Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7051, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Autó"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2017.01.24. 15:52

 

Nem ért egyet a személygépkocsik és motorkerékpárok esetében a napi autópálya-matrica bevezetésével a Magyar Autóklub, mert azt a jelenleginél lényegesen drágább kilométer-arányos autópályadíj előszobájának tartja - fogalmaz a szervezet egy kedden eljuttatott közleményében.

Az autóklub szerint ahol Európában kilométer-arányos díjfizetés van, annak mértéke kilométerenként 19-31 forint között mozog. Ezzel számolva a kilométer-arányos díj Budapest és Szeged között már egy irányban több lenne, mint a jelenlegi 10 napos e-útdíj 2975 forintos ára.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.14. 15:36

 

Bolhából az elefántot… Ezzel a rövid sorral jellemezhetnénk a Botka Rally Team párosának első versenynapját a 40. Rally Islas Canaria futamon. Az ERC szezonnyitóján egy buta kis megforgás miatt végül egy tiszta gyorsasági szakaszt sem tudtak teljesíteni Botka Dávidék. Az European Rally Championship idei első futama a gyönyörű, ugyanakkor szeszélyes időjárásáról híres szigeten került megrendezésre. A jól teljesített shakedown, majd egy apró technikai hibát hozó kvalifikációs futam után a rajtdobogóról bizakodva gurult le Botka Dávid és Szeles Péter. „Tökéletes állapotban indultunk neki a napnak. Peti is és én is nagyon vártuk már, hogy végre versenyezhessünk az autóval.” - kezdte beszámolóját a pilóta. „Az első szakasz nagyon trükkösnek ígérkezett, folyamatosan változott az időjárás. Mindenki próbálta kitalálni, milyen gumival lehetne a leggyorsabban végigmenni.”

Sport:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.13. 10:08

 

Botka Dávid és Szeles Péter nem sokat pihent az ERC2 bajnoki címének elhódítása után. A Botka Rally Team terveiben az szerepel, hogy a 2016-os esztendőben is elsődlegesen az European Rallye Championship sorozatban versenyeznek. A pilóta egy kategóriával feljebb lépve, a Mitsubishi Lancer Evo IX versenyautót lecserélve, egy R5-ös versenyautóban képzeli el a jövőt. „Nagyon sok gratulációt kaptunk a bajnoki cím megnyerése után.” - büszkélkedett Dudu. -

Sport:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.20.08.00

Te is unod, amit a fenti képen látsz? Nincs időd? Nem vagy profi?

Hozzad el hozzánk! Nem fogsz csalódni!

A Verda-Szépségsziget szolgáltatásai 

Bejelentkezés: 20/444-4460

- gépjármű külső takarítás:
(karosszéria elemek, kerekek, kerékjáratok, ajtókeretek, ablakok takarítása, törlése, gumiabroncsok ápolása) Ár: 2490.-Ft-tól

- gépármű belső takarítás:
(műszerfal, ajtók, műanyagok, ablakok takarítása, porszívózás, műanyag küszöbök, belső műanyagok, műszerfalápolás) Ár: 3490.-Ft-tól

Folytatás a címre kattintva!

Programok:
Autó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.29. 12:57

 

 Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatásával olvashatják!  (MTI) - A gyártóknak 2018. március 31-től minden új személy- vagy kisteherautót fel kell szerelniük fedélzeti segélyhívóval, amely az jármű balesete esetén automatikusan értesíti a mentőket - erről döntött kedden az Európai Parlament.

    Az Európai Parlament sajtószolgálatának közleménye szerint a kontinens útjain tavaly 25 700-an vesztették életüket. Az új segélyhívó - a becslések szerint - akár tíz százalékkal is csökkentheti a halálos áldozatok számát.
A fedélzeti automatikus e-segélyhívó rendszer súlyos közúti baleset esetén a 112-es segélyhívó számon értesíti a mentőket. A mentők az információk alapján azonnal be tudják azonosítani a szükséges segítség jellegét és nagyságrendjét, így hamarabb a helyszínre érhetnek.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.21. 12:42

 (MTI) - Megkezdték az új Mercedes CLA Shooting Brake gyártását Kecskeméten; Markus Schäfer termelésért és beszerzésért felelős igazgató tanácstag a kecskeméti sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy ezzel a második olyan széria gurul le a szalagról, amely kizárólag Kecskeméten készül.

   A Mercedes B osztály 2012 márciusi, valamint a CLA 2013 januári gyártásának megkezdése után a CLA Shottig Brake a harmadik széria, amely a konszern legfiatalabb gyárában készül – hangsúlyozta Markus Schäfer.
    Közlése szerint, az elmúlt évben pontosan 150 000 B- és CLA-osztályú autó készült Kecskeméten, a termelés 2012. évi megkezdése óta így már több mint 300 000 Mercedes-Benz személygépkocsi gördült le a szalagokról.
    A Mercedes-Benz az elmúlt évben 12,9 százalékkal növelte eladásait, 1,6 millió járművet szállított le vevőinek, és ezzel a negyedik egymást követő évben ért el rekordot - tette hozzá.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.04. 20:09

 Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.  Honlapjuk IDE kattintva érhető el.

 

 

 Az idokep.hu előrejelzése szerint a jövő héten beköszönt az igazi tél. Nagyon sokan járunk autóval és nem csak a saját, hanem mások biztonságáért is felelősek vagyunk. Tartósan 7 fok alatt lévő hőmérségletnél már erősen ajánlott a téli gumira váltás, hiszen teljesen másképpen tapadnak ezek a gumiabroncsok, mint a nyáriak. Milyet érdemes venni?

Közélet:
   
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.02. 20:32

"Az Európai Autómentes Nap keretében - 2014. szeptember 22-én - Cegléd, Szabadság téren zajlott a kerékpárok nyilvántartásba vétele, melynek keretében a rendőrök színes bűn- és baleset-megelőzési programokkal várták az érdeklődőket. Bárki kipróbálhatta tudását a téren felállított kerékpáros ügyességi pályán, KRESZ- tesztet tölthetett ki, valamint játékos formában ismerkedhetett a vonatkozó jogszabályokkal és közlekedési táblákkal. A bűnmegelőzési sátorban ujjlenyomatvétel is volt."

Közélet:
Cegléd   
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.16. 10:16

Tiszta Tél utót, és tiszta autót!

Szőnyegtisztítás Abonyban? IGEN!

Ülőgarnitúrák tisztítása hatékonyan,

elérhető áron!

Reklám:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.23. 19:19

A Kéttornyos Nívások írják facebook oldalukon az alábbiakban olvashatót. Képeket is IDE kattintva találhatnak még az érdeklődők. - Kéttornyos Nívások Túra! Törzs Tagjainak volt a Tavaszt Köszöntő Túrája a mai napon, melyen 5 Lada Níva vett részt. Az út kiinduló pontja Abony, cél Kóka. Az útvonal 110km távot takart magában, mely alföldi s dombsági részekből ált. A terep fekete föld illetve homok út, emelkedők illetve lejtők, erdős részek.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön szerint milyen az abonyi városi kommunikáció?
   
 Kiváló, tudunk mindenről, köszönjük 
 Egész jónak tartom..... 
 Nem jó, semmiről sem tudunk 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok