Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7571, belépett felhasználók: 0.

Címke: "LMP"
12Következő >>

veroniq - 2016.09.22. 19:44


Az LMP is városunkban járt, kivételesen nem a migránsokkal ijesztgették a járókelőket, hanem a megoldási javaslatot kínáltak Magyarországot új irányba állítására. Földi Áron megyei képviselő és Varga Diána megyei hálózatépítő a CooP előtt tartott szeptember 19-ei kitelepülésük során mindezt 11 pontban mutatták be:


1. A megújuló Magyarországon magasabbak a bérek, biztos a megélhetés

 

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.09. 12:02

Földi Áron, az LMP jelöltje ugyan kissé megrettent, de aztán megnyugodott, amikor a parlamenti választások eredményét követte nyomon. Az LMP lett a 4. párt, amelyik bejutott a Magyar Országgyűlésbe, igaz nagyon rezgett az a bizonyos léc, ezért megkérdeztem tőle, hogy vajon leizzadt-e. Eddig is tudtam, hogy a ceglédi, korábban abonyi politikus nem túl félős, és erről most is megbizonyosodhattam.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.06. 08:22

Önök fizetett politikai hirdetést olvashatnak.

Politika:
LMP   
Politika   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.04. 08:20

Önök fizetett politikai hirdetést olvashatnak

Programok:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.02. 14:31

Lehet más, lehet másképpen is kampányolni. Ennek adta ékes bizonyítékát az LPM, vagyis a Lehet Más a Politika Párt, április elsején Cegléden, ahol nem áprilisi tréfaként, hanem nagyon is komolyan osztogatták szép zöldalmáikat a Posta előtt kis standjukról. Földi Áron körzeti jelöltet erősítette a rendezvényen Lengyel Szilvia, a párt parlamenti képviselője. Tapasztalataik szerint az emberek örültek az almának. Gyerekek is kértek belőle, és kaptak is, de természetesen kampánypapír nélkül. Földi Áron még kicsit zsonglőrködött is az almákkal, a fénykép kedvéért. Lengyel Szilvia elmondta, hogy az almák természetesen magyar eredetűek, erre különösen ügyeltek. Az országgyűlési képviselő asszony nagyon bízik a párt szép szereplésében a mostani választások alkalmával.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.31. 16:33

 

Földi Áront, az LMP országgyűlési képviselő jelöltjét régi ismerősként üdvözölhettem, hiszen abonyi, és a helyi önkormányzatnak is tagja volt. Néhány, közérdeklődésre számot tartó kérdést intéztem hozzá, melyet az alábbiakban olvashatnak.


- Mit tennél a közbiztonság javításának érdekében? Számodra mit jelent az a szó, hogy közbiztonság?


A megoldás a Közösségi Rendőrség létrehozása. Az LMP a rendfenntartó erők szervezeti felépítését két szinten képzeli el. Az állami rendőrség bűnüldözési feladata az országos jelentőségű térségeken átívelő bűncselekmények – terrorizmus, szervezett bűnözés, fegyveres rablások, cyberbűnözés – ellen kell, hogy fellépjen és nyomozzon. Emellett helyben a Közösségi Rendőrség kapna főszerepet, amit az önkormányzatok és a térségi társulások finanszíroznának és ellenőriznének. A becslések szerint a bűncselekmények 60-70 százalékát helyi lakosok követik el. Egy önkormányzati rendőrség a települések vezetőivel sokkal szorosabb kapcsolatban és eredményesebben tudná erőit erre a kérdésre koncentrálni.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.19. 22:46

A korábban Abonyban önkormányzati képviselőként munkálkodó Földi Áron " átigazolt " Ceglédre, ott tagja az önkormányzat képviselő testületének, LMP-s színekben. A közelmúltban bemutatta Pest megyei jelöltjeit az LMP, köztük a kép jobb oldalán látható Földi Áront is, aki ringbe száll az országgyűlési képviselő válaszásokon. Rajta kívül abonyi vagy abonyi számrazású még a 12. választókerületben Romhányiné Dr. Balogh Edit, Földi László, Kovács László, Papp Viktor is. Tehát öt abonyi van, akinek adhajtjuk a voksunkat. Amennyiben persze nem csak a jelöltet, hanem pártját si szeretjük.

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.15. 12:13

Március 14-én az LMP országgyűlési képviselőjének, Vágó Gábornak személyes jelenléte mellett gyűjtötte az aláírásokat az LMP a Szabadság téren, Nagykőrösön. A programon részt vett Sebestyén Géza a helyi szervezet vezetője is. A járókelők közül sokan aláírták a Népszavazás2012 aláírás gyűjtő ívét, mert szerintük is felháborítónak nevezhető az az öt, végül megszavazott törvény, ami ellen gyűjtöget az LMP.

Közélet:
LMP   
JOBBIK   
MSZP   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.12. 14:47

108

Politika:
LMP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.03.12. 14:42

Elegük van..... Cegléden és Nagykőrösön is kampányolni fog március 14-én Vágó Gábor, az Elég a kiszolgálltatottságból szlogennel induló népszavazás kampányfőnöke, országgyűlési képviselő. LMP-s ismerősöm a következőt üzente nekem: Vágó Gábor ( a Népszavazás2012 kampány főnöke, országgyűlési képviselő ) látogat Ceglédre és Nagykőrösre. Szerdán, du. 14 óra tájékán érkezik Ceglédre a vasútállomás elé, ahol szervezik az aláírásgyűjtést, majd 16 órától Nagykőrösön lesz az LMP-s prominens, a főtéren, a körforgalom- Kecskeméti utca találkozásánál. " Április 2-ig 200 ezer aláírást kell összegyűjtenünk, hogy utána kiírják a népszavazást, ebben rád is szükségünk van! " - mondja az LMP

Politika:
LMP   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok