Mi Abonyunk - Kisgazdapárt újratöltve- Több, mint érdekes, de nem véletlen
Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7980, belépett felhasználók: 0.

veroniq - 2013.03.13. 11:34

( Kép: Korábbi kisgazda dokumentum része. ) Teljes FKGP-s dokumentum ITT. Az elmúlt hét vége politikai különlegessége az, hogy újjáalakult a korábban a FIDESZ segedelmével feloszlásra ítélt, szétzüllesztett, tönkretett Független Kisgazda Párt. Kíváncsian várom a  fejleményeket, tekintettel arra, hogy számos jelenleg fidesz színekben munkálkodó politikus volt tagja anno a Kisgazda Pártnak. Nyilvánvaló számomra, hogy már nem fognak oda átigazolni. A dolog pikantériája, hogy Boros Imre is mellettük kampányol, pedig ő fideszes érzelmű. A cél talán az, hogy a gazdákat megosszák, mert azok nagy része kiábrándulva a kormánypártból, inkább a jobbikkal szimpatizál.

Egykor az abonyi és nagykőrösi, jelenleg fideszes vezérkar is Kisgazda Párt tag volt. Nem tudom, mit élnek most át, de azt hiszem, hogy leginkább már semmit. A legnagyobb kisgazda talán Czira Szabolcs volt, aki körzetünk jelenleg regnáló országgyűlési képviselője, Fidesz színekben. Nyilván ő sem fog színt váltani már, nem lesz belőle többé kaméleon. Íme, az MTI híre minderről:

Gondolatébresztő nagygyűlést tartott a Független Kisgazdapárt, de mint írják „valódi zászlóbontás lett belőle”. A szónokok sorát Csath Magdolna, neves Bilderberg csoport-kutató és Boros Imre nyitotta. A legnagyobb várakozás azonban a volt tévés, jelenleg kisgazdaelnök, Hegedűs Péter fölszólalását előzte meg. A pártot újjászervező politikus bejelentette: az idén 105 éves történelmi párt tízévnyi szünet után újra teljes létszámban indul a 2014-es választásokon. Az FKGP vezetője gondolatait a "Légy a hazád gazdája!" szlogen köré fűzte. Véleménye szerint ugyanis, a rendszerváltás az emberek döntő többsége szerint egyáltalán nem valósult meg, a kormányok mindent eladtak, ami "mozdítható" volt. Csupán hatalomtechnikai váltások játszódtak le, és egyetlen védendő "eszköze" maradt a magyarságnak: a föld.

Az elnök kiemelten foglalkozott beszédében a fiatal vállalkozókkal, bejelentette, hogy a Független Kisgazdapárt minden 20 és 30 év közötti, első vállalkozását regisztráló pályakezdő fiatalnak, vállalkozása első évében 100 %-os adó- és járulékmentességet biztosítana 2014-től, és azt követően is csak több lépcsőben emelné a terheiket.

Hegedűs azt is elárulta, hogy kikre tekint példaként, és ez a Nyugatot majmoló ellenzék, illetve a keleti szelet vitorlájába fogni óhajtó kormány mellett valódi irányváltás lehet. Az FKGP ugyanis egészen más merre tekint. Északra. Hegedűs szerint a finneket kell követni, „mivel a II. világháború utáni időszak egyik legszegényebb, legelmaradottabb országából virágzó nemzetet, országot teremtettek”.

A helyszínen megjelenő szimpatizánsok roppant elégedettek a hallotakkal, mert ahogy a párt MTI-hez eljuttatott közleménye fogalmaz: a legtöbb távozó kisgazda egy rövid mondatot ismételgetett: na végre…!”

Politika:
Politika   
 0 Hozzászólás   
Ajánlott cikkek:

Zágráb Nándor a Jobbik országgyűlési képviselő jelöltje a választókerületben

Közadatok Antal- Láng Edináról- II. rész

Közlemény az abonyi Jobbik alapszervezetéről- Szeremi Anikó feloszlatta

Ők készítik majd elő a döntéseket: Abony Város Bizottságainak tagjai értünk dolgoznak

Október 28-án megalakul az új abonyi képviselő- testület: Ünnepélyes eskütételek, illetmények, alpolgármester

Közadatok Antal- Láng Edináról- III. rész

Közadatok Antal- Láng Edináról- I. rész

Egyhangú igen az abonyi műjégpályára! Szép volt!

A helyi Fidesz elnök, Balangó László NEM vállalja, hogy beüljön a képviselő- testületbe

Abonyban 1341 Fideszes is Pető Zsoltot támogatta!

 

Kommentek

Hozzászóláshoz jelentkezz be!

Szavazás
Önnek van már védettségi igazolványa?
   
 Van, mert beoltattam magam 
 Van, mert átestem a COVID-on 
 Beoltattam magam, de még nem kaptam meg 
 Nincs, mert még nem oltattam be magam 
 Nincs, és nem is akarom, hogy legyen!  
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok