Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8081, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Politika"
1234Következő >>

veroniq - 2016.11.26. 08:49

 

A kubai televízió jelentése szerint 90 éves korában meghalt Fidel Castro. A BBC gyorshíre szerint a kubai televízió nem közölte Castro halálának okát, de az 1959-es forradalom vezetője régóta betegeskedett, egészségi állapota miatt adta át a hatalmat 2008-ban az öccsének, Raúlnak.

Külvilág:
Politika   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2014.07.13. 12:34

Felszólították Semjén Zsoltot és egykori témavezetőjét, Molnár Attila Károlyt az ELTE professzorai: tisztázzák, hogyan kerültek a politikus 1992-ben írt szakdolgozatába azok a szövegek, melyeket a konzulens is publikált és a magáénak vall. A 12 professzor – többek között Semjén volt tanárai – szerint mindaddig, amíg ezt a kérdést nem válaszolják meg, a szakdolgozat nem tekinthető érvényesnek. Szombaton Semjén visszautasította az "etikai vádakat" és az oktatóit hibáztatta, amiért 20 évvel ezelőtt nem jelezték neki, hogy tudományetikai problémák merültek fel a dolgozatával kapcsolatban.

Politika:
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 08:22

Önök fizetett politikai hirdetést olvashatnak.

Politika:
LMP   
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.17. 07:57

Az alábbiakban Dr. Horváth Melinda, az Élőlánc Magyarországért Pest 12.vk. jelöltjének tapasztalatait osztom meg Önökkel, az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban.- Lehet tisztességes a politika? – tette fel a kérdést a mellettünk elhaladó embereknek az egyik barátom , mikor február végén az asztalunkkal kint álltunk a nagykőrösi vásáron, ahol próbáltuk megismertetni magunkat és jelölő aláírásokat gyűjteni a környékbeliektől. Nem! - vágta vissza frappánsan és őszintén , emellett tiszta mosollyal egy férfi , a jól sikerült vásárlás után egy kerti szerszámmal a kezében.

Politika:
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.13. 16:25

Exkluzív interjú Cseriné Demeter Bernadettel, a Független Kisgazdapárt országgyűlési képviselő jelöltjével.  Újságírói, főszerkesztői munkám során gyakran találkozom érdekes, színes egyéniségekkel, olyanokkal, akikkel már az első találkozás alkalmával „ egy húron pendülünk”. 

Politika:
Politika   
 2 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.27. 15:15

A 72 éves Kohl Antal újságírót indítja jelöltként választókerületünkben a 2014. évi országgyűlési képviselő választáson a Magyar Munkáspárt. A kommunisták jelöltje 1941. július 26-án született Kecskeméten. Kezdetben a Bács-Kiskun Megyei Tatarozó Vállalatnál, majd a Kecskeméti Konzervgyárban dolgozott.

Politika:
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.22. 21:52

A SZOCDEMEK – Magyar Szociáldemokraták Pártja Budapesten bemutatja az országgyűlési választásokon induló Pest megyei jelöltjeit  2013. december 27. -én. A SZOCDEMEK – Magyar Szociáldemokraták Pártja mind a 106 körzetben állít jelöltet a 2014-es országgyűlési választáson. Bemutatásra kerültek eddig a budapesti, Baranyai megyei, Heves megyei, Tolna megyei, Nógrád megyei, Hajdú megyei jelöltek. Január elején bemutatásra kerülnek még a Bács Kiskun megyei, és Békés megyei jelöltek is.
 

Politika:
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.03.13. 11:34

( Kép: Korábbi kisgazda dokumentum része. ) Teljes FKGP-s dokumentum ITT. Az elmúlt hét vége politikai különlegessége az, hogy újjáalakult a korábban a FIDESZ segedelmével feloszlásra ítélt, szétzüllesztett, tönkretett Független Kisgazda Párt. Kíváncsian várom a  fejleményeket, tekintettel arra, hogy számos jelenleg fidesz színekben munkálkodó politikus volt tagja anno a Kisgazda Pártnak. Nyilvánvaló számomra, hogy már nem fognak oda átigazolni. A dolog pikantériája, hogy Boros Imre is mellettük kampányol, pedig ő fideszes érzelmű. A cél talán az, hogy a gazdákat megosszák, mert azok nagy része kiábrándulva a kormánypártból, inkább a jobbikkal szimpatizál.

Politika:
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.14. 10:31

Korábbi nagykőrösi cikkemben részletesen felsoroltam, hogy a városvezetők közül néhányan mennyi mezőgazdasági támogatást kaptak. Ma már ezt nem tudom megtenni. Az abonyiakkal sem. Ez az adat talán a vagyonbevallásukban sem szerepel kötelezően..... Nyilván mindehhez köze volt Ángyán József volt FIDESZ-es államtitkár kitálalásának is. Eltüntették a politikusokat is a listáról. Ha rákeresünk az Abony szóra, akkor csak " magánszemély " szó szerepel.  

Citrom-díj:
Politika   
 0 Hozzászólás    

matek - 2012.09.01. 12:56

    "Hivatalosan bejelentem, hogy mától megszakítjuk diplomáciai kapcsolatainkat és minden hivatalos viszonyt Magyarországgal" - jelentette be az örmény elnök a kaukázusi országban akkreditált ENSZ-tagállamok nagykövetei előtt - jelentette az Interfax hírügynökség, míg más hírügynökségek a kapcsolatok felfüggesztéséről írtak.

    Az orosz hírügynökség tudósításában utalt arra, hogy pénteken Azerbajdzsánba érkezett és elnöki kegyelemmel kiszabadult Ramil Sahib Safarov, aki mindeddig Magyarországon töltötte börtönbüntetését egy örmény katonatársa meggyilkolásáért.
   

"Sem én, sem Örményország nem fogadja ezt el. Az örmény nép ezt nem bocsátja meg" - fogalmazott Szerzs Szargszján az Interfax szerint. 

 

A cikk folytatódik a címre kattintás után!

 

Forrás: MTI

Politika:
Politika   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön kit támogatna polgármester-jelöltként?
   
 Pető Zsolt 
 Dr. Egedy Zsolt 
 Valaki más 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok