Mi Abonyunk - Dr. Balangó László FIDESZ- KDNP-s képviselő jelölt függetlenségi nyilatkozata: Alaposan bakot lőtt, hiszen ő maga mondta, hogy kilépett a Fideszből, sőt úgy is indult
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.09.30. 19:52

A mai napon meghallgattam egy TV-s fizetett politikai vitaműsort, melyben a kormányzópárt abonyi jelöltje, dr. Balangó László is szerepelt. Az adásban éles kritikákat fogalmaztak meg a most függetlenként induló rivális jelöltekkel szemben. Különösen Balangó László volt a téma szószólója. Ezúton szeretném tisztelettel emlékeztetni a Fidesz- KDNP képviselő jelöltjét, hogy állítása szerint ő már 2006-ben egyszer kilépett a Fideszből, és függetlenként indult az önkormányzati választásokon, ahol alulmaradt a Fidesz jelöltjével, Bánné Hornyik Máriával szemben, de még az MSZP jelöltje, Habony István is megelőzte őt egy szavazattal.
Így nem csoda, hogy hatalmas Balangó Lászlóban a bizonyítás kényszere. 


A dolognak több érdekes vonatkozása is van, tekintettel arra, hogy kilépését közhírré tette, több fórumon is, még a Kincskereső számaiban is többször megjelentette, hogy függetlenként indul, ráadásul elmondása szerint mindezt Romhányiné Dr. Balogh Edit felkérésnek megfelelően vitte véghez. Igaz, akkor még Gedei Gábor és barátai Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármesterré válását segítették. / Hiteles dokumentumok erről később /

 

 

Az ügy másik érdekes szála, hogy ugyan bejelentette kilépését a pártból, de ezek szerint akkor nem is léptették ki, mert a kampány során idén arról volt szó pártja részéről, hogy több, mint egy évtizede Fidesz tag, Balangó László. Azt nem tudjuk, hogy ezen több évtized alatt vajon fizetett-e tagsági díjat, vagy most rótták-e le neki a kampány elején, de az biztos, hogy a mostani kampányfőnöknek, Gedei Gábornak köze volt az itt közzétett cikkhez.


A 2006-os választások eredményei az alábbi linken elérhetőek:
http://valasztas.hu/onkval2006/hu/10/10_0.html

Ugyanis az Abonyi Noteszt az a vállalkozás adta ki, mely az ő nevéhez kötődik, jelenleg végelszámolás alatt van a 30 ezres Bt, már vagy két éve. A Nemzeti Médiahatóság nyilvántartásában már nem szerepel az Abonyi Notesz, a cég sem élő, ezért bátorkodom az impresszum figyelmeztetése ellenére is közzétenni az itt látható írást, teljes terjedelmében, változtatás nélkül. Valamint persze a többi ide vonatkozó bizonyítékot.

Végül, de nem utolsó sorban üzenem Balangó Lászlónak, hogy létezik egy közmondás, mely szerint: „ Akinek nem inge nem veszi magára „- ugyanis hírportálunkat becsmérelte azért, mert korábbi írásomban a választási kampányt egy agárversenyhez hasonlítottam. Ezt most is fenntartom. Az már nagy baj, ha valaki, a mostani képviselő jelöltek közül ez ellen tiltakozik, hiszen akkor lehet, hogy érintett benne?

Balangó László függetlenként megjelentetett korábbi hidetései:

 


Egy idézet ebből az előző cikkből:

ITT olvasható a teljes agárversenyes cikk


Hogy miért is hasonlítom ezt az egészet egy agárversenyhez? Mert nem hivatalos, ám annál biztosabb forrásból tudja minden szakavatott, hogy hiába súrolja a törvényesség alsó határát, mégis „ szponzorok „, a helyi gazdaság szereplői is bekapcsolódnak, láthatatlan, ám annál fontosabb támogatásaikkal a végeredmény befolyásolásába. Magyarul: Támogatnak valakit, vagy valakiket ezek az érdekcsoportok, úgy, hogy nekik a későbbiekben jó legyen. Sem ők, sem az indulók nagy többsége nem önzetlen „ agár „, tisztelet az általam is ismert kistérségi kivételeknek. Saját előrejutásuk, pozíciók megcsippentése érdekében mindenre kaphatók, nem első sorban a posztok elfoglalásával kapható tiszteletdíj, sokkal inkább a kapcsolatokból és posztból származó haszon motiválja őket. „
Jelen cikket természetesen megküldöm az érintettnek, Gedei Gábornak, a Fidesz- JDNP kampányfőnökének, várva a kormánypárt abonyi közleményét. Reméljük, hogy az alábbi kérdésekre is választ kaphatunk:

- Balangó László valóban kilépett a Fideszből? Ezt regisztrálta valaha valaki? Ha nem lépett ki, miért állítja a 2006-os cikkben, hogy kilépett? Azóta visszalépett?
A tárgyban egyéb, más a témához illeszkedő anyagot is szívesen közzéteszek, teljes terjedelmében, változtatás nélkül, komment nélkül, akár külön cikkben is.

Lőrinczy Veronika

 

Gedei Gábor végelszámolás alatt lévő vállalkozásáról bárki találhat nyilvános adatokat a cégbíróság adatbázisában:

A Cg.16-06-009604 cégjegyzékszámú KULT MÉDIA 2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság "végelszámolás alatt" (5100 Jászberény, Fekete u 3.) cég 2014. június 29. napján hatályos adatai a következők:

I. Cégformától független adatok
1. Általános adatok
 Cégjegyzékszám: 16-06-009604
Cégforma: Betéti társaság
Bejegyezve: 2005/08/04


2. A cég elnevezése
2/2. KULT MÉDIA 2000 Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság "végelszámolás alatt"
 A változás időpontja: 2012/06/18
 Bejegyzés kelte: 2012/07/11 Közzétéve: 2012/07/26
 Hatályos: 2012/06/18 ...
902. A cég tevékenysége
9/90. 5814 '08 Folyóirat, időszaki kiadvány kiadása
Főtevékenység.

 Bejegyzés kelte: 2013/02/10 Közzétéve: 2013/04/04
 Hatályos: 2013/02/10 ...


11. A cég jegyzett tőkéje
11/1. Megnevezés Összeg Pénznem
Pénzbeli hozzájárulás 30 000 Ft
Összesen 30 000 Ft

 Hatályos: 2005/08/04 ...

13. A képviseletre jogosult(ak) adatai
13/3. Gedei Gábor
Születési ideje: ....

A képviselet módja: önálló
A képviseletre jogosult tisztsége: végelszámoló
Jogviszony kezdete: 2012/06/18
 A változás időpontja: 2012/06/18
 Bejegyzés kelte: 2012/07/11 Közzétéve: 2012/07/26
 Hatályos: 2012/06/18 ...
26. A végelszámolás kezdete és befejezése
26/1. A végelszámolás kezdetének időpontja: 2012. június 18.

 A változás időpontja: 2012/06/18
 Bejegyzés kelte: 2012/07/11 Közzétéve: 2012/07/26
 Hatályos: 2012/06/18 ...
 

Politika:
 22 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Mit akar Balangó??

s.imola -

2015.05.31. 10:31:05

Mit akar Balangó? Polgármester lenni? Még el sem döntötte a fentiek alapján, hogy milyen politikai hovatartozással bír.

Jobb lenne, ha tanítani menne, ahhoz talál ért, mert Igazgatónak nem vált be, akkor majd Polgármesterként szeretne valamit elérni. Nagyon sokat kellene tanulnia, hogy egy töredék résszel tisztában legyen, mivel az üléseken csak kérdez, ahelyett hogy elolvasná a kiadott anyagot. Kevés rá a 2 hónap??? Előre kell haladni - a városért - , nem pedig a hozzáértőnek állandóan keresztbe tenni!

 

veroniq

ősabonyi -

2014.10.08. 06:12:59

Nemtelen támadás? Nagyon is nemes, a történet ismert meglehetősen sok abonyi előtt, már ami a sport és veronq kapcsolatát illeti.

Ami itt folyt ésmég folyik is, az volt nemtelen. Gusztustalan. Másokat alázó. Amilyen az "agyonisten", olyan a "fogagyisten". Nem igazán fontos egyébként veroniq és boldog ifjúságának, ifjú felnőttségének viszonya a kézilabdacsapat fiaival. Az se, ha jó volt, az se, ha rossz. Előbbit emlegetik...

Négy nap múlva, úgy eset tíz óra tájban minden kivilágosodik, nem marad feketében semmi. A sunyik, a hamis arccal szépelgők, a haveri pénzkihordók, a feketézők ideje lejárt, legalábbis a városházán. Van mitől tartania annak, aki simlis volt, összejátszott, fura szerződést kötött, aki elvtelenül kiszolgált városn kívüli érdekeket. De csak annak, hiszen ha hiba lesz kréta körül, akkor annak felelőse is lesz és helyt kell állnia a "vonásban" is. Egyes kegyeltek (talán éppen te magyarabb, így, feketén, fehéren?) bizony kihullanak majd a pixisből, másutt muszáj majd bótolni, bár az ilyenek mindig találnak megfelelő embert...

Szóval: mi maradunk. Ti is. Csak egy kicsit majd összébb húzzátok magatokat. Kicsit nagyon.

Ősabonyi az alig férfi...

Magyarabb -

2014.10.08. 00:09:28

Tán' kimaradt a kézilabdacsapatból Uram? Savanyú a szőlő? Ön is akart csak nem kapott? Valamit biztosan jól csinál a főszerkesztő, ha már csak ilyen nemtelen kritikára tellik vele szemben... 

 

Nyugodjon le mindenki! (Ős)Magyar Gábor nem nyert soha és nem is fog nyerni Abonyban! Lehet,hogy lenne kiért (pénzuralmi mecénás) de nincs miért győzedelmeskednie. A "fekete-leves"-t pedig Ő fogja megenni! Sok-sok millió csengő forintért, elkötelezettségért és becsületének élethossznyi csorbulásáért! "Ott fogsz majd sírni, ahol senki se lát!" Hangzik a dal s, cseng majd fülébe, amikor a megalázó vereséget lesz kénytelen konstatálni hívei körében. Tényleg elzárulnak majd a pénzcsapok. Meginog a bizalom a kampánystábban. Jön a hézköznapok igazi világa, s lecsukódik az álmok ládikájának fedele fél évtizednyi időre.

 

De, eljön a munka, a rátermettség bizonyításának ideje is! Hétköznapi abonyiként is bizonyíthatja M.G. a rátermettségét, munkahelyteremtéssel, a turizmus fellendítésével, beruházók garmadájának idecsődítésével és az abonyi lakosság iránt érzett szimpátiájának manifesztálásával is... Önzetlen orvosi segítséggel, támogató egyesületi hozzájárulással a közösségi célok megvalósítására, hagyományőrző rendezvények megszervezésével, hátrányos helyzetű abonyiak támogatásával stb.

Van rá öt éve. Ha van türelme. Egyébként lehet a testület egységének bomlasztására pocsékolni az energiát és populárisan hangzatos jelszavak gyártására fecsérelni istenadta és tanult tehetségét.

Gábor! Vedd ősabonyit a hónod alá és békésen sétáljatok ki a városkapun át! Gyertek vissza tiszta szándékkal és kézzel fogható bizonyítékokkal, hogy van miért bíznunk bennetek! Addig viszont ne éljetek vissza a vendégjoggal, sunyi vendéglátótok bújtatására! Érezzétek jól magatokat a közös teherviselés (gy.k. helyi adók) megfizetése nélkül, de ne akarjatok beleszólni az életünkbe!

 

Ha ez nem elég nektek, akkor jó utat! Szolnokra, Tahitótfaluba, Szarvasra, vagy Romániába!           

veroniq

ősabonyi -

2014.10.07. 23:29:46

Nagyon érdekesek ezek a bejegyzések. Szimpatikusak. Nyilván veroniq egykori kézilabda kedvencei is itt vannak a gárdában, immár újra jó kézben, társaságban. Á nem, azok a srácok mást akartak és kaptak, ilyesmibe nem vennének részt. Erkölcsbírák vannak itt. Ismeretlen támadók az ismertek ellen. Férfiasan. Bravó!

Pénzuralmi...jaj...gazdától kapott hatalom...jaj...itt meg az erkölcs bajnokai az erkölcs bajnoknőjének zászlaja mögé bújva. A nagy tanítók, a nagy védelmezők! Csak nektek van identitásotok, csak ti tudjátok a helyes utat, csak ti álltok jó oldalon, mindenki más rettenetesen rossz úton jár.

Hát nem, kedveskéim. Magyar Gábor simán nyer, az identitás zavaros, regnáló nő pedig bukik, az összes sunyival, aki nemrég pártszinekben iygekezett valamit kikaparni magának, most váratlanul függetlenek, de jön még kutyára dér és a Fekete-leves sem lesz mindig ingyen. Még néhány nap és jön egy másik világ, amelyik bízvást jobb lesz ennél mostani sunyi, hazug, dicstelen társaság világánál. Kicsit átrenedeződik majd ez a jól megszokott mutyi-világ, ahol a megfelelő megbízások ellenértékét most fizetik vissza a sok pénzt már megkeresett támogatók. Elzárulnak majd a pénzcsapok, akkor látszik majd, mekkora a barátság, a hithűség...Már csak pár nap és lesz egy rendes, átlátható, a város előtt zajló várospolitika. A simlisek pedig kereshetnek másik munkát, másik feneket. De a városban nem találnak majd.

Balangó úr mondjon le!

Jurta Gyurka -

2014.10.07. 22:39:00

Már a lehetőségről is, ami el sem érkezett a maga számára! Maga egy ős-fideszes, sértődött, korábban (2006) magát függetlenítő önjelölt. Egy eszköz a támogatójuk kezében. Egy indentitás és programszűkében vergődő önjelölt. Mit szeretne László? Ideológiabérencként befolyásolni a magára bízott éretlen ifjúságot? Legyen férfi és legyen tanár! Tudjon nemet mondani a hitvallását rombadöntő pénzuralmi próbálkozásoknak! Ön tisztességes ember. Ne legyen nemtelen eszköze a helyi hatalmi játszmáknak. Ön ha nyer, akkor se lesz nyertes. Adós lesz, élete végéig! Rabja a saját hatalmának, amit a gazdájától kapott. Meneküljön! Amíg nem késő! Mentse a becsületét, a respectjét, az identitását, a megbecsültségét! Készüljön fel saját erejéből az elkövetkezendő öt év alatt! Legyen saját elképzelése és győzzön! De, addig csak az eddigi dolgát tegye! Tanítson, mutasson példát és bizonyítsa, hogy többre érdemes!   

Balangó Úr!

Magyarabb -

2014.10.06. 22:08:15

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok - Önnel ellentétben - hogy ismerem Önt. Ismerem a pályafutását, életútját, annak rögösnek mondható részeivel együtt. Nem akarok ezekkel előhuzakodni, hisz a személyeskedőt a véleménye minősíti. Viszont az előttem érthetetlen politikai ambícióira nehezen találok magyarázatot. Miért, mit és kiket szeretne képviselni? A párton és elveinek helyi értelmezésén kívül. Ön nem tanult az elmúlt ciklusokon keresztül semmit. Ha ez nem így lenne, akkor látná és tudná, hogy egy győzelmet nem 50 nap alatt írnak meg. Azért meg kell dolgozni a ciklusokon átívelő sok-sok éven át. Ott élni a választói között és nem csak az utcájukba hazajárni aludni. Felsegíteni az utcabeli néni kosarát, kérés nélkül levágni a szomszéd háza előtt a füvet, de ami alap, hogy mindenkinek köszönni kell! Előre is, ha szeretném felkelteni a szimpátiájukat. Ha tízszer találkozik valakivel, akkor annyiszor. Csak érezze, hogy Önnek Ő fontos.

 

A szavazatok nem fognak csak logóra teremni. Kell hozzá az ember is aki hordja. A tekintetével, a szándékaival és persze az őszinte, ha úgy tetszik emberi megnyilvánulásaival. Nekem ezek hiányoznak Önből és a társaiból.

Iszonyú napra fog ébredni egy sokak szerint szerencsétlen számmal jelzett napon. Oda minden igyekezet és köntörfalazás. Eljön a szigorú igazság napja. Nem lehetett az embereket álságos megnyilvánulásokkal, ígéretekkel az úrna elé csábítani. Nem volt meggyőző az állítás, hogy csak kormánypárti képviselőkkel lehet Abony eredményes irányítását elképzelni. A győzelem elmaradt. A lelki teher, a tehetetlenség érzése viszont megérkezett. Az irányító érdekháttérnek meg magyarázatot kell adni arra, hogy miért nem járt volna jobban, ha lottót vesz a pénzén.

Kímélje meg magát ettől Tanár Úr! S, az elkötelezettségtől meg a bűnös elvárások alól is mentesül. Maradt még szűken öt napja erre. Járja tovább a maga útját, tudásban, bölcsességben és megtiszteltetésben, mely minden tanítót,tanárt megillet!         

Laci

nagyzs -

2014.10.06. 21:28:20

Laci! Vedd észre mekkora szégyen ezekkel együtt mutatkozni! Még nem késő, lépj vissza. Járd a magad útját!

Ez durva

hapcika -

2014.10.05. 19:52:13

Nocsak, Ballangó László hogy-hogy kiesett a pikszis kosárkából, egészen biztosan lemaradtam fontos dolgokról.
Durva feltételezésektől hemzseg a notesz cikkhez leírtak. Ezt véleményezni nem is akarom.

Magyar Gábor

ősabonyi -

2014.10.04. 04:25:42

Nos, a demokráci, a sajtószabadság így néz ki egy független portálon. Név kitörölve a bejegyzésből, tartalom kitörölve. Sem káromkodás, sem durvaság nem volt azokban a szövegekben, csupán vitatkoztam volna a főszerkesztővel, de ő eldönti, hogy mi sérti a személyiségi jogokat. Én bizonyosan nem sértem. Cseppet sem jobban, mint a portál vezére. (Kitörölni!)

Az általam említett független jelölt attól egyedi, hogy nulla közéletiséggel jelenik meg jelöltként a köz előtt KE, és furcsa nyelvű bemutatkozójában a hölgy kikötötte: kommentek nem kerülhetnek kb. nyolc esztendővel ezelőtt készült képe alá. Bátor kiállású menyecske! Ellenben nem sértette a személyiségi jogokat senki,amikor név szerint és többszörösen meghurcolják Magyar Gábort polgármesterjelöltet (ellenkező hatást érve el, mint ahogy tervezték). Nem sértette a személyiségi jogokat a bejegyző, aki szerint rendetlen volt a jelölt autójának belseje  (ha az volt), ő azt megfigydelte, tán le is fotózta és ebből messzemenő következtetéseket vont le alkalmasságát illetően. Nem sértette a személyiségi jogokat, hogy "rendezetlen családi életűnek" (hazugság!) bélyegezték meg ugyanezen a portálon Magyar Gábort. Nem sértette a személyiségi jogokat, hogy egy jogi úton bizonyítatlan váddal kipellengérezett egy képviselőnőt névvel: Murvainéről van szó. És hát névvel, címmel idecitálta Gedei Gábort is, mi több, cégedatokat terített ki a maguk portáljának nyilvánossága elé.

Természetesen elmentem a bejegyzésemet, hogy azért meglegyen. Mert igen, azt gondolom, hogy a szólás- és véleménynyilvánítás szabadságának megsértése mindennapos veroniq részéről. Kifejezetten a polgári oldal elleni bejegyzések léphetik túl az önkényesen kiszabott határokat, ez minimum kettős mérce és súlyosan befolyásolja a választásokat. A másik portál megfenyegetése bírósággal, kártérítéssel pedig egyszerűen kocsmai stílus. Ott a töredéke sem történik annak, amit itt. Szégyenletes.

 

 

Kedves rejtőzködő (ős?)abonyi!

Magyarabb -

2014.10.03. 13:05:23

Úgy gondoljuk! A "síkos területen" a férjemre több évtizede számíthatok, hogy megnyugtassalak. S, lám találtál egy másik embert, csak ne a pártszövetség szennyese legyen kiteregetve?

Honnan is veszed ezeket az információkat? Szolnokról? Ki is lakik Szolnokon a pártszövetség jelöltjei és tisztségviselői közül? Ki járatos a Szolnoki média bugyraiban? Jajj. Gyanakszom... 

Mindegy. Vitatkozzunk kultúráltan. DE NE FENYEGESS BURKOLTAN SENKIT SE! Keserűség ide, vagy oda... Demokráciában nem lehet a médiát befenyíteni! Persze, amerre az ország halad még ez is leglizálva lesz.  

 

Veroniq-nak pedig nagyon-nagyon erősen ajánlom, hogy ne engedje el ezt a vonalat! Igenis tudjuk meg, hogy mi a célja ennek a politikai köntösbe bújtatott érdekcsoportnak Abonyban!  

 

Miheztartás végett a "nemGedei Gábor úr"-nak üzenem, hogy ha így folytatják még távozni sem tudnak majd emelt fővel, a helyi politika színteréréről...     

független veroniq

ősabonyi -

2014.10.03. 11:56:13

Magyarabb, kotivi: már miért lennék én Gedei Gábor? mert úgy gondoljátok? És errefelé kéne ezt a vitát vinni? Nemi identitás, férfiasság stb? Nálatok minden rendben, ha már erre a síkos területre tévedtetek?

Ha megnyugtat, ha nem, nem vagyok Gedei Gábor. Vagy ti meg veroniq volnátok? Vagy esetleg a polgármester asszony? Vagy a kettő együtt és nagyon függetlenek vagytok mindösszesen?

Én azt látom, hogy van ott néhány bukott foeszes köztetek, aki súg, de az esetek java hamis súgás, ostoba ötlet, gonosz célozgatásra elég csak. Ez talán lényegesebb lehetne. Mint az is, hogy találjatok a függetlenek között egy-két nevet - például ......... -, akitől senki nem kérdezi, hogy mi újság a SzolnokFM (megszünt) rádióval? ......  Arrafelé miért nincs kutakodás és lehetőleg valós, nem kitalált? MODERÁLVA: LŐVE- a komment személyiségi jogokat sértett

Fiúk (vagy lányok) föl a fejjel, még egy erős hét és azután nagyon elcsöndesedtek majd. Addig pedig inkább normálisan kéne vitatkozni érdemi dolgokról. Ehelyett mások sárral bekenését tartjátok megfelelőlen veroniq segítségével.

Nem tudom, van-e elég keserűség a jövendő polgármesterben, de ha én lennék az, erősen megnehezíteném a portál dolgát. Nagyon-nagyon erősen. De nem én vagyok a jelölt. ahogy Gedei sem.

 

Gedei Gábor!?

kotivi -

2014.10.03. 09:39:12

Ha tényleg Ő az, két dolog jut eszembe:

Vagy elferdíti "tehetség"-ét és egy gyenge "irogató"-nak tetteti magát vagy ha tényleg a valós önmagát adja akkor viszont újságírónak nagyon gyenge!

Hadd ne kommentáljam egyiket sem!

Tehát, üdvözöljük köreinkben Gedei Úr!

Magyarabb -

2014.10.03. 09:07:52

Tudja, hogy mennyivel hitelesebb lenne, ha közszereplőként, a saját nevében és nem ősabonyiként kommentelgetne itt. Szerintem simán beleférne az újság repertoárjába, hogy helyet adjon az Ön és Önök véleményének. Mitől fél? A "gyenge" újságírói képességekkel rendelkező főszerkesztő által dédelgetett, nem független lap hasábjaitól? Netán az érvelhetetlen véleményének nyilvános megmérettetéséől? Legyen férfi Gedei Gábor! Adja a nevét a véleményéhez és lehet, hogy nem ellenségeket fog itt találni, hanem támogatókat.  

Innen is kérem veroniqu-t, hogy hagyja megnyilvánulni Gedei urat. Jó lenne a legautentikusabb forrásból és nem álnevek mögül megismerni álláspontját és persze az általa "főnökölt" kampány részletes programját. Tisztességgel vitassuk meg azt és mindkét oldal (esetleg három) jól járhat ezzel.

Legyen Magyar a "magyarabbnál" és álljon ki! Tegyen tanúbizonyságot arról, hogy nem csak ősabonyiként meri felvállalni a véleményét! Ha nincs takargatnivalója, bizonyára megteszi. Ha van, akkor a félelem akadályozza ebben.

Pedig, Ön látszólag egy erős férfi, velem és veroniq-val szemben feltétlenül. Fél a lányoktól Uram?    

 

veroniq

ősabonyi -

2014.10.03. 07:13:06

Magyarabb "úr": az elnök szerepel a köz előtt, az alelnök nem. Legalább annyira közszereplő, mint kedvenc veroniq-ja. A kampányfőnök nem közszereplő. De nem is fontos ez az egész, hiszen minden ellentétes vélemény kitöröltetik innen, ha másutt jelenik meg valami, akkor fenyegetőzés a válasz. Ez így helyes? Ez volna a vélemény szabadsága? Ez a gusztustalan, ez a fajta viselkedés, ez a kizárólagosságra törekvés. Veroniq eldönti, hogy szertinte mi sértő és mi nem. Nem vita az, ahol a másik ellen az érv az ostoba, a hülye, a szolga és így tovább. A veroniq féle inszinuációnak semmiféle fórum nem adott igazat! (Ezt itt kivéve...) A Nemzeti Választási Bizottság a beadványt, az eredetit nem vizsgálta meg, tehát nem a beadvány tartalmát utasította el! A területi bizottság abban volt jogsértő, hogy hiányos beadványt fogadott el, de nem a tartalmában volt az hiányos. Az újabb beadvány simán nyer és a miabonyunk ebben bukik, ahogy veroniq is. Van ilyen. Nyerni is lehet, veszíteni is lehet méltósággal.

Jó látni, hogy a független portálon csak a polgári oldalnak jut a támadásból, bármilyen is legyen az, a többi jelölt makulátlan. Nyilván. Szerintem jön az utcai politikai harc, ami nagyobb nyilvánosság, sokkal kézzelfoghatób eredmény. Ez, itt manipulált.

ŐSABONYI "úr" ön közszereplő?

Magyarabb -

2014.10.02. 17:13:47

Mindenesetre Gedei Gábor alelnök úr közszereplő... Az abonyi KDNP alelnöke politikus ugye? A politikusok mióta nem közszereplők??? 

Esetleg ha egyben ő a "gyevi bíró" , akkor esik kivétel alá Nyelvöltés

Tehát akkor hogy is van ez?? 

ősabonyi

veroniq -

2014.10.02. 10:44:51

Tekintettel, hogy ez a cikk róla is szól, küldöm köszönettel:

Jogsértő kommentek lementve:

http://www.miabonyunk.hu/cikkek/2014/10/02/Veget_ertek_az_alaptalan,_jogserto_ragalmazasok_szemelyemmel_szemben_a_Kettornyon?

Gyenge

nagyzs -

2014.10.02. 10:25:26

Gyenge jelöltek és a rossz kommunkáció + Gedei és a főnöke árt legtöbbet a polgári oldalnak. Ez egy vélemény, az én véleményem. Továbbá ha igaz az, hogy Gedei a helyi KDNP alelnöke akkor az is igaz, hogy politikus. És még valami: Tényleg igaz, hogy én nem Abony vagyok, hanem egy abonyi. De az is igaz, hogy nem te vagy a polgári oldal, hanem csak egy polgár a sok közül. Álláspontom változatlan: hiteltelen emberek által összetákolt hiteltelen képviselők indultak a polgári oldalon.

veroniq

ősabonyi -

2014.10.02. 09:45:44

Gondolom nagyzs egy kicsit szeretné, ha ártanék. Nem szeretnék. Következetesen kérem, hogy a tényekről szóljon egy-egy cikk, ne föltételezésről, ne hamis állításról. Nem hiszem, hogy nagyzs-t meg tudnám győzni, ahogy ő sem engem. Gedei kint van a placcon, nagyzs névtelen. (Velem együtt.) A kampányt szervezi a polgári oldalon, de nem politikus, fölösleges ilyet állítani. Nem kell szeretni. Fölkérni a segítségre nem nagyzs kérte föl, de nagyzs nem is Abony. Csak egy abonyi.

ősabonyi

nagyzs -

2014.10.02. 09:00:36

A polgári oldalnak sokkal többet árt az ősabonyis stílus mint veroniq. De ennél is többet ártanak a polgári oldalnak azok akik Abonyban rátelepedtek és azok akik egy végtelenségig gyenge polgári képviselő jelölti csapatot állítottak össze és az is aki mindezt amatőr módon kommunikálja. Gedeiről egy pár szót: Ki kérte meg, hogy szolnokiként Abonyt képviselje? Vagy ki fizeti érte? Ő miért nem közszereplő? Helyi KDNP alelnökeként halottunk róla, vagy nem? Korábbiakban a Tiszta Udvar Rendes Ház Egyesület prominense volt? A Tiszta Udvar egyesület megszüntették amikor már kényelmetlenné vált és az ottani barátaival elnevezték magukat KDNP-nek? Most pedig megpróbálja eladni magát hiteles abonyi politikusnak? Röhej. De még nagyobb röhej, ha ezt az Abonyiak bekajálják?

veroniq

ősabonyi -

2014.10.01. 09:51:10

Még lehet lejjebb is menni. Gedei Gábor nem közszereplő, nem képviselőjelölt, így rá a személyiségi jog védelme erőteljesen vonatkozik. Cégének adatait nyilvánosságra hozni...? A választási küzdelemben? Egy független portálon? Mellesleg: akár holnap megszűnik a fölszámolás, ha az anyagi helyzet tisztázódik és ha az az oka a fölszámolásnak. Azt sem tudni, van-e bármiféle jogi eljárás a Gedei-féle cég részéről a határozat ellen és így tovább.De ez nem is érdekli. Az adatok valóban nyilvánosak, de senki nem szokta kitenni az ablakba.

Mi a cél? A polgári oldal szőnyegbombázása? Lát ilyet a részükről veroniq? Miért ez a zsigeri gyűlölet, ami alantas eszközöktől sem riad vissza? A főszerkesztő veroniq személyeket pécéz ki, de mindig csak a polgári irányból talál ellenfelet magának. A módszer nem tiszteli az embert és ez előbb vagy utóbb megbosszulja magát. Valószínűleg előbb.

furcsa helyzet

etrepetres -

2014.10.01. 09:23:01

Erre a helyzere van egy orosz közmondás:

Sose szarj a kútba, mert még lehet, hogy innod kell belőle!

Kedves Balangó Úr!

Magyarabb -

2014.09.30. 23:40:59

Ha csöndben maradt volna, bölcs maradhatott volna. Kár volt a függetlenségről expozét tartani a kéttornyon! Hamis prófétaként, arról értekezni, hogy kik és miért mutzatkoznak függetlennek. Ön most Fidesz-tag, vagy csak szimpatizás, akit támogat a narancssárga párt?

Ön a két nyilatkozatával lehúzta magát a képzeletbeli politikai klotyón!

 

A körzetében élők meg tanakodhatnak rajta, hogy Ön most Fideszes, vagy a 2006-os valódi független ember...  

Mitől is független?

A választóktól ?

Ha listán jut be akkor biztosan.

Csináltasson még sok -sok kampányanyagot, legalább a hideg őszi estéken lesz mivel begyújtani... Ha lehetne, valami éghatőbb papírra nyomkodják már ki a hülyeségeket, mert csak füstöl... Király  

 

A Gedei-kampány-főnök úr cége meg bedőlt az ellenzéki évek alatt? Hát, ha ilyen szakértő módon készít el beadványokat, mint a Veroniqu ellen, akkor erre ne alapozzon több vállalkozást... :) 


Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok