Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8038, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Dr. Czira Szabolcs"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2019.08.31. 13:39

Rácz Péter, a Nagykőrösi Református Egyházközség főgondnoka az augusztus 29-i rendkívüli képviselő-testületi ülésen kért szót és elmondta: "A köszönet szavait szeretném tolmácsolni a Nagykőrösi Református Egyházközség részéről, nemcsak ezzel a döntéssel, hanem az egész elmúlt ciklussal kapcsolatban.


Közélet:
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.28. 17:23

Nagykőrösön érdekes történések vannak, ezzel kapcsolatban Olvasónk, aki az interneten tekintette meg a képviselő- testület élő egyenes, online adását, írt nekünk levelet, melyet most megosztok Önökkel.

„ 

Politika:
kullancs   
 10 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.21. 13:58

 

Beszélgetés dr. Czira Szabolccsal


Dr. Czira Szabolcs, választókörzetünk korábbi országgyűlési képviselője, Nagykőrös város polgármestere a közelmúltban rangos, országos kitüntetésben részesült. Ennek kapcsán beszélgettem vele, kötetlenül, és tabuk nélkül. A városvezető elmondta, hogy ez a kitüntetés óriási megtiszteltetés számára, teljesen váratlanul, meglepetésként érte, és úgy érzi, hogy ez egy igazi csapatmunka eredménye. " Országgyűlési és egyéni önkormányzati képviselőként, valamint polgármesterként a közép- magyarországi régió, különös tekintettel Nagykőrös érdekében végzett értékes és odaadó munkája elismeréséül… „- áll a díszes oklevélen, melyet a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje Polgári tagozatával együtt adományozott dr. Czira Szabolcsnak Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke, a belügyminiszter előterjesztésére.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.03.13. 14:28

Dr. Czria Szabolcs kitüntetése:) A MiAbonyunk szerkesztősége és Olvasói nevében is sok szeretettel gratulálunk körzetünk korábbi országgyűlési képviselőjének és polgármesteri munkájához kívánok jó egészséget, erőt, kitartást!

"Nagykőrös érdekében végzett értékes és odaadó munkája elismeréséül"

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 167. évfordulója alkalmából rendezett ünnepség keretén belül elismeréseket adtak át a Belügyminisztérium márványaulájában, március 12-én.

Dr. Czira Szabolcs polgármesternek Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke, a belügyminiszter előterjesztésére

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.01.02. 13:35

Nagykőrös városában immár hagyománynak számít, hogy az Új Esztendőt január 1-én ünnepélyes újévi koncerttel és fényes tűzijátékkal köszöntik. A 2015-ös évben is zsúfolásig megtelt az Arany János Kulturális Központ színházterme a közönséggel, akik egy nagyszabású, parádés operett gálát láthattak, meghallgathatták Dr. Czira Szabolcs polgármester köszöntőjét, aki vendégül is látta a résztvevőket a szünetben, majd a település központjában impozáns, fényes, mintegy negyed órás tűzijáték várta az érdeklődőket. A fellépők remek hangulatot varázsoltak a nagyterembe, a magyar operett kiemelkedő személyiségei voltak a város vendégei. Kovács Zsuzsa, Benkóczi Zoltán, valamint a Zsadon Andrea, Szolnoki Tibor művészházaspár produkcióját nagyszerűen egészítették ki a fiatal táncos és énekes fellépők, így a többszörös vastaps sem maradhatott el ezen az estén, melynek vége szó szerint is fényesre sikeredett, köszönhetően a Nagykőrös központjában megrendezett ámulatba ejtően szép tűzijátéknak. Képgaléria IDE kattintva megtekinthető  a rendezvényről, fotók: Lőrinczy Veronika, Sajtó Nagykőrös

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.16. 19:55

Mint arról a közelmúltban beszámoltunk Önöknek, Nagykőrös elsőként és egyedüliként kilépett a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulásból. A döntést lapinformációink szerint nem indokolta Czira Szabolcs. Viszont úgy tudjuk, hogy sajnos „ A két dudás egy csárdában nem fér el „ elve játszott szerepet a nem kötelező tagság felmondásában. Itt jelesül nem is kettő, hanem több dudásról van szó, mert ide tartozik Cegléd, Abony és Albertirsa városa is. Ezen kívül az igen erősnek nevezhető Újszilvás is. Nyilvánvaló, hogy az ő „ árnyékukban „ való részvétel kezdett már nemkívánatossá válni az egyébként is magányos farkasként üzemelő nagykőrösi Fidesz többség számára. Ráadásul a Társulás elnöke az a Földi László, aki Fidesz jelölt lett választókörzetünkben és az összevonás után Czira Szabolcs eddigi „ helyén „ is ő indul. Talán így már érthető a válás oka.  A „ válóper „ végül tavaly decemberben történt meg, hivatalosan ekkor hozott határozatot a Társulás a kiválásról és ennek mikéntjéről. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.07. 18:56

Mint arról a közelmúltban beszámoltunk Önöknek, Nagykőrös elsőként és egyedüliként kilépett a Ceglédi Többcélú Kistérségi Társulásból. A döntést lapinformációink szerint nem indokolta Czira Szabolcs. 

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.19. 17:21

Az általam jelenleg főszerkesztett Heti Hírek nevő kistérségi újság pert nyert a helyi Fidesz 14 tagja ellen, több, mint négymillió forintot kell fizetniük a Magyar Államnak, illetve az akkori kiadónak és főszerkesztőnek. Ők pereltek, sok tíz milliót követeltek volna azért, mert a helyi önkormányzat fideszes kommunikácviós poltikáját egy idő közben elhunyt újságíró kollégám a Göbbelsi -hez hasonlította. Ezzel kapcsolatban részletes írás IDE kattintva elérhető.

A mai történés a következő, katt a címre

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.17. 13:10

Czira Szabolcs az ATV-ben szerepel, a TV csatorna kormánypárti képviselőket kérdezett meg arról, mi a véleményük Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőnek a nyíltan neonáci kuruc.info ellen indított felszámolási kísérletéről. IDE kattintva megtekinthető az adás

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.14. 21:16

Közpénzből működik majd az úgynevezett kabinet, mely arra lesz hivatott a nagykőrösi városházán, hogy a polgármester és két szárnysegédje, vagyis alpolgármesterek munkáját segítse. Ez, így a kampány közeledtével meglehetősen átlátszónak tűnik. Feladatuk nyilvánvalóan a helyi Fidesz vezérkar kampányának segítése lesz, közpénzből. Mivel a nagykőrösi Fidesz abszolút többségben van a képviselő testületben, egy pillanatig sem kétséges, hogy megszavazzák-e majd maguknak az erősítést.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok