Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7080, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Földi László"
<< Előző1234

veroniq - 2013.06.07. 16:34

Abony még tag.... - Mint már beszámoltunk róla, volt egy szándéka és egyben törvény adta lehetősége Nagykőrös város képviselő testületének arra, hogy kilépjen a Dél- Pest Megyei Kistérségi Társulásból. Az idő eljött, a Fidesz -es többség ezt megszavazta, elsőként a 15 települést tömörítő egységből. Kiléptek. Földi László társulási elnök, országgyűlési képviselő lapunknak adott exkluzív villáminterjújában elmondta, hogy nem tud arról, hogy bármelyik más települést foglalkoztatná a gondolat, hogy kilépjen.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.05.09. 13:27

Földi László "Van-e már látható eredménye a családi pótlék rendszeres iskolalátogatáshoz kötésének?" címmel intézett interpellációt április 22-én, a parlament hétfői plenáris ülésen az emberi erőforrások miniszteréhez. Földi László, KDNP-s képviselő arról beszélt, hogy a családi pótlék iskolalátogatáshoz kötésének az a célja, hogy a gyerekek megszerezzék azt a tudást, amellyel később munkát találnak majd.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.04.03. 17:45

Egy közülünk - aláírásgyűjtés Cegléden a magzati élet védelmében- A KDNP és a Ceglédi Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) is csatlakozott ahhoz az uniós polgári kezdeményezéshez, melynek célja a magzati élet védelme. Ha összegyűlik a megfelelő számú aláírás, az Európai Parlamentnek foglalkoznia kell a kérdéssel - mondta el Földi László országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón, szerdán. Magyarországon 16500-an, az Európai Unió területén pedig összesen egy millióan kell, hogy ellássák kézjegyükkel az ívet a sikerhez. Azt szeretnék elérni, hogy az Európai Unió ne finanszírozzon olyan kutatásokat, kísérleteket, vagy más tevékenységet, ami embriók elpusztításával jár.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.04.20. 09:27

( A képen balra Kis Miklós, jobbra Földi László, MiAbonyunk foto ) Földi László FIDESZ-es országgyűlési képviselő, Cegléd város polgármestere, abonyi származású politikus lett az új jogszabályok szerint kialakított választókerület elnöke. Erről még április 11-én döntöttek. Rajta kívül Kis Miklós nyársapáti polgármester is indult, de ő nem kapta meg a jelöléshez szükséges szavazatokat. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

admin - 2011.10.11. 17:39

Az abonyi származású ceglédi polgármester, aki egyben a FIDESZ országgyűlési képviselője is a közelmúltban kaszinózott, azaz pontosabban lakossági fórumot tartott az úgynevezett kaszinó épületében. Íme, a cikk minderről: Földi László polgármester, országgyűlési képviselő parlamenti beszámolóval egybekötött lakossági fórumot tartott október 7-én, péntek este a Ceglédi Kaszinóban. 

Külvilág:
Cegléd   
FIDESZ   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok