Mi Abonyunk - Nem fogjátok elhinni: Itt van körzetünk 10. képviselő jelöltje!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7669, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.01.12. 17:02

Az AQUILA Párt Pest megye 12. számú országgyűlési egyéni választókerületi (Cegléd) képviselőjelöltjének bemutatkozása -  CSORDÁS RITA - Lakhely: Budapest - Születési hely és idő: Budapest, 1969 - Végzettség: Kereskedelmi szakközép, Budapest- Foglalkozásom: Kereskedői gyakorlatom több mint 20 éves. Ma is a kereskedelemben tevékenykedem. Apám autószerelő volt, ezen oknál fogva (az alkatrészek ismerete miatt is) megmaradtam az autós berkeken belül. Részt veszek az autójavítások szervezésében, menedzselésében, vizsgáztatásokra viszem a kocsikat. Minden ilyen anyagbeszerzést magam végzek.

Politizálás:
A pártba való meghívásom oka – az AQP elnöke szerint – a kitartó és mindent elintéző tevékenységem/akarásom. Igaz, kevés dolog volt az életben, amit ne értem volna el akaraterővel és kitartással. Ha felvállalom a feladatot, így vagy úgy de meg fogom oldani, erre teremtett az Isten.

Az elmúlt 20 évben nem politizáltam egy pártnak sem voltam tagja. Most is csak az AQUILA Párt miatt vagyok jelölt, mivel ez elnökét, Mártát kiskormom óta ismerem, apám barátja is volt. Tudom, hogy igazak, és jót akarnak. Eddig – politikai szinten – csak velük voltam hajlandó együtt működni. Az elveik az enyémet is tükrözik, így szívesen hajtom végre azt, amit az AQP a programjában elhatározott. Tag nem vagyok, de velük vagyok.

Nem kívánom a politika mai arculatát a magamévá tenni, ez nekem gusztustalan, de azt, amit az AQP tenni akar, elfogadom. Az AQP szegény párt, és a szegényekért van, magam is önkéntesként vagyok köztük. Meggyőződésünk, hogy a korrupció és a hazudozás fokozatos és teljes kiszorítása nélkül semmit sem lehet elérni.
Célunk, hogy az Alaptörvénybe belekerüljön az egészségügyi ellátáshoz, a nyugdíjhoz és a munkához való jog, ami innentől nemcsak adható, hanem a jogunk lenne. Ez azt jelenti, hogy annyi munkahelyet kell teremteni – az adórendszer megváltoztatásával, más ösztönzők beiktatásával, a vállalkozói terhek csökkentésével stb. –, hogy ez a jog is érvényesülhessen. Lassan, de szisztematikusan, igazán akarva meg lehet valósítani ezt a programot.

Folytatás IDE kattintva

Politika:
 4 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Egyedülálló eredmény a város történelmében, ezzel együtt hatalmas a felelősségünk is!- Interjú Pető Zsolt polgármesterrel

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Javaslat

Tárgyilagos -

2014.01.16. 17:46:16

Minden állampolgár legyen valamelyik párt jelöltje és akkor mindenki kap egymilliót....a választás meg kit érdekel utána...

Tisztelt Hozzászóló!

SasEni -

2014.01.14. 21:51:30

 

Mielőtt mindenkivel egybemos minket, kérem legyen olyan szíves nézze meg honlapunkat és programunkat: www.aqp.hu.

Valamint soha nem volt és nincs is tartozásunk és nem is lesz. Mi nem az SZDSZ vagyunk. Mielőtt ilyeneket írnak:”főleg a panelszövegekkel való előrukkolással, tartalom nélkül”, ismerni kellene a programunk tartalmát, valamint ha van az országban éhezés, akkor az valóság(!) s lehet, hogy Önnek aki nem látja – vagy nem akarja látni - mi van az országban ez panelszöveg, de annak aki nem tud a gyerekének vacsorát adni, annak nem az. Nem kellene jóindulatúnak nem mondható, általánosító megjegyzéseiket ránk szórni, hogy ezzel más emberek előtt valótlan színben tüntessenek fel. Ilyenkor az ember elgondolkodik, hogy hagyni kellene az egészet, hogy szenvedjenek, ahogy eddig is tették, válasszanak 4 évente olyat, aki mindig leszerepel. Tessék tegyék, minket Isten meg fog így is segíteni, de Önöket is?... Mivel ezt mi Istenhitünk miatt tesszük, bármilyen értetlen, durva, kötekedő megnyilvánulások hatására sem hátrálhatunk meg, mert vannak olyan emberek is, akik megérdemelik a jó irányú változást, akik azt reklamálják, hogy mi hol voltunk eddig, és miért hagytuk lerabolni az országot. Szóval ez a másik fele, ők adnak erőt.

Megjegyezném kedves aggódó állampolgároknak; jelenleg 31 jelöltünk van, utánuk járó 31 millió Ft-ból csak 2 milliót szándékozunk igénybe venni, valamint a pártoknak adandó pénz kb. 30%-át vesszük igénybe, ezt is azért, hogy legyen némi szórólapunk mert mi evangéliumi szegények vagyunk (remélem tudják mit jelent ez…). Ebben is mások vagyunk. Tudjuk, vannak jó és rossz indulatú emberek, de mi a jókért mindent megteszünk, és nem Önök tesznek nekünk szívességet, mert mi ezzel a misszióval a nyugalmunkat adjuk fel, és nem számít a pénz és rang, nem hajtunk rá. Kérünk békét az Önök lelkébe is, mert nekünk megvan és azt akarjuk, hogy az ország minden lakosának meglegyen.

Továbbiakban nem válaszolok, mert ilyen indulatú levelezéshez nem vagyok szokva, és nem is leszünk ebben partnerek.

Üdvözlettel Varga Péterné AQP elnöke

Lesz még

ellike51 -

2014.01.13. 08:00:19

több párt? Nagyon úgy néz ki... mindaddig lesz, amíg a pártok tartozásait senki nem tudja behajtani.

Mai cikk: www.index.hu/belfold/2014/01/13/megeri_kamupartot_csinalni/

199

S.pataki -

2014.01.12. 19:03:18

Nőnek mint a b.gombák eső után, ha süt a nap.

 

Se kevesebb-se több! Csak ennyi szék van- most bútoroznak a pápai asztalosok- és nem 386 . Mi az a hajtóerő ami ilyen kívánatossá, szükségszerűvé teszi a parlamenti képviselői állást? A jelöltek mind megváltók lesznek ? Mindegyik aspiráns a jól fizetett Haza bölcse szeretne lenni ? Még nem tudni, hogy mikor lesz a nagy Nemzeti –casting- az Országgyűlési választások.

Az előre látható,sejthető ,hogy sok csalódott lesz, főleg a panelszövegekkel való előrukkolással, tartalom nélkül. Ilyenek:

egykulcsos adózás, teherviselés,munkahely,szegénység,mélyszegénység,demokrácia, jogállam, diktatúra, éhezés, koldulás, hajléktalan, leváltjuk, elzavarjuk, drasztikus rohadt, büdös az obszcén szavakat nem is említve. Miből fogják az állami támogatást visszafizetni ha nem futnak be? Így is van egy VOLT pártnak tartozása az államkassza felé 500 mFt,

amiről hallani sem akarnak, de a nyilvánosság előtt arcpirulás nélkül vállalják a közszereplést.


Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok