Mi Abonyunk - Példátlan összefogásban a népért....
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8078, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2012.03.15. 12:13

Március 14-én az LMP országgyűlési képviselőjének, Vágó Gábornak személyes jelenléte mellett gyűjtötte az aláírásokat az LMP a Szabadság téren, Nagykőrösön. A programon részt vett Sebestyén Géza a helyi szervezet vezetője is. A járókelők közül sokan aláírták a Népszavazás2012 aláírás gyűjtő ívét, mert szerintük is felháborítónak nevezhető az az öt, végül megszavazott törvény, ami ellen gyűjtöget az LMP.

( A képen László Ferenc helyi elnök együtt ír alá egy JOBBIK taggal )

A dolog pikantériája az, hogy ez egy ténylegesen pártállásra való tekintet nélküli esemény, mind országosan, mind pedig Nagykőrösön. Ezt példázza remekül az, hogy a JOBBIK és a helyi MSZP vezetői is eljöttek és szó nélkül aláírták az ívet. „ Mi azt támogatjuk, ami jó a népnek! „- mondta JOBBIK-os ismerősöm és azt is megtudtam, hogy előzetesen ők azért kikérték a vezetőség véleményét. Azt a választ kapták, hogy igen, nyugodtan írhatnak, igaz ők az ötből három kérdés feltevésével értenek egyet csak. A három párti utcai találka stílszerűen éppen a Szabadság névre keresztelt téren zajlott, ahol ott volt László Ferenc MSZP-s és Dénes Dénes JOBBIK-os helyi pártvezér is. Kedélyesen elbeszélgettek egymással, de az is elhangzott, hogy nem borultak össze és nem is léptek semmiféle koalícióra.

László Ferenc MSZP-s képviselő ezért írta alá: „ Egyszerű a válasz: azért mert egyetértek vele és arra bíztatok minden szocialista szimpatizánst, hogy írják alá. „

De miért is gyűjti az aláírásokat az LMP? ( A képen Vágó Gábor LMP, Országgyűlési képviselő )

Ezt szeretnék elérni: A tankötelezettség korhatára továbbra is 18 év maradjon. Az álláskeresési járadék folyósításának időtartamát a jelenlegi kilencven napról emeljék vissza a korábbi 260 napra. Ne lehessen 100 napnál hosszabb próbaidőt kikötni és végül azt, hogy a szabadság kétharmadát a munkavállaló kérésének megfelelően kelljen kiadni. Ha az Alkotmánybíróság pozitívan dönt a nyugdíjügyben benyújtott felvetéseikről, akkor azonnal elkezdenek aláírásokat gyűjteni arról is, hogy a korábban megszerzett nyugdíjjogosultságokat ne lehessen elvonni, így a referendum ötödik kérdésként ezzel is kiegészülhet.

A szerdai nagykőrösi aláírásgyűjtésen Vágó Gábor elmondta, hogy összesen 200 ezer aláírást kell összegyűjteniük azért, hogy kiírják a referendumot, és jelenleg 45 ezernél tartanak. Április 2-ig van a határidő. „ Tudom, hogy Magyarországnak egyáltalán nem ez a legnagyobb problémája. A legnagyobb probléma maga az Alkotmány, erre kéne népszavazást kiírni, de erre egyáltalán nincs lehetőség. Pontosan az új Alkotmány az, mely leszűkítette a népszavazáson feltehető kérdések körét.  "

LŐVE

 

Teljes cikk, izgalmas részletekkel a Heti Hírek jövő heti nyomtatott lapszámában
 

Közélet:
LMP   
JOBBIK   
MSZP   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Chliievő verseny

Magyar Bál

Adventi gyertyagyújtás

Adventi gyertyagyújtás

Kinizsi szoboravató

Sportbál

Magyar Kultúra Napja

Szilveszter a Főtéren

Tarka tér

Rózsaszín séta

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok