Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7076, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Földi László"
<< Előző1234Következő >>

veroniq - 2014.07.19. 20:07

„ Azon kell elgondolkodni, hogy hogyan lehet menedzselni egy települést. Ennek fontos eleme, hogy hogyan tudnak megőrizni már meglévő munkahelyeket, ennek eszköze lehet a helyi adók csökkentése is. Át kell tehát alakítani az önkormányzatok gondolkodásmódját. „

Gazdaság:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.06.29. 18:42

Lapinformációink szerint hamarosan dönt Földi László választókerületi elnök, a FIDESZ- KDNP országgyűlési képviselője arról, hogy kiket indít a párt közösen az őszi önkormányzati választásokon. Pontosabban az ő tiszte jóváhagyni, véglegesíteni a közös listát, melyet a két szervezettől megkapott. 

Politika:
 3 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.07. 18:10

Tisztelt Választópolgárok! Kedves Ceglédiek, Nagykőrösiek, Abonyiak, a Községek és Tanyák Lakói!

Ezen a napon önök ismét bebizonyították, hogy Pest megyének ebben a déli szegletében bölcs, derűlátó, és a jövőjükről felelősen gondolkodó emberek élnek. A mai napon önök véleményt mondtak az elmúlt négy év kormányzásáról, tetteiről, eredményeiről, és döntöttek. A folytatásra szavaztak: megszorítások helyett esélyre, a családok támogatására, a segélyek helyett a munkára, a csodavárás helyett a határozott cselekvésre. Büszke vagyok, hogy a továbbra is képviselhetem önöket az Országgyűlésben. Azokat az embereket, akik tisztán látják, hogy mi szolgálja a térség, Magyarország, és a magyarok érdekeit. Önöket, akik nem dőltek be az ellenzéki demagógiának, az üres ígérgetésnek, a hataloméhes haragnak.


Ígérem, a következő négy évben is méltó leszek a bizalomra és önökért dolgozom majd.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.25. 18:39

Felújítják a 441-est Ceglédtől Kecskemétig

Újabb, ezúttal a gyorsforgalmi hálózatra is kiterjedő útfelújítási programot jelentett be Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár 2014. február 22.-én, az M3 Szilas pihenőhelyén. Az uniós forrásból 314 kilométeren megvalósuló fejlesztések a tervek szerint a jövő év végéig minden szakaszon befejeződnek majd.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.20. 18:20

Elsőként vette nyilvántartásba az OEVB Földi Lászlót, aki így már hivatalosan is országgyűlési képviselő-jelölt. A választáson való indulásához szükséges 500 aláírást néhány óra alatt sikerült összegyűjteni. A Fidesz-KDNP jelöltje az aláírásgyűjtés megkezdését követő napon a helyi választási irodában 1701 támogató aláírást adott le. A Ceglédet, Nagykőröst és Abonyt is magában foglaló Pest megye 12. számú választókerület országgyűlési képviselőjelöltjei közül elsőként Földi Lászlót vette nyilvántartásba az Országgyűlési Egyéni Választókerületi Választási Bizottság (OEVB). 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.10. 12:05

Megtudtam Földi László különleges gépjárműjének történetét. A közelmúltban arról írtam, hogy melyik prominens képviselő jelölt, milyen gépkocsival jár. Ma megtudtam, hogy a képen látható autó nem hivatali gépjármű, csak csereautó. Andó Gábor, a ceglédi Fidesz képviseletében az alábbiakról tájékoztatott:

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.07. 19:25

Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatja.- Volner Jánosnak, körzetünk Jobbikos képviselő jelöltjének vagyonnyilatkozata szerint két személygépkocsi van a nevén. Az egyiket 2009-ben vette, ez egy KIA CEEO. 2013 májusában egy Hunday 130-as személygépkocsi büszke tulajdonosa lett a Jobbik parlamenti frakcióvezetője. Abonyba is ezzel érkezett, ha jól láttam, a sajtótájékoztatóra, de nem jutott eszembe lencsevégre kapni azt.

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.07. 15:14

Volner János, a Jobbik Magyarországért Mozgalom alelnöke, parlamenti frakcióvezető helyettese, körzetünk országgyűlési képviselő jelöltje porhintésnek nevezte a Budapest- Cegléd autópálya ügyében elmondott Fideszes közleményt. Volner János Abonyban, a Városháza előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol egyedül a MiAbonyunk vett részt. 

 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.04. 19:17

A fenti mondatot Földi László, a FIDESZ- KDNP országgyűlési képviselő jelöltje mondta el ma Abonyban, amikor a Lila Akác étteremben Völner Pállal, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastrukturális területért felelős államtitkárával közös sajtótájékoztatót tartottak...

 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.01.22. 19:29

Nem biztos, csak „ Földi indulás „ van – Földi László KDNP- Fidesz jelölt révén- egyelőre az új, 12-es választókörzetben. Jelenleg nyolc indulóról tudunk, melyek közül több komolytalannak tűnik. A eddigi tízes lista azért csökkent kettővel, mert a Bokros Lajos- féle formáció egyelőre mégis inkább várakozó állásponton van. A másik tényező az, hogy Romhányiné dr. Balogh Edit lesz a baloldali összefogás jelöltje, a DK-val történt megegyezés után. Így Dr. Czinege Imre nem indul. Pedig „ jó az öreg a háznál „ tartja a mondás. Az elmúlt három országgyűlési képviselő választás eredményeit elemezve kiderül, hogy ő sem lett volna éppen esélytelen. Ugyanis 2002-ben a Cegléd, 15. vk.-ben ő nyert, mint MSZP-s, még pedig 15 188 szavazattal, ezzel az összes voks 44,36 %-át zsebelte be. Ekkor még Földi László nem tűnt fel a láthatáron. Nagykőrösön ekkor, a 16-os vk.-ben magabiztosan győzött Czira Szabolcs, ekkor az MDF- Fidesz közös jelöltjeként sétált be a Magyar Parlamentbe, összesen 11 808 szavazattal, mely az összesnek a 47,39 %-a volt. Nem szabad elfelejtenünk, hogy ekkor ki is lett a második helyezett, ő Tóbiás József MSZP-s jelölt volt, 9 064 szavazattal 36,38 %-kal.

 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok