Lajos és Jókai Mór is. 1849-ban az osztrák fenyegetés hatására az Országgyűlés székhelyét áthelyezték Debrecenbe. Ekkor a Szent Koronát vonattal Szolnokig szállították és néhány napig itt őrizték.

 

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.08.18. 12:42

 

Egy 23 éves férfi többször is megütött egy 88 éves szolnoki asszonyt 2017. augusztus 16-án, majd a bántalmazást követően kirabolta. M. Zsolt Szolnok egyik utcáján szólította le az idős hölgyet, hogy pénzt kérjen tőle - írja a police.hu. Amikor az asszony megtagadta a kérést, az ismeretlen megragadta a ruháját és többször is megütötte. A hölgy a bántalmazás következtében elejtette a szatyrát, amelyben pénztárcája is benne volt. A férfi a tárcával együtt elmenekült a helyszínről.

Végül a szolnoki rendőrök 24 órán belül elfogták M. Zsoltot, akit gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vették.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.06.13. 20:12

 

Kellemetlen meglepetés várta az egyik szolnoki lakás új tulajdonosát, amikor először tekintette meg az árverésen vásárolt ingatlanát. Tudta, hogy zsákbamacskát árulnak, de arra, amit ott talált azért nem számított. IDE kattintva olvashatóa  folytatás

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.31. 15:12

 

„Csőrike“ a Mi-24-es harcihelikopter, két kísőrőjével a Mi-8P és egy Mi-9-es többcélú szállítóhelikopterrel együtt érkezett kedden hajnalban a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumba.

 

 

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.29. 10:59

 

Miután megírtuk, hogy az egyik szolnoki cégnél az egyik munkást bedarálta az aprítógép, kedves Olvasónk erről fényképet is küldött nekünk. Ezek után keresett meg a BORS újságírója, akinek munkáját segítve bocsátottam rendelkezésére a képeket, valamint elláttam megfelelő mennyiségű, általam tudott információval is. Megszületett az írás, melyet az alábbiakban olvashatnak:

Hátborzongató halállal végződött R. Roland munkanapja egy szolnoki faipari üzemben. A 23 éves fiú munka közben esett a darálóba.  A baleset a fafeldolgozással foglalkozó kft. szolnoki telephelyén történt hétfőn délután. Roland egy hatalmas gépen dolgozott, ami a rétegelt lapok gyártása során feleslegessé vált faanyagot darálja le.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.28. 08:50

 

Képeinken az a gép látható, mely a férfi halálát okozta. A munkásoknak dolgozniuk kell ma is, a gépet üzemen kívül helyezték és lekerítették. A gyárban mindenki retteg a szörnyű tragédia óta.... Mint arról lapunk beszámolt, az egyik szolnoki faipari üzemben egy fiatalember lelte szörnyű halálát, bedarálta egy munkagép. 

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.03.27. 15:17

 

Az egyik szolnoki faipari üzemben egy fiatalember lelte szörnyű halálát, bedarálta egy munkagép. Olvasónk elmondta, hogy iszonyú targédiát éltek át a dolgozók, munkatársukból csak pár cafat ruha maradt. Olvasónk elmondta, hogy a közelmúltban egy másik ott dolgozó férfinak a kezét vitte le egy gép. A rendőrség vizsgálja az eset körülményei, ITT olvasható a szoljon.hu cikke.

Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.11. 09:45

 

Egy nagy méretű konyhakéssel az elkövetők – egymást felváltva – legalább 91 késszúrással megölték a sértettet.


Közbiztonság:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.07. 18:12

Megérkezett a jeges ár, elszabadult stégek és csónakok sodródnak a Tisza szolnoki, belvárosi szakaszán. Ha felismerné valamelyik tulajdonosát, kérjük, értesítse!- olvasható az ISzolnok facebook oldalán.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.12.02. 20:57

 

A szolnoki RepTár lett 2016-ban Az Év Turisztikai Attrakciója. Hazai idegenforgalmi szakemberek állították össze azt a tízes listát, amelyről a femina.hu olvasói maguk választhatták ki a szerintük legjobbat. Az ajánlott attrakciók (kiemelkedő vonzerővel bíró célpontok) között szerepelt a poroszlói ökocentrum, az egri vár, a hajdúszoboszlói élményfürdő, vagy éppen a fertődi Esterházy-kastély.

Közélet:
Szolnok   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok