Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7512, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Földi László"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2014.01.18. 11:07

Olvasom az abonyi, minden háztartásba eljutó ingyenes hirdetési újságot, mely remek leképezése a helyi közéletnek most, a kampány idején. Itt helyezik el a pártok közleményeiket, fizetett politikai hirdetések formájában. Mindjárt az első oldalon balra fent olvasható Habony István helyi MSZP elnök közleménye, hogy aszongya: minden héten egy bizonyos napon tart képviselői fogadóórát a városházán. Most már! Eddig, az elmúlt 3,5 évben miért nem tette ezt? Menjünk tovább. Jobbra szintén az első oldal alján olvasható az újabb kampányhír, mely szerint a Jobbik abonyi irodát nyitott, ahol hétköznapokon vannak ott. Remek. Eddig miért nem volt irodájuk? Aztán szintén az első oldalon a legnagyobb hirdetés egy projekté. Igaz, nem politikai, de mégis van ilyen vetülete. Gyakorlatilag azt tartalmazza, hogy a – idézem a Fideszt – „ bukott baloldal „ polgármestere, Abony ország első embere, Romhányiné dr. Balogh Edit munkássága idején korszerűsítik a szennyvíztelepet. Melyre az ellenlábas kormányzat, azaz a Fidesz biztosít majdnem 327 millió forintot. Mivel Abony az elmúlt években több milliárd forintnyi pályázati pénz nyert el, véletlenül sem fogható rá a Fidesz kormányzatra, hogy diszkriminálta volna a baloldali polgármestert. Éppen ellenkezőleg.

 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.16. 19:55

Mint arról a közelmúltban beszámoltunk Önöknek, Nagykőrös elsőként és egyedüliként kilépett a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulásból. A döntést lapinformációink szerint nem indokolta Czira Szabolcs. Viszont úgy tudjuk, hogy sajnos „ A két dudás egy csárdában nem fér el „ elve játszott szerepet a nem kötelező tagság felmondásában. Itt jelesül nem is kettő, hanem több dudásról van szó, mert ide tartozik Cegléd, Abony és Albertirsa városa is. Ezen kívül az igen erősnek nevezhető Újszilvás is. Nyilvánvaló, hogy az ő „ árnyékukban „ való részvétel kezdett már nemkívánatossá válni az egyébként is magányos farkasként üzemelő nagykőrösi Fidesz többség számára. Ráadásul a Társulás elnöke az a Földi László, aki Fidesz jelölt lett választókörzetünkben és az összevonás után Czira Szabolcs eddigi „ helyén „ is ő indul. Talán így már érthető a válás oka.  A „ válóper „ végül tavaly decemberben történt meg, hivatalosan ekkor hozott határozatot a Társulás a kiválásról és ennek mikéntjéről. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.07. 18:56

Mint arról a közelmúltban beszámoltunk Önöknek, Nagykőrös elsőként és egyedüliként kilépett a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulásból. A döntést lapinformációink szerint nem indokolta Czira Szabolcs. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.20. 15:08

Sajtóközlemény - 2013. december 20.- Válasz Dr. Czinege Imre DK országgyűlési képviselőjelölt állításaira  - Új útra lépett a DK-képviselőjelöltje, Czinege Imre, hiszen már nemcsak a FIDESZ-KDNP kormány munkáját kritizálja, hanem a korábbi MSZP-s politikusok, vagyis Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon be nem tartott ígéreteit is az ország jelenlegi vezetőin kérik számon.

Politika:
 1 Hozzászólás    

A szolnoki elkerülő helyett Budapest felé épüljön meg az autópálya – kezdeményezte Volner János a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje pénteki sajtótájékoztatóján. Földi László polgármester közleményében úgy reagált: Volner nyitott kapukat dönget, hiszen ő Fidesz-KDNP-s képviselőként korábban többször is szorgalmazta a sztrádaépítést. 

Politika:
 1 Hozzászólás    

A közelmúltban készült el a Fidesz- KDNP országgyűlési képviselő jelölt honlapja. Igaz, még annyira új, hogy a facebook-on is csak négyen kedvelik. Egyelőre kevés hír van rajta, és a mai napon ( december 1. ) a legutóbbi bejegyzés november 26-i. Főként ceglédi eseményekről számolnak be az oldalon, ezek más médiában is olvashatók. Nyilvánvalóan a kampányra erősödni fog a honlap aktivitása. ( Kép: Földi László honlapjának nyitóoldala )

Politika:
 0 Hozzászólás    

Egy félmondatos hír erejéig szerepel a Vasárnapi Hírekben Földi László, a FIDESZ- KDNP országgyűlési képviselője is. Idézem: Cegléden 7 birtokot szerzett az a zrt., melynek felügyelőbizottsági tagja Földi László. A cikkben a  földmutyiról esik szó, bemutatják, hogy ki mennyi földhöz jutott a Fidesz prominens személyei közül és milyen módon. A teljes cikk IDE kattintva elérhető Földi László a Ceglédi Panorámának cáfolta a róla elterjesztett információkat! Katt a címre, ha szeretnéd tudni, hogy mi az igazság.

Közélet:
 0 Hozzászólás    
155

Jelen szavazás 2013. 07. 06-án jelent meg oldalunkon, most ismét közzéteszem! 

 0 Hozzászólás    

Augusztus 23-án bensőséges keretek közt avatták fel Abonyban a Kultúra Házát. A délután négykor megtartott avató ünnepségen Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester mondott ünnepi beszédet. A rendezvényt személyes jelenlétével tisztelte meg Dr. Czira Szabolcs, körzetünk országgyűlési képviselője, valamint Földi László országgyűlési képviselő is. 

 11 Hozzászólás    

Tájékoztató a vihar kapcsán- Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Földi László a hétvégi vihar okozta károk és azok helyreállítása kapcsán június 25-én a Városházán. A polgármester a sajtó munkatársain keresztül tájékoztatta a lakosságot a megoldási folyamatokról. Földi László elmondta, a szombaton bekövetkezett jégeső és felhőszakadás kapcsán Madarász Zsuzsanna főhadnagy, a katasztrófavédelmi kirendeltség polgári védelmi felügyelője adott tájékoztatást a kialakult helyzetről, amit követően azonnal megkezdődtek az intézkedések.....

Közélet:
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok