Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 6162, belépett felhasználók: 0.

Híreink: Gazdaság
1234567Következő >>Utolsó

 

2018. március 2-án a Nyársapáti Gazdakör tájékoztató fórumra hívta a nyársapáti gazdákat és a környező települések gazdaköreinek tagjait a művelődési ház nagytermébe. A kb. 100 fő részvételével lezajlott rendezvényt megtisztelte jelenlétével, illetve előadóként is közreműködött Földi László országgyűlési képviselő...

Gazdaság:
Gazdaság   

 

Mint ahogyan lapunk arról beszámolt, egy igazán remek kis bolt nyílt a közelmúltban Abonyban. Karácsony előtt bemutattuk Önöknek, és igen nagy sikert aratott a vásárlók körében. Most megint nagyot fejlődött a kis bolt, hiszen már webáruházat is üzemeltetnek, ahonnan minőségi termékek rendelhetők, igazán remek áron! Közben már a tavaszra is felkészültek, megjelentek az első tavaszi és húsvéti dekorációk. 

Gazdaság:
Abony   

 

 Néhány évvel ezelőtt a kompresszorokat még rendkívül magas áron vásárolhattuk meg, ezért csak kevesen engedhették meg maguknak, hogy saját készülékkel rendelkezzenek. Azonban az utóbbi években egyre több műhelyben kapott helyet a dugattyús kompresszor, egyre több barkácsoló fedezte fel a bennük rejlő lehetőségeket.


Egy jól felszerelt műhelyben bármikor előfordulhat, hogy sűrített levegőre van szükségünk. Ilyenkor igazán jól jön, ha kéznél van a dugattyús kompresszor.

 

Gazdaság:
Abony   

 

A munkaerőhiány komoly gondokat okoz a Coop-nak, amit úgy próbálnak orvosolni, hogy egyes üzleteiket hétfőként nem nyitják ki. Hétfőnként a Coop boltok egy része zárva marad, hogy így kompenzálják a munkaerőhiányt - ezt az ÁFEOSZ-COOP Szövetség elnöke közölte, írja a Portfolio.

Gazdaság:
Abony   

 

Az elmúlt években egyre több magyar kezdett el külföldön dolgozni, a hivatalos statisztikák szerint évente több tízezren mennek ki, és mostanra százezrek élnek külföldön. Sokkal nehezebb azonban a nettó migráció vizsgálata, erre tett most kísérletet Hárs Ágnes és Simon Dávid. A kutatók arra jutottak, hogy a kivándorolt magyarok közel fele hazajött. Ide kattintva folytatódik a cikk

Gazdaság:
Abony   

 

A Vodafone telefon számla ma már nem csak papíron, hanem e-számla formájában is igényelhető. Ehhez nem kell mást tennünk, mint regisztrálni a Vodafone honlapján a szolgáltatás aktiválásához.

Az e-számla nagyon kényelmes megoldást biztos és ezzel a megoldással, sokkal gyorsabbá tehető a telefon számla kifizetése is. A postai kézbesítés előtt már 3-5 nappal láthatjuk, hogy adott hónapban mekkora telefonköltséggel érdemes számolnunk.

Gazdaság:
Telefon   

 

Abony Pest megye délkeleti részén található meg és eladó ház Abonyban is elérhető. A város a 4-es főút mellett helyezkedik el, amely a Budapest-Cegléd-Szolnok vasútvonal mellett található. A város mindösszesen 85 kilométerre fekszik a fővárostól, így azok is gondolkodhatnak az ingatlan vásárláson, akik vállalják a vonatozást, ingázást a fővárosba. Abonyban 2017-ben az átlag négyzetméter ár 98 587 forint volt, amely 100 165 forintra nőtt. 

 

 


Gazdaság:
Abony   

veroniq - 2017.12.27. 11:06

 

Emelkedik a magasabb hústartalmú, nem műbélbe töltött, drágább virslik iránti kereslet az év végi ünnepek előtt; az éves virsli forgalomnak átlagosan 12-15 százalékát értékesítik decemberben az üzletek, de nagyobb a forgalma a szalámiknak és egyes füstölt húskészítményeknek is - közölte a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) társadalmi elnöke az MTI-vel.

Gazdaság:

veroniq - 2017.12.17. 19:51

 

Karácsony közeledtével sokat gondolkodunk azon, hogy mi is kerüljön az ünnepi asztalra. A finomságok készítésének alapja pedig inden esetben a kiváló alapanyag :) Ha ön is ilyet szeretne vásárolni, akkor jó szívvel ajánljuk a MiAbonyunk kedvenc húsboltját, melyet a Dr. Hirn Márton utca 30 alatt találnak meg. Nyitva: Csüt és péntek 7.00-18.00 és szombaton 7.00- 14.00. Mindenkit sok szeretettel, igazi friss húsáruval, minőségi termékekkel, remek árakkal várnak! 30 249 2860

Képgaléria IDE kattintva

Gazdaság:
Abony   

 

Még karácsony előtt megkapják a jogosultak a januárban esedékes családtámogatásokat, azaz a családi pótlékot, a gyermekgondozási segélyt (gyes) és a gyermeknevelési támogatást (gyed) – jelentette be Novák Katalin az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára.

 

Gazdaság:
Abony   
1234567Következő >>Utolsó
Címke felhő:

Szavazás
Ön elmegy szavazni április 8-án?
   
 IGEN 
 Még nem tudom, lehet 
 NEM 
 Mert szavazás lesz? 
   
Eredmény
Programok

Itt a választási étlap

 

Földi László lesz a Fidesz-KDNP jelöltje az április 8-i országgyűlési képviselőválasztáson Pest megye 12. számú választókerületében.


 

Az LMP vezetősége is jóváhagyta Földi Áron – korábbi ceglédi önkormányzati képviselő, most megyei közgyűlési képviselő – jelöltségét. ( Jobbra )


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok