Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dr. Magyar Gábor"
1234Következő >>

veroniq - 2015.09.01. 19:30

 

Mint ahogy lapunk beszámolt róla, Dr. Magyar Gábor szülőháza nagy bajban van, az összedőlés szélén áll. Most újabb fejezet érkezett el a házikó életében, megpróbálták azt felújítani, tetőt szerettek volna tenni rá. Úgy tudjuk, hogy sajnos azonban a mesterek nem vállalták a munka befejezését, Attól hartanak, hogy nem bírná el a tetőt az alap nélküli ház. Minden esetre kár érte. Dr. Magyar Gábor polgármester jelölt volt tavaly ilyenkor, de még a képviselő- testületbe sem jutott be.

Képek még a címre kattintva

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.12. 21:27

Már a kampány idején többen jelezték nekem, hogy fényképezzem le Dr. Magyar Gábor Fidesz-KDNP-s polgármester jelölt szülőházát, mely gyakorlatilag jelenlegi állapotában az igazi igénytelenség jelképének is nevezhető. Én túl morbidnak éreztem ezt, akkor, nem szerettem volna senkit sem befolyásolni ezzel.... Most azonban, mivel maradt a tűrhetetlen helyzet, közzéteszem. Akkor, nyáron, és kora ősszel még durvább volt a helyzet, hiszen azt kétméteres dudva is borította. Akkor, a főtámogató „ műszaki ellenőr „ segédletével tettek rendet, miután Olvasóink ezt a tényt kommentben jelezték. Most is iszonyatos állapotban van, és elképzelhető, hogy szerepel azon házak listáján is, melyet a jegyző besorolt az életveszélyes ingatlanok közé, és kérte, a ceglédi illetékes hivataltól, hogy bontsák le…. Azt hiszem, hogy a képek, melyek november 12-én készültek, önmagukért beszélnek. Rémálom, az Antal úton, de nem csak itt, hanem városszerte. Vélhetően ezen elhanyagolt ingatlanok nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a patkányok elszaporodtak a városban, jelenleg ebzárlat is érvényben van a veszett rókák miatt.

Citrom-díj:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.11.04. 21:42

Dr. Magyar Gábor, a Fidesz- KDNP polgármester jelöltje hazatért Tahitótfaluba, és a jelek szerint remekül van, új közösséget szervez. Facebook oldalán barátait és ismerőseit invitálja egy közös faültetésre. Innen üzenem neki Olvasóink és hívei nevében is, hogy legyen olyan sikeres ez az újjáélesztett szép hagyomány, amilyennek Ő álmodja, amilyennek ő szeretné azt látni.  Gondolom, hogy az abonyiakat is várja szeretettel.

Közélet:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.18. 11:05

 Sommásan így foglalható össze az a történet, mely az elmúlt négy évvel ezelőtti állapotokhoz képest történt. Maradjunk a józanész és a realitások talaján. Dr. Magyar Gábor polgármester jelölt idén a kormányzópárt- FIDESZ- KDNP – színeiben ugyanúgy nem lett polgármester, mint az előző választások alkalmával, akkor Jobbik- KDNP- Magyarok Szövetsége támogatottsággal nem lett az. 

Politika:
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.14. 18:42

Mindenkit okol az abonyi Fidesz- KDNP Dr. Magyar Gábor polgármester jelöltjük hatalmas, másodszori bukásáért, csak saját „ kampánystábjuk „ környékén nem néznek szét. Szidják a helyi sajtót, a Jobbikot, a függetleneket, és biztosan a rendszert is. Csak az nem jutott még eszükbe, hogy jobb lett volna, ha visszaléptetik az érettségi hamisítás botrányba keveredett képviselőjüket, mely több száz mínusz szavazatot jelentett nekik.

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.14. 11:13

 

Lapinformációink szerint a Fidesz- KDNP abonyi pártszövetség nem nyugszik, Murvainé Kovács Rita körzetében újraszámoltatják a szavazatokat, hátha mégis bejut a hamis érettségi botrányba keveredett képviselőnő. Mint azt megírtuk, őt az MSZP helyi elnöke négy szavazattal előzte meg. Az ügy azért kicsit ennél továbbmutat, hiszen amennyiben Murvainé Kovács Rita mégis mandátumot szerezne, lehet, hogy rövid időn belül fel kéne állnia, amennyiben a tényleges rendőrségi eljárás a megfelelő stádiumába lép. Ekkor viszont időközi választásokat kellene kiírni a körzetben.

Politika:
 6 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.13. 19:57

Mindenkit ki kell ábrándítanom, gyakorlatilag az a személy lesz Abony város alpolgármestere, akit a már harmadszor újraválasztott polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit akar. Azért írom mindezt, mert lapunkon is megindultak már a találgatások ebben a témában. Dr. Magyar Gábor, Fidesz- KDNP jelölt elbukott a választásokon, listán nem jutott be, körzetben nem indultak. Eltaktikázták. Nem kicsit, nagyon. Bizonyára a győzelem biztos tudatában tették. A jelenlegi helyzet nem kis fejtörést okoz a Fidesz- KDNP, de inkább Fidesz tábornak. Hogyan is lehet ismét becsempészni a képviselő testületbe Magyar Gábort? Rossz hírem van, a vonatkozó jogszabályok szerint sehogy. Csak akkor lehetne, ha Balogh Edit őt akarná. Olvasónk szerint Szűcs Sándor „ tanácsadó „ vetette fel az ötletet, hogy külsős alpolgármesterként szavazzák be őt. Négy évvel ezelőtt a többség ezt még lazán megtehette volna, azóta azonban megváltozott a jogszabály.

 27 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.11. 11:19

 

Kedves Olvasónk hívta fel figyelmemet arra a tényre, hogy egy magánszemély Tahitótfaluban, vélhetően a Dr. Magyar Gábor polgármester jelölt birtokán lévő állatok kiárusításába kezdett fia. Hortobágyi racka bárányok, 150 darab, darabja 18.000 forintért, továbbá a hucul ménes lovai, anyajuhok, szürke marha tehenek és borjak eladók. A hirdetőnek több ajánlata is elérhető az OLX-en, van melyben az olvasható, hogy az állatot takarmányra cseréli.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.09. 09:43

Tudták? Szűcs Sándor, aki élesen bírálja, szidja TV-s fizetett politikai vitaműsorban a függetlenként induló abonyi jelölteket, maga is indult független jelöltként, 2006-ban. Ez megjelent a mostani kampányfőnök, Gedei Gábor által szerkesztett, idő közben jogutód nélkül megszűnt Abonyi Noteszben. 114 szavazattal akkor a második helyen végzett, ez a szavazatok számának mintegy 18 %-a az ötös választókerületben.

Politika:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.08. 19:22

2006. szeptemberét írjuk időutazásunk következő állomásán. Ugyanaz a támogatói kör áll most is Dr. Magyar Gábor mögött, mint egykoron a mostani polgármester, Romhányiné Dr. Balogh Edit mögött. Akkor még más idők jártak, Dr. Magyar Gábor feleségével, Athinával jött le Abonyba kampányolni az esélyes jelöltnek. Ezt meg is köszönte Balogh Edit az Abonyi Notesz aktuális lapszámában. Ma már ez elképzelhetetlen lenne.

Politika:
 2 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok