Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2014.09.23. 21:54

Részletekért kattintson a címre!

Politika:
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.09. 08:25

Abony város honlapján már olvasható az alábbiakban közölt dokumentum, mely a jelöltek sorrendjét is tartalmazza. A FIDESZ- KDNP, JOBBIK, MSZP, Városunk Fejlődéséért Egyesület állít jelölteket...

Politika:
 5 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.07. 20:54

Még nyilvánvalóan nincsen vége a névsornak, hiszen nem zárult le a hivatalos jelöltállítási folyamat, de ennek ellenére egész jelöltparádét mutatnak be az ötös választókerületben az indulók. Mészáros László János a FIDESZ- KDNP színeiben indul, nem a szokásos körzetében. Ennek nyomós oka is van, mert négy évvel ezelőtt Gulykáné Gál Erzsébet ebben a körzetben elsöprő győzelmet aratott felette. Így nem lett Mészáros László sok- sok év után ismét képviselő testületi tag. Annak ellenére nem, hogy remek gazdasági szakember, és népszerű Abonyban. Most egy látszólag könnyebb körzet jutott neki, azonban a jelek szerint nem lesz könnyű dolga. Indul ugyanis itt egy olyan független jelölt, aki a településen népszerű, mert ő a polgárőrség helyi elnöke. Juhász Pálné lapinformációink szerint még nem volt jelölt sosem. Személye a Jobbik jelöltjére nézve is erős hatást gyakorolhat, mert a közbiztonságot zászlójára tűző Jobbik, egy, a közbiztonságban jártas jelölttel találja magát szemben.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.07. 19:29

 

Az alábbi határozatokat és jelölteket regisztrálta eddig az abonyi Helyi Választási Bizottság, mindannyian indulhatnak a Roma Nemzetiségi Önkormányzat választásán.

28./2014.(IX.04.) sz. HVB határozat Raffai László R.N. önkormányzat
29./2014.(IX.04.) sz. HVB határozat Raffael Jánosné R.N. önkormányzat
30./2014.(IX.04.) sz. HVB határozat Czenke Flórián R.N. önkormányzat
31./2014.(IX.04.) sz. HVB határozat Makula Krisztián R.N. önkormányzat
 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.02. 10:01

Jelenleg már olvashatók az „ első fecskék „ nevei hivatalosan a www.abony.hu – n. Az összes FIDESZ- KDNP-s jelölt indulhat, megkapták az ehhez szükséges aláírásokat. Polgármester választáshoz is begyűjtötte már Romhányiné Dr. Balogh Edit független, és Dr. Magyar Gábor Fidesz- KDNP jelölt a szükséges szignókat. A független települési képviselő jelöltek közül egyelőre csak egy nevet regisztráltak, de ez a kör hamarosan bővülni fog még.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.28. 10:45

Lapinformációink, olvasóink elmondása szerint egyes önkormányzati képviselő jelöltek, továbbá aktivisták félrevezetik az abonyi választópolgárokat azzal, hogy csakis egyetlen egy jelöltnek lehet aláírni az aláírásgyűjtő ívet! Ez természetesen nem igaz, és hazugság. A jelenlegi választási törvény szerint ugyanis egy választópolgár annyi jelöltnek az ajánlását írja alá, személyes adatai megadása mellett, amennyinek csak akarja! Ezzel kapcsolatban felmerül a jogos kérdés: Mire jó mindez? Hiszen ezzel a füllentéssel senki som fog előbbre jutni, senki sem fog több szavazatot begyűjteni!

Politika:
Abony   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2014.08.20. 09:09

 

A napokban az NVI kiküldte, vagy kiküldi a lakosoknak a szavazási értesítőket. Érthetetlen okból az egyik választási körzet lakóit ebben a Csillag Zsigmond úti Könyvtárba hívják. Két megoldás lehetséges. Vagy tényleg ebben az épületben kell leadniuk a voksokat, ami már régen nem könyvtár, sokkal inkább a Somogyi iskola egyik épülete, vagy tényleg a Könyvtárba kell menni szavazni, de ekkor a Kultúra Házába, a Kossuth térre.

Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.26. 00:04

Történelmi mélypontra jutott az MSZP az EP választások során, mert még a Jobbik is magabiztsoan megelőzte és a DK ugyannyi képviselőt küldhet az EP-be, mint az MSZP. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.25. 19:24

Bár már régen elmúltak a parlamenti választások, jó másfél hónap telt el, de bizonyos plakátokat még mindeg nem sikerült az érintetteknek eltávolítani. Ezek megfakultak, ahogyan a képen is látszik Földi László plakátja, vagy befeketedtek, mint polgármesterünké, Balogh Edité. Így hát, egyiküket sem tüntetik fel " jó színben ". Remélem, nem olyan tartós anyagból vannak, hogy még négy év múlva is néznünk kell őket.

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 21:09

Kettő abonyi, kettő ceglédi és két kocséri szavaókör eredményei szerint Földi László FIDESZ- KDNP magabiztosan vezet, Volner János Jobbik jelölt második, Romnhányiné Dr. Balogh Edit, baloldali jelölt harmadik.

Az egyes körzetekben a következő képpen állnak, az első szám a személyre, a második a listára adott szavazat. Ahol sok szavazatot kapott Balogh Edit, az Abony.

1. szk.

Földi 148- 156
Romhányiné 52- 52
Volner 111- 105

2. szk

Földi 231- 202
Romhányiné 100- 124
Volner 92- 94

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok