Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8084, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Gyurcsány Ferenc"
12Következő >>

veroniq - 2018.03.25. 18:45

 

Románabb lett a románnál Gyurcsány Ferenc, aki ma bizonyította, már a legvéresszájúbb bukaresti uszítókon is túltesz magyargyűlöletben, de Gyurcsányhoz képest már-már a kanyarban sincsenek az olyan kloáka magyargyűlölők, mint a Tanácsköztársaság bukása után a magyaroktól az orrát befogó Kunfi Zsigmond, vagy a déli magyar területek szerb bekebelezéséért könyörgő Jászi Oszkár, hogy Pogány Józsefet már ne is említsük.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2018.03.19. 14:05

 

Vasárnap Gyurcsány Ferenc kezdeményezésére egyeztetést tartottak a baloldali ellenzéki pártok, amely eredménytelenül zárult. A tárgyaláson az LMP részéről részt vett Vágó Gábor, aki a 444.hu videójában azt mondta....

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.02.11. 16:26

 

Több korrupciógyanús ügyben is érintett a tavaly óta szökésben lévő Terner Géza, akit a hatóságok legutóbb a 4-es metró körüli visszaélésekkel hoztak összefüggésbe. Korábban azt vizsgálták a hatóságok, hogy milyen szerepe volt a szolnoki papírgyár bedöntésében, de a Strabag-ügyben is előkerült a neve - írta szombaton a Magyar Idők.

 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.12.11. 19:31

A Demokratikus Koalíció digitális Magyarországot, digitális rendszerváltozást szeretne és alapjoggá tenné az internetelérés lehetőségét - mondta a párt elnöke egy pénteki, budapesti rendezvényen. Gyurcsány Ferenc az Új Köztársaságért Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége EP-képviselőcsoportjának Európa és Magyarország esélyei a digit&

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.02.28. 17:23

(MTI) - A Demokratikus Koalíció lehetővé tenné, hogy az azonos nemű párok összeházasodjanak és gyermeket fogadjanak örökbe, a baloldali összefogásban azonban kisebbségben van ezzel - közölte Gyurcsány Ferenc pártelnök pénteken sajtótájékoztatón.  A Magyar Nemzet pénteken egy a birtokába került hangfelvétel alapján írt arról, hogy nemcsak a homoszexuális párok házasságát iktatná törvénybe Gyurcsány Ferenc, hanem gyermekek örökbefogadását is lehetővé tenné számukra, erről szóló javaslatukat - mint a Bibó István Szakkollégium rendezvényén a DK elnöke elmondta - csak azért nem nyújtották be, mert "nem akarják megzavarni az összefogást".

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.08. 18:12

Országjáró kampánykörútja részeként december 6-án Cegléden tartott fórumot Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció elnöke a Kossuth Művelődési Központ kamaratermében.- írja a Ceglédi Panoráma.  A DK elnöke az egész napot Cegléden töltötte. Este a lakossági fórum előtt a művelődési központ bejárata előtt 20-30 tüntető fejezte ki nemtetszését, hangosbemondón skandáltak, "Bolsik haza!" "Gyurcsány takarodj!" feliratú transzparensekkel, árpádsávos és a csemői Jobbik zászlóját lengetve.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.12.03. 12:03

A Demokratikus Koalíció Elnöke december 6-án egész nap programokon vesz részt Cegléden. Reggel a piacon kezdi a napot, és a nap végén 17 órától a Művelődési Ház Kamaratermében lakossági fórumot tart.  A fórum előtt 16.30-tól a megjelent sajtónak nyilatkozik. Fotó: Krizsán Ervin, Ceglédi Panoráma A képen Gyurcsány Ferenc Dr. Czinege Imrével, körzetünk DK -s országgyűlési képviselő jelöltjével látható.

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.29. 15:20

Az Együtt PM éppen a standját szedegette össze a csarnok előtt, nyilván aláírásokat gyűjtögettek. A DK is jelen volt, egy korábbi kedves Olvasónk osztogatott szórólapokat, mely előlapján Gyurcsány Ferenc látható. Ha megfordítjuk, akkor a hátoldalon arra buzdítanak, hogy akinek van kedve az csatlakozzon a DK Ceglédi szervezetéhez tagnak vagy szimpatizánsként.

Politika:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2013.11.17. 08:54

Dr. Czinege Imre Cegléden népszerű, közismert orvos, korábban országgyűlési képviselőként dolgozott. A kampányt megkezdte, elképzeléseit a Cegléd Televíziónak mesélte el. A Demokratikus Koalíció jelöltje igazi Gyurcsány hívő és aktív facebook tag. Ezt írja oldalán: „ Pont Gyurcsány. Mutassanak másik ellenzéki politikust, aki hozzá hasonló hévvel küzd a kormányváltásért! … Azt mondja egy szocialista országgyűlési képviselő, hogy a DK tagjaival és a szimpatizánsaival megegyeznek, csak Gyurcsány Ferenccel nem. 

Politika:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.10.19. 15:04

(MTI) - A Fidesz feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc, az MSZP volt elnöke, a Demokratikus Koalíció vezetőjének nyilatkozata miatt - jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Gulyás Gergely, a Fidesz országgyűlési képviselője szombaton Budapesten.     A párt ismeretlen tettes ellen tesz legkésőbb hétfőn feljelentést csalás, költségvetési csalás, magán- és közokirat-hamisítás, valamint hivatali visszaélés gyanújával az ügyészségen - közölte Gulyás Gergely a sajtótájékoztatón.

Politika:
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 8-as választókerületben?
   
 Tóthné Somodi Ildikó VFE 
 Dr. Egedy Zsolt Mihály Független 
 Sáfránné Baranyi Beatrix Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

A sarokkanapé, a kis lakások megmentője

Azok, akik kis lakásban élnek, pontosan tudják, hogy minden egyes ...

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok