Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7572, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyurcsány Ferenc"
12Következő >>

veroniq - 2018.03.25. 18:45

 

Románabb lett a románnál Gyurcsány Ferenc, aki ma bizonyította, már a legvéresszájúbb bukaresti uszítókon is túltesz magyargyűlöletben, de Gyurcsányhoz képest már-már a kanyarban sincsenek az olyan kloáka magyargyűlölők, mint a Tanácsköztársaság bukása után a magyaroktól az orrát befogó Kunfi Zsigmond, vagy a déli magyar területek szerb bekebelezéséért könyörgő Jászi Oszkár, hogy Pogány Józsefet már ne is említsük.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.19. 14:05

 

Vasárnap Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére egyeztetést tartottak a baloldali ellenzéki pártok, amely eredménytelenül zárult. A tárgyaláson az LMP részéről részt vett Vágó Gábor, aki a 444.hu videójában azt mondta....

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.11. 16:26

 

Több korrupciógyanús ügyben is érintett a tavaly óta szökésben lévő Terner Géza, akit a hatóságok legutóbb a 4-es metró körüli visszaélésekkel hoztak összefüggésbe. Korábban azt vizsgálták a hatóságok, hogy milyen szerepe volt a szolnoki papírgyár bedöntésében, de a Strabag-ügyben is előkerült a neve - írta szombaton a Magyar Idők.

 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.11. 19:31

A Demokratikus Koalíció digitális Magyarországot, digitális rendszerváltozást szeretne és alapjoggá tenné az internetelérés lehetőségét - mondta a párt elnöke egy pénteki, budapesti rendezvényen. Gyurcsány Ferenc az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége EP-képviselőcsoportjának Európa és Magyarország esélyei a digit&

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.28. 17:23

(MTI) - A Demokratikus Koalíció lehetővé tenné, hogy az azonos nemű párok összeházasodjanak és gyermeket fogadjanak örökbe, a baloldali összefogásban azonban kisebbségben van ezzel - közölte Gyurcsány Ferenc pártelnök pénteken sajtótájékoztatón.  A Magyar Nemzet pénteken egy a birtokába került hangfelvétel alapján írt arról, hogy nemcsak a homoszexuális párok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra, erről szóló javaslatukat - mint a Bibó István Szakkollégium rendezvényén a DK elnöke elmondta - csak azért nem nyújtották be, mert "nem akarják megzavarni az összefogást".

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.08. 18:12

Országjáró kampánykörútja részeként december 6-án Cegléden tartott fórumot Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke a Kossuth Művelődési Központ kamaratermében.- írja a Ceglédi Panoráma.  A DK elnöke az egész napot Cegléden töltötte. Este a lakossági fórum előtt a művelődési központ bejárata előtt 20-30 tüntető fejezte ki nemtetszését, hangosbemondón skandáltak, "Bolsik haza!" "Gyurcsány takarodj!" feliratú transzparensekkel, árpádsávos és a csemői Jobbik zászlóját lengetve.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 12:03

A Demokratikus Koalíció Elnöke december 6-án egész nap programokon vesz részt Cegléden. Reggel a piacon kezdi a napot, és a nap végén 17 órától a Művelődési Ház Kamaratermében lakossági fórumot tart.  A fórum előtt 16.30-tól a megjelent sajtónak nyilatkozik. Fotó: Krizsán Ervin, Ceglédi Panoráma A képen Gyurcsány Ferenc Dr. Czinege Imrével, körzetünk DK -s országgyűlési képviselő jelöltjével látható.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.29. 15:20

Az Együtt PM éppen a standját szedegette össze a csarnok előtt, nyilván aláírásokat gyűjtögettek. A DK is jelen volt, egy korábbi kedves Olvasónk osztogatott szórólapokat, mely előlapján Gyurcsány Ferenc látható. Ha megfordítjuk, akkor a hátoldalon arra buzdítanak, hogy akinek van kedve az csatlakozzon a DK Ceglédi szervezetéhez tagnak vagy szimpatizánsként.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.17. 08:54

Dr. Czinege Imre Cegléden népszerű, közismert orvos, korábban országgyűlési képviselőként dolgozott. A kampányt megkezdte, elképzeléseit a Cegléd Televíziónak mesélte el. A Demokratikus Koalíció jelöltje igazi Gyurcsány hívő és aktív facebook tag. Ezt írja oldalán: „ Pont Gyurcsány. Mutassanak másik ellenzéki politikust, aki hozzá hasonló hévvel küzd a kormányváltásért! … Azt mondja egy szocialista országgyűlési képviselő, hogy a DK tagjaival és a szimpatizánsaival megegyeznek, csak Gyurcsány Ferenccel nem. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.19. 15:04

(MTI) - A Fidesz feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc, az MSZP volt elnöke, a Demokratikus Koalíció vezetőjének nyilatkozata miatt - jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője szombaton Budapesten.     A párt ismeretlen tettes ellen tesz legkésőbb hétfőn feljelentést csalás, költségvetési csalás, magán- és közokirat-hamisítás, valamint hivatali visszaélés gyanújával az ügyészségen - közölte Gulyás Gergely a sajtótájékoztatón.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok