Mi Abonyunk - Az egy akarok lenni, aki nem hazudik!
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2014.03.13. 16:25

Exkluzív interjú Cseriné Demeter Bernadettel, a Független Kisgazdapárt országgyűlési képviselő jelöltjével.

Újságírói, főszerkesztői munkám során gyakran találkozom érdekes, színes egyéniségekkel, olyanokkal, akikkel már az első találkozás alkalmával „ egy húron pendülünk”. Olyanokkal, akikkel fél szavakból is megértjük egymást, legyen szó női vagy férfi interjúalanyról. Olyanokkal, akik megérintik a lelket, akik kitárulkoznak és őszintén, tabuk nélkül mesélnek nekem. De jellemzően nem a politikában. Most pedig egy ilyen jelöltre akadtam kistérségünkben. Olyan szeretettel ajánlom Önöknek a Független Kisgazdapárt jelöltjével készített beszélgetést, ahogyan én azt a papírra vetettem. Igaz „csak” egy lehetséges választási alternatíva a sok közül, de egy biztos, Ő nem egy fantompárti jelölt, és nem is E. T. a földönkívüli. Nagyon is hús- vér ember, a maga őszinteségével, a szeretetével és a hatalmas pozitív, benne rejlő energiájával.

„ Nem szeretem politikaként definiálni. Ez nekem nem erről szól, sokkal többről! A szívemnél ott legbelül úgy éreztem, hogy a felkérésre nem mondhatok nemet. Hiszem és tudom, hogy az embereknek van egy része, akik tisztességes és becsületes értékrend alapján élik mindennapjaikat. Ők a „ csendes többség „. Őket kell megszólítanom.


Egy jelenlegi politikus azt mondta nekem: „ Nagyon örülök, hogy itt vagy, színfolt leszel a politikában, de meg kell tanulnod hazudni. „ Én viszont nem egy akarok lenni a sok közül, aki beáll a sorba és sokadikként hazudik, hanem az EGY aki nem! És nincs elvárásom, hitem van! Nagyon erős hitem a környezetemben, magamban és a Jó Istenben! Igaz nem vagyok szó szerint földműves, de polgár vagyok és szeretetet közvetítek! A célom, hogy hangoztassam azt, amire minden ember vágyik, csak nem merik kimondani: szerethessenek és szeretve legyenek! Ebben szeretnék segíteni! Ez sajnos mára eltűnt a magyar politikai életből. Helyette agresszív, beteg politizálás folyik, ahol a cél a másik eltaposása az önös érdekekért. Én ezt visszautasítom, ez az „ eszmeiség „ nagyon távol áll tőlem. Eszközöm a feltétel nélküli szeretet, az őszinteség. Még nem tudom, hogy ez pontosan hová visz, de teszem a dolgom. Nap, mint nap, a szeretet eszközével és erről nem könyvből, hanem tapasztalatból tudok beszélni! „- mondta el lapunknak Cseriné Demeter Bernadett

„ Hiszek Istenben! Az élet már többször mart belém, de sajnos sokadjára értettem meg mi a tanítás lényege. Azaz mi az élet, az életem értelme. Amikor már semmilyen logikus, semmilyen racionális esély nem látszott az életem rendbetételére, maradt a hitem és a remény. És megérte! Hiszek a Hazámban, a Magyarságban! Hiszek Magyarország feltámadásában! Cegléden élek amióta megláttam a napvilágot. Szüleimmel, Nagyszüleimmel szoros kapcsolatban, akik őrizték hagyományainkat és tanították ezeket az értékeket. Örökségként nem csak a becsületet, tisztességet, szorgalmat, kitartást kaptam, hanem közvetve egy olyan tanítást is, amely a feltétel nélküli szeretetről szól, ami felemel, ami elfogad, és ami megbocsájt. Ami átvisz minden nehézségen, és ami lelki gazdagságot ad. „- vallja Betti, majd hozzáteszi, hogy azért ő nem csupán ceglédi, hiszen Abonyban éltek nagyszülei, akiknél, ha tehette, gyermekként feledhetetlen napokat, heteket töltött. Édesapja abonyi születésű, apai nagyapja tánc- és illemtan tanár volt Abonyban. Vannak nagykőrösi szálak is, hiszen férje nagykőrösi születésű, és mivel ott is élnek rokonok, sokat járnak Nagykőrösön is.

A jelölt hisz a Családban, annak erejében, egységében és szentségében és a példamutatásban. Férjével húsz éve él házasságban, pár- és társkapcsolatban. Két fiúgyermekkel lettek gazdagabbak s büszkébbek, kiknek igyekeznek olyan emberi és társadalmi példát mutatni, amellyel Ők is büszkén vállalhatják magyarságukat, tisztességgel és becsülettel végzik majd munkájukat, élik majd életüket.

Amikor a közelmúltban újjáalakult a Független Kisgazdapárt, sokan hihették azt, hogy ez valamiféle központi vezérelv szerinti irányításra történt annak érdekében, hogy a jobboldali ellenzék megosztott legyen. Aztán eljöttek a tényleges választási kampány napjai és bebizonyosodott, hogy a központi akaratnak, továbbá a liberalizált választási törvénynek „ köszönhetően „ olyan pártok, vagy ehhez hasonló képződmények léptek színre, melyek komolytalanná teszik a szavazópolgárok legszentebb 2014-es ügyét, a magyar parlamenti képviselők választását. A Független Kisgazdapártról ennek tükrében bizonyosodott be, hogy komoly erő, még akkor is, ha nem rendelkezik a korábbi múlt örökségének megfelelően széles társadalmi bázissal.

„ Újra választhatóak vagyunk! „- mondják boldogan és egyben szerényen is, hiszen a kisgazdáknak ez már önmagában is hatalmas eredmény, ha figyelembe vesszük a „ bomlasztás „ okozta szomorú korábbi végkifejletet, melynek folyamányaként a volt kisgazdák „ benyomultak „ a Fideszbe, megtagadva a korábbi eszmeiséget annak érdekében, hogy túléljék pártjuk széthullását. Ma is ott vannak sokan közülük és immáron narancsosként, de gyakran kisgazda virtussal politizálnak. Sokszor érezhető is, hogy mennyire kilógnak a sorból. A mostani Független Kisgazdapárt egy egészen másik világ, egy új dimenzió, egy se nem jobb, se nem bal alternatíva mindazoknak, akik megcsömörlöttek már az egymásra való sárdobálástól és agresszív kampánytól.

„ Évtizedes korszak zárult le. 2014. március 7-én megérkezett az örömhír: a Nemzeti Választási Bizottság 173/2014. számú határozatában megállapította, hogy “a Független Kisgazda- Földmunkás és Polgári Párt jelölőszervezet 15 megyében és a fővárosban összesen 52 egyéni választókerületi jelöltet állított.” Ez a hír azt jelenti, hogy 12 év után újra választható a Független Kisgazdapárt! Április 6-án az országgyűlési választáson a Független Kisgazdapárt országos listája a szavazólapon a 4. „- adta hírül a párt

„ Légy Hazád gazdája! „ FKgP: Az aranyközépút „- ilyen és ehhez hasonló szlogenekkel rukkoltak elő. Az új kisgazdák szerint érték a magyar, mert azt vallják, hogy a magyar ipar és mezőgazdasági ipar fejlesztésénél a stratégiai fontosságú ágazatokat előnyben kell részesíteni. Ilyen például az élelmiszertermelés és feldolgozóipar, az energiatermelés, a közlekedésben a magyar tulajdonú gépjárműgyártás (autóbusz és tehergépjármű gyártás, vagongyártás), a mezőgazdasági gépgyártás. Az ipari és mezőgazdasági termelés versenyképességének a biztosításához kiemelt figyelmet kell fordítani a magyar találmányok alkalmazására.

Bizonyára sok régi kisgazda érdeklődik az új FKgP programja, és térségünk jelöltjének személyisége iránt. Ez a cikk azért született, hogy Ön is képet kaphasson róluk!

Lőrinczy Veronika

Politika:
Politika   
 2 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 6-os választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 4-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 2-es választókerületben?

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 5-ös választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna a 3-as választókerületben?

Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 1-es választókerületben?

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!
Hol volt?

Bugi -

2014.03.19. 20:21:54

Hol volt ez a tündérke meg a pártja az elmúlt 4 évben,és hol lesz a következő 4 évben??????Esetleg Ő is megadhatná a választ.....Szép hogy most előjöttek az állami támogatásért csak nekünk ez kevés...

A kampány!

S.pataki -

2014.03.13. 18:19:06

A BOLDOGABB időkben - Miénk a gyár,Magunknak építjük-, amikor a konzervgyáraink megkezdték a zöldség ,gyümölcs szezonális feldolgozását azt mondja a szomszéd asszony ,megkezdődött a kampány, megyek a konzervgyárba dolgozni a Hatvani Konzervgyárba. Muterom azt mondja megyek paprikázni - a gyár kihelyezett feldolgozójába-. Most is kampány van, ami ma már csak a választásról szol. A kettő között különbség alapvetően a kampány irányultságában és a gyümölcsben lakozik. A zöldség jelen van mindkettőnél .

 A 18 induló P.szervezett tagozódását figyelve négy irányt képviselnek.

Az első az eddig lerakott széles alapokra építve, tervezi a jövőbeli felemelkedést az Ország benne a polgárok boldogulását. (2)

A második irányzat (5) a kormányváltó szövetség, elzavar,levált,elsöpör, eltöröl, létrehoz,juttat,megszüntet,helyreállit, feltételes módban, kevés megalapozottságot tanúsítva, ezenkívül sok mindent mondva, ígérve, a biztos győzelem reményében.

A harmadik irányzatot(1) képviselő párt törekvése a kormányt váltást illetően a másodiknak főirányzatával egyezik . A három pillére építő szándékából hiányzik a teljes magalapozottság , csak a kivitelezhetetlensége biztos.

A negyedik (10) a maradékékot képezők tábora , külön ,külön rész területet jelölnek ki képviselni, követhetőnek a társadalom működését meghatározó tényezők közül. A megalapozottságuk teljes hiánya arra utal, hogy céljuk csak a 199 közé jutás, 2014.április 6.-án.


Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok