Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8033, belépett felhasználók: 0.

Címke: "választás"
<< Előző1234567Következő >>Utolsó

veroniq - 2018.02.19. 15:18

 

Az ellenzék gyakorlatilag nevetségessé tette magát azzal, hogy enyhén szólva is túltervezte a jelöltek számát választókerületünkben. Nem kevesebb, mint 28 jelölt van, akiket hivatalosan be is jegyeztek. A valós indulásuk azonban még azon fog múlni az országgyűlési képviselői székekért, hogy sikerül-e összegyűjteniük az üdvösséghez szükséges 500 darab ajánlószelvényt. Minden esetre a jelöltek magas száma, és az összefogás teljes hiánya miatt jelentősen lecsökkent az úgynevezett ellenzékiek esélye.


Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.17. 18:31

 

Az abonyi Kis Viktor, a Kétfarkú kutyapárt jelöltje a közösségi oldalon kedélyborzoló posztjairól elhíresült. Azt is megtette, hogy Abony város honlapjáról lelopott egy képet és egy bazi nagy kétfarkú ebet tett a Városkapu elé. Azt írja magáról, hogy hülye, de legalább ősznte. Az érdeklődők még a köldökét is megtekinthetik facebookos oldalán. Örök életet, és ingyen sört hirdet poltikai kampányában. 

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2018.02.14. 20:32

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )

Programok:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.05.19. 11:58

Még pár napig lehet szavazni Varga János birkózóra, Abony Város díszpolgárára és az Abonyi Birkózó Club tiszteletbeli elnökére a Nemzeti Sport oldalán. Egyelőre még nem sok szavazatot kapott! Fogjunk össze és szavazzunk az élő legendára! IDE kattintva lehet rá szavazni!

 

Sport:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.15. 22:50

 

Időközi választást tartottak január 15-én, a 7-es számú választókerületben Szentendrén, a fideszes képviselő, Tolonics Gyula halála miatt. Mint arról a PestiSrácok.hu korábban írt: az eddigi választásokkal ellentétben sem a Jobbik, sem pedig az MSZP nem állított saját jelöltet, pedig portálunknak korábban elismerték, hogy lett volna emberük a feladatra. Így végső soron mindkét párt a Társaság az Élhető Szentendréért Egyesület jelöltjét segítette, aki olyannyira mondható civilnek, hogy a hírhedt Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Intézetében diplomázott, ami gyakorlatilag a szovjet KGB toborzóhelye volt. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.17. 16:02

Talpáné - Kell a zösszefogás, deviszont a népé is! from Kami Bobi on Vimeo.

 

Újabb remek video, remélem mindenki örömére a váalsztások kapcsán.

Nyehehe:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.13. 08:30

Nyilvánvaló, hogy az idei abonyi önkormányzati választásoknak a nagy győztese Romhányiné Dr. Balogh Edit polgármester lett, aki annak ellenére győzni tudott, hogy elbukta az országgyűlési képviselő választásokat, baloldali színekben, akkor csupán 1400 szavazatot szerzett. K

Politika:
 25 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.30. 19:52

A mai napon meghallgattam egy TV-s fizetett politikai vitaműsort, melyben a kormányzópárt abonyi jelöltje, dr. Balangó László is szerepelt. Az adásban éles kritikákat fogalmaztak meg a most függetlenként induló rivális jelöltekkel szemben. 

Politika:
 22 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.30. 17:36

Fenti „ sporteseményhez „ hasonlítható az, ami az elkövetkező néhány, előttünk álló hétben történik majd az országban, jelesül önkormányzati választásokat tartanak októberben. Az egyes pártok még titkolóznak, a listák véglegesítése folyamatban van, sok helyen civilek is bedobják magukat a mélyvízbe. Kistérségünkben sincsen ez másképp. A legnagyobb kormánypárt van a legszerencsésebb helyzetben, hiszen a kampányukra megfelelő forrás látszik biztosítottnak.

ugyanez a cikkem IDE kattintva, a www.hetihirek.hu -n

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.09.29. 15:05

ABONY VÁLASZT
2014
A polgármester-választással kapcsolatos véleményét közzéteszi Király Béláné (Izabella, Bella, Bella néni…)


Még nagyon jól emlékszem arra, hogy a rendszerváltás idején (1989-90-es évek) mennyi házasság, család, barátság ment tönkre az SZDSZ és az MDF miatt! Hol van már az SZDSZ, és hol van az MDF? És négyévenként újabb szembenállásra kényszerülünk! Pedig milyen jó lenne köszönő viszonyban, sőt, beszélő viszonyban maradni, hiszen a választások után is nap, mint nap találkozunk egymással! Miután jó pár évet eltöltöttem a politikában, sokan kérdezik a véleményemet, ezért úgy gondoltam, hogy legcélszerűbb, ha a helyi médiumok adta lehetőséget kihasználva nyilvánossá teszem azt. Abony vezetése mára teljesen elnőiesedett, s bár igen tehetséges, rátermett nők vezetik intézményeinket, mégis, városunk élén végre egy FÉRFIT szeretnék látni!

Politika:
 8 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok