Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8072, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gedei Gábor"
1

veroniq - 2014.10.10. 12:41

Elég hosszú szakmai pályafutást futott be a vonatkozó jogszabályok szerint közszereplőnek minősülő Gedei Gábor, helyi KDNP alelnök, hiszen számos képzés után több diplomát is szerzett. Kiváló újságírói képességeiben, szakmai tudásában ezen a téren senki sem kételkedik. A munkahelyei közül talán a legpikánsabbnak mondható, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt abonyi szervezetének alelnöke az egyik abonyi, szerencsejátékban korábban érdekelt nagyvállalkozó kaszinóját is igazgatta 2008-tól. Az alábbiakban részletezett önéletrajz nyilvánvalóan nem túl friss, mert ebben a KDNP-s szerepvállalásáról még nem ejt szót. Érdekes felvetés, hogy a kereszténydemokrácia, kereszténydemokrata erkölcs hogyan egyeztethető össze a szerencsejátékkal. Az abonyi Fidesz- KDNP jelenlegi szlogenje ugyanis: Bízzon a Fideszben! Már több, a mostani választáson részt vevő abonyi kormánypárti szereplőt értünk tetten súlyos csúsztatáson.

Politika:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.05. 12:55

A félreértések, hamis pletykák elkerülése végett tisztelettel teszem közzé a nyolc évvel ezelőtt, a Gedei Gábor jelenlegi Fidesz- KDNP-s kampányfőnök tollából született írást, mely pontosan bemutatja, hogy ki az a Romhányiné dr. Balogh Edit. Akkor, nyolc éve ugyanis ő volt a KDNP jelenlegi alelnöke Romhányiné Dr. Balogh Edit kapmányfőnöke....

 24 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.30. 23:30

Mégis jogállamban élünk, jutott eszembe ez a mondat, amikor megkaptam a Nemzeti Választási Bizottság határozatát, mely érdemi vizsgálat nélkül utasította el a terület Választási Bizottság határozatát, mert a fellebbezésem alapos volt. 

I

Politika:
 11 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.30. 19:52

A mai napon meghallgattam egy TV-s fizetett politikai vitaműsort, melyben a kormányzópárt abonyi jelöltje, dr. Balangó László is szerepelt. Az adásban éles kritikákat fogalmaztak meg a most függetlenként induló rivális jelöltekkel szemben. 

Politika:
 22 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok