Mi Abonyunk - Fellázadt az exalpolgármester körzetünk korábbi országgyűlési képviselője ellen?
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7571, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2015.03.28. 17:23

 

Nagykőrösön érdekes történések vannak, ezzel kapcsolatban Olvasónk, aki az interneten tekintette meg a képviselő- testület élő egyenes, online adását, írt nekünk levelet, melyet most megosztok Önökkel.

„ Furcsa dolog ez a politika, és egyre kevésbé értem. Vagyis lehet, hogy most kezdem megérteni, hogy a politikus is emberből van, és olykor képtelen úrrá lenni saját sértettségén. Az új ciklus kezdete óta, mióta Kustár Tamás „ mezei „ városi képviselővé vált, és már nem alpolgármester, elég fura dolgokat tesz, vagyis inkább szól a testületi ülésen. Úgy viselkedik, mintha ő lenne az ellenzék. Úgy érzem, hogy identitás zavarral küzd… Nem találja helyét és szerepét a rendszerben? Több témában is nagyon érdekes kiszólásai voltak, még belső pártegyeztetésen elhangzott információkat is megosztott a közönséggel, a jelen lévő Fidesz tagok legnagyobb ámulatára. Talán a legdurvább történés most az volt a testületin, amikor Czira Szabolcs jutalma ellen kezdett el malaszttal telt pátosszal előadott hangzatos mondandójába. Majdnem könnybe lábadt a szemem, amikor a mostani pártdekrétumot, mely szerint a fideszesek ne kapjanak jutalmat, kezdte el emlegetni. Nem támogatta azt, hogy Czira Szabolcs jutalomban részesüljön.

Fent az ominózus határozati javaslat, melyet a többség elfogadott..... Kustár megkapta!


Aztán azonban visszamentek a könnyeim, a hátamon a szőr felállt, mert én még emlékszem arra, mikor Kustár Tamás alpolgármesterként lazán bezsebelt háromhavi tiszteletdíjának megfelelő jutalmat… Rezzenéstelen arccal. 

Most Czira nem év végi jutalmat kapott, melyet a többi fideszes terjesztett elő, hanem hathavi tiszteletdíjnak megfelelő összeget, azért, mert 25 éve dolgozik a városért, több cikluson át a körzetért országgyűlési képviselőként munkálkodott, és ezért tisztikeresztet kapott. A jutalommal én magam sem értek egyet teljes mértékben, de leszögezném: Ne menjen már ki a napra pont az, akinek vaj van a fején!

Ugyanis az olvadni fog, mint ahogyan most is megtette. Kustár már nem él Nagykőrösön, régóta nem. Kecskemétről jár át, onnan, ottani lakosként, tehetős mezőgazdasági vállalkozóként osztja az észt korábbi városában. A Fidesz logo messzire vitte őt, most is toronymagasan juttatta be a testületbe. Ennek ellenére folyamatosan támadja, szinte minden fontos napirendnél saját párttársait. Én ezt komolyan nem értem. Vagyis mégis…

Kustár Tamás a jelek szerint minden bizonnyal nagyon sértődékeny ember. Ez nem egyedi eset, számtalanszor előfordult már, hogy saját párttársai ellen beszélt, de eddig legalább nem helyben tette, nem a helyiek ellen. Szapulta a pest megyei vezetést, mert nem volt már benne a pixisben. Lazán szesztestvéreknek nevezte egy címlapfotó kapcsán a jelenlegi Fidesz-es országgyűlési képviselőt, Földi Lászlót, valamint László Ferenc nagykőrösi MSZP elnököt. És, ha valaki nem hiszi, hogy tényleg bezsebelt, elhappolt, megszerzett, magáévá tett Kustár év végi jutalomként háromhavi tiszteletdíjat, akkor kérem, nézzék meg a mellékletben küldött bizonyítékot. Kíváncsivá tesz, hogy mi lesz a következő Kustár – show tárgya, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy pont Önt fogja piszkálni legközelebbi magas röptű beszédében, főszerkesztő asszony…. Ha egyáltalán meg meri jelentetni ezt az írást. Ha megteszi, nagyon megköszönöm! Várjuk Kustár úr magyarázatát, hogy ő miért fogadta el ezt a pénzt, anno! „

Eddig olvasónk levele. Én pedig közzéteszem!

És még egy adalék:

2012-ben Kustár Tamás volt az, aki előterjesztette azt szeptember 27-én, hogy Dr. Czira Szabolcs kapjon hathavi tiszteledíjának megfelelő jutalmat! Ezt akkor nem fogadta el a polgármester....

Tisztelettel: Lőrinczy Veronika
 

Politika:
kullancs   
 10 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Ne irigykedjünk!!!

Ducman -

2015.04.02. 09:49:27

Az hogy mi történik Nagykőrösön nem érdekel....ez is csak arra jó hogy addig se a Quaestor-ról beszéljenek az emberek. Ne feljtsük el azért azt, hogy a királyok is jutalmazták a hűséges embereiket!!!Most miért ne lenne másként??? Ja....most jut eszembe ...Veszprém sem érdekel.....De ássák már a gödröt annak az uszodának amit a vezér igért nekik??? Nem ??......Miért nem???? Vagy várják??? Hát várhatják!!!!!

Kőrös vs Abony...

Süllő -

2015.03.31. 19:42:55

Tulajdonképpen mint abonyit engem sem érdekel egyetlen fingilingi kőrösi cikk sem, a Czira néven futó véglény meg főleg nem... Azonban egyet nem szabad elfelejteni, ez a honlap a főszekesztő TULAJDONA, azaz szíve, joga mit tesz ide fel. Úgy gondolom, ha munkája most Nagykőrösön is van, akkor a saját site-n főleg azt csinál amit akar. Ezt én tisztelem, főleg a honlap eddigi életképességét.... Üdv {#emotions_dlg.sullo}

 

 

Igen, vagyok, de

napraforgo -

2015.03.31. 16:13:16

Nem vagyok se FIA/leánya, nem szeretem a narancs színű gyömölcsöt, de a szekfűt sem, csak a NAPOT, még a sötétet sem, valaminta sávosat sem.Egyszerűen:csak a napot, mert az energia forrás kiapadhatatlanul.....

Szakmai írigység?

napraforgo -

2015.03.31. 04:27:18

No, ez újszerű! Ha már itt tartunk, talán az Ön által választáskor firtatott végzettséghez kapcsolódva: mutassa már be mindannyiónknak az ujságírásra jogosító bizonyítványát a lenézett köznek. Türelmesen kivárjuk!!!

kik vagytok

veroniq -

2015.03.30. 21:36:30

Én pontosan tudom.... nekem ne beszéljen az, aki MSZP színekben képviselőnek indult, és akinek a szakmai katarzisa abban merül ki, hogy egy csapat abonyi képviselő tiszteletdíjának egy részéből, meg a szponzor pénzéből éldegél.... teszem hozzá, megfélemlítve. Az sem, aki annyira gyagyás, hogy egy választási kampányban folyamatosan feljelentget engem, de minden esetben nekem lesz igazam.... De ciki! Ez nem más, mint gyűlöletbeszéd, amit írtok odalent.... Szakmai irigység. Ha nyomon követnétek, hogy mi történik Nagykőrösön mostanság, akkor kevésbé őrjöngenétek.... Nincsen itt semmi baj, ha naponta 2000 ember olvas bennünket.... legalább:)

Köszönjük Olvasóinknak!

LŐVE

 

verocska

ősabonyi -

2015.03.30. 14:18:36

veroniq néven (ámok)fut egy újságba író nő. Becsület? Ugyan! Tegnap ölte Czirát, ma szereti. Van az a megrendelés, amitől veriniq még függetlenebbé válik. De Czirának vagy köreinek föltünhetne, hogy Abonyban ugyanez a veroniq fidesz elleni ámokfutó, baloghedit támogató, azaz "függetlenül" baloldali, míg 30 kilométerrel odébb meg keresztény konzervatív fideszes. Jaj. Én eddig sem hittem egy szavát sem ennek ... a nőnek. Gusztustalan.

FŐSZERKESZTŐ Asszony....

napraforgo -

2015.03.30. 13:00:53

Összetartás van kedves biga és ősabonyi. A pártatlan sajtó esete, független ugye. A szavazás alapján már egyeseknek távozni illene, ha annyira büszkék voltunk (vagyunk?) a törvénytiszteletre.

Még van mit végiggondolni a végkifejlet előtt?

verocska

ősabonyi -

2015.03.30. 08:46:35

Milyen érdekesen változott meg a szerény újság még szerényebb főszerkesztőjének (nincs mit tenni, ez a titulusa!) a hangja Czira doktor dolgában! A korábbi nagy támogató, jegyzeteket írogató, ám megsértődött és Kecskemétnek forduló vállalkozó miket össze nem fröcsögött ebben a független újságban éppen Czira doktor ellen...Az akkori nagy támogató sértettségében Kecskemétre vitte egy beruházását,legalábbis bejelntése szerint. Talán utána nézhetne az újság(?9, beváltotta-e igéretét a Verocskát olyan nagyon támogató pnzember? Megérjük, hogy valami ismeretlen okból(?) Nagykőrös vezetéséről kiderül: nem gazemberek, nem csalók, nem tolvajok? Ez nem meglepő. Nem azok. Ahogy nem is voltak azok, amikor azt igyekezett róluk terjeszteni ugyanez az újság(?...?) Íme a damaszkuszi út .

Tényleg!

biga -

2015.03.28. 22:15:12

Tényleg kit érdekel ez?Itt rendkívüli ülések vannak és Verácskának ez a legfontosabb,meg hogy Nagykőrősőn másfél deci higanyt találtak?

Nagyon érdekes,de

napraforgo -

2015.03.28. 18:29:43

Kinek érdekes ez Abonyban? szerintem senkinek sem. Ez nem a nagykőrösi híradó, hanem ha jól olvastam MI Abonyunk. Lehetne talán az itteni történéseket forszírozni, mert volna mit a pletykák szerint. Ismét csak a ködösítés..........


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok