Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

Címke: "LMP"
<< Előző12

tyb - 2012.01.30. 00:26

Az LMP kitart. Nyilván elsősorban a szabaddemokrata liberális szavazói mellett. Ez következik abból, hogy nem kíván részt venni a Fidesz leváltására irányuló ellenzéki kerekasztal egyeztető tárgyalásain. 19-re lapot húzni nem biztos nyerés. Persze, ha az örök ellenzéki szerepet választották...   

Politika:
LMP   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.12.17. 10:40

Szerző: Földi Áron, LMP- A lassan egy éve a város gazdasági tanácsadásával megbízott Dr. Pecsenye Tibor munkájából a képviselő-testület sajnos semmit nem tud hasznosítani, ezért az LMP a vele kötött szerződés haladéktalan felbontását szorgalmazza. Az effektív munkavégzés intenzitásában bekövetkezett drasztikus hanyatlást (igaz e tekintetben a dinamikusan felívelő pálya is elmaradt) jól mutatja a képviselő testület december 15- én tárgyalt gazdasági tárgyú napirendjeinek előkészítetlensége és a város volt gazdasági alpolgármesterének Takáts Lászlónak döbbenetes felkészületlensége.

Gazdaság:
LMP   
Cegléd   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.10.12. 09:38

 Egy Bajnai Gordon vezette, Orbán-ellenes olajfa-koalíció összeépítésén dolgozik Gyurcsány Ferenc. Kiszemelt trójai faló tehát már van - most a konkurens MSZP- és LMP-elit legyűrésére kerítene sort a Sukoró-ügy "mártír" gyanúsítottja. "Az elmúlt hetek belső ütközetei nem az MSZP birtoklásáról szólnak. Összefognak vajon a kormányfő ellen?

Közélet:
Abony   
LMP   
MSZP   
FIDESZ   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.07.13. 17:40:38

Médiapartnerünk, a www.panorama-online.hu egy cikksorozatot indított, melyben a városi képviselőtestület tagjait szólaltatja meg. Arról beszélnek a ceglédi városvezetők, hogy milyen munkát végeztek az almúlt nyolc hónapban. Most, az abonyi származású, LMP-s lépviselő, Földi Áron volt az interjúalany. Íme nyilatkozata:


 Listás és főként ellenzéki képviselőként nincs módomban a választókerületemben a tőlem függetlenül is megtörténő kátyúzásokkal és az önkormányzati döntést nem igénylő fejlesztésekkel dicsekedni. Az utóbbi hónapokban munkám során a várost érintő stratégiai kérdésekkel foglalkoztam, melyek kapcsán a testületi üléseken ki is fejtettem véleményem. A Ceglédi Városfejlesztési Kft „munkáját” szorosan nyomon követtem, sajnálatos hogy ez a fontos feladat leépült a cég hibernálásával. 

Politika:
LMP   
 1 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok