Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7220, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Habony István"
1

veroniq - 2016.07.07. 15:28

 


Fehér István ceglédi, Habony István abonyi és László Ferenc nagykőrösi MSZP elnök közös sajtótájékoztatót tartott Nagykőrösön, az Országzászló előtt 2016. július 6-án.  A résztvevők értékelték a népszavazás aláírásgyűjtését, elmondták, hogy továbbra is várják a kormányzati ígéret betartását a Cegléd - Nagykőrös - Kecskemét közötti 441-es út felújítására vonatkozóan, felhívták a kormány figyelmét, hogy a Pest megyének szánt 80 milliárd forint felosztásakor a hátrányos helyzetű térségeket – mint például Dél-Pest megye – kiemelt fontossággal kezeljék.
 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.26. 14:16

Habony István, MSZP-s kongresszusi küldött, a helyi alapszervezet elnöke lapunknak elmondta, hogy a múlt hét végi pártkongresszuson küldöttként vett részt, ahol minden közös szövetséghez csatlakozó párt jelen volt. 

 30 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.21. 18:12

A mai nap délutánján Habony István MSZP-s helyi pártelnököt „ találtam „ a Culture Cafe-ban, a Kultúra Házában, ahogyan békésen iszogatta presszó kávéját. Vele volt Tóth Ernő nyugalmazott testnevelő tanár is, megbeszélést folytattak. Megtudtam, hogy az MSZP hét végi, szombati pártkongresszusára készülnek mindketten, egy egész busznyi csapat indul Budapestre. Habony István pártelnök ígéretet tett arra, hogy beszámol a MiAbonyunk és a Heti Hírek olvasóinak az ott történt eseményekről.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.22. 15:11

Az MSZP múlt hét végi pártkongresszusára küldöttek érkeztek, Abonyból nem vett részt senki sem a rendezvényen. Korábbi cikkünkben megírtuk, hogy az abonyi MSZP elnök, Habony István nem vett részt a tanácskozáson és helyette más abonyi küldött sem. Az üggyel kapcsolatban az érintett MSZP-s helyi pártelnök felhívott és őszintén elismerte, hogy valóban nem vett részt abonyi küldött a rendezvényen, de ennek nyomós oka van.

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.20. 17:26

Hiába volt az abonyi MSZP szervezet küldötte Habony István helyi pártelnök és önkormányzati képviselő, lapunk információi szerint mégsem jelent meg a párt szombati kongresszusán és saját maga helyettesítéséről sem gondoskodott. Ez az utóbbi azért is elgondolkodtató, mert számos abonyi fiatal is található a szocialisták szimpatizánsai között, akik valószínűleg nagyon szívesen képviselték volna városukat a legnagyobb ellenzéki párt országos összejövetelén, ahol a az egyik jelszó a megújulás volt…

Politika:
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.27. 13:27

Az április végi képviselő testületi ülésen Abony város polgármestere történelmi léptékű tettet hajtott végre, tiszta vizet öntött a pohárba a kötvénypénzzel kapcsolatban. Megvilágosodott ....

 2 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.05. 10:28

Habony István városi MSZP-s képviselő, mint a Pénzügyi Bizottság elnöke kőkemény kritikákat fogalmazott meg a városi költségvetés tárgyalása kapcsán. Szerinte a hivatali dolgozóknak naprakész információkkal kellene rendelkezniük, ha normális költségvetést akarnak letenni a képviselők asztalára. Elmondta, hogy a jogszabályokat nem nekik kellene figyelniük.

Gazdaság:
Abony   
 5 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok