Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7483, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Autó"
12345Következő >>Utolsó

veroniq - 2020.10.30. 10:25

Magyarországon jelenleg nincs jogi szabályozás a téli gumikat illetően, így jogilag nem vagyunk kötelezve arra, hogy téli gumival járjunk, azonban a jogszabálynál fontosabb a biztonság: nem véletlenül kötelező a téli gumi sok környező országban. És ne felejtsük el, túl régi gumink miatt büntetést kaphatunk itthon is: 1,6 mm profilmélység alatti gumikkal vezetni illegális. De az ajánlás nyári gumiknál is magasabb, míg téli guminál már 4 mm profilmélység alatt már nem ajánlott a vezetés!

Közélet:
Autó   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2017.01.24. 15:52

 

Nem ért egyet a személygépkocsik és motorkerékpárok esetében a napi autópálya-matrica bevezetésével a Magyar Autóklub, mert azt a jelenleginél lényegesen drágább kilométer-arányos autópályadíj előszobájának tartja - fogalmaz a szervezet egy kedden eljuttatott közleményében.

Az autóklub szerint ahol Európában kilométer-arányos díjfizetés van, annak mértéke kilométerenként 19-31 forint között mozog. Ezzel számolva a kilométer-arányos díj Budapest és Szeged között már egy irányban több lenne, mint a jelenlegi 10 napos e-útdíj 2975 forintos ára.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2016.03.14. 15:36

 

Bolhából az elefántot… Ezzel a rövid sorral jellemezhetnénk a Botka Rally Team párosának első versenynapját a 40. Rally Islas Canaria futamon. Az ERC szezonnyitóján egy buta kis megforgás miatt végül egy tiszta gyorsasági szakaszt sem tudtak teljesíteni Botka Dávidék. Az European Rally Championship idei első futama a gyönyörű, ugyanakkor szeszélyes időjárásáról híres szigeten került megrendezésre. A jól teljesített shakedown, majd egy apró technikai hibát hozó kvalifikációs futam után a rajtdobogóról bizakodva gurult le Botka Dávid és Szeles Péter. „Tökéletes állapotban indultunk neki a napnak. Peti is és én is nagyon vártuk már, hogy végre versenyezhessünk az autóval.” - kezdte beszámolóját a pilóta. „Az első szakasz nagyon trükkösnek ígérkezett, folyamatosan változott az időjárás. Mindenki próbálta kitalálni, milyen gumival lehetne a leggyorsabban végigmenni.”

Sport:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.11.13. 10:08

 

Botka Dávid és Szeles Péter nem sokat pihent az ERC2 bajnoki címének elhódítása után. A Botka Rally Team terveiben az szerepel, hogy a 2016-os esztendőben is elsődlegesen az European Rallye Championship sorozatban versenyeznek. A pilóta egy kategóriával feljebb lépve, a Mitsubishi Lancer Evo IX versenyautót lecserélve, egy R5-ös versenyautóban képzeli el a jövőt. „Nagyon sok gratulációt kaptunk a bajnoki cím megnyerése után.” - büszkélkedett Dudu. -

Sport:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2015.06.20.08.00

Te is unod, amit a fenti képen látsz? Nincs időd? Nem vagy profi?

Hozzad el hozzánk! Nem fogsz csalódni!

A Verda-Szépségsziget szolgáltatásai 

Bejelentkezés: 20/444-4460

- gépjármű külső takarítás:
(karosszéria elemek, kerekek, kerékjáratok, ajtókeretek, ablakok takarítása, törlése, gumiabroncsok ápolása) Ár: 2490.-Ft-tól

- gépármű belső takarítás:
(műszerfal, ajtók, műanyagok, ablakok takarítása, porszívózás, műanyag küszöbök, belső műanyagok, műszerfalápolás) Ár: 3490.-Ft-tól

Folytatás a címre kattintva!

Programok:
Autó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.04.29. 12:57

 

 Rovatunkat a JANIK Autósiskola támogatásával olvashatják!  (MTI) - A gyártóknak 2018. március 31-től minden új személy- vagy kisteherautót fel kell szerelniük fedélzeti segélyhívóval, amely az jármű balesete esetén automatikusan értesíti a mentőket - erről döntött kedden az Európai Parlament.

    Az Európai Parlament sajtószolgálatának közleménye szerint a kontinens útjain tavaly 25 700-an vesztették életüket. Az új segélyhívó - a becslések szerint - akár tíz százalékkal is csökkentheti a halálos áldozatok számát.
A fedélzeti automatikus e-segélyhívó rendszer súlyos közúti baleset esetén a 112-es segélyhívó számon értesíti a mentőket. A mentők az információk alapján azonnal be tudják azonosítani a szükséges segítség jellegét és nagyságrendjét, így hamarabb a helyszínre érhetnek.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

admin - 2015.01.21. 12:42

 (MTI) - Megkezdték az új Mercedes CLA Shooting Brake gyártását Kecskeméten; Markus Schäfer termelésért és beszerzésért felelős igazgató tanácstag a kecskeméti sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy ezzel a második olyan széria gurul le a szalagról, amely kizárólag Kecskeméten készül.

   A Mercedes B osztály 2012 márciusi, valamint a CLA 2013 januári gyártásának megkezdése után a CLA Shottig Brake a harmadik széria, amely a konszern legfiatalabb gyárában készül – hangsúlyozta Markus Schäfer.
    Közlése szerint, az elmúlt évben pontosan 150 000 B- és CLA-osztályú autó készült Kecskeméten, a termelés 2012. évi megkezdése óta így már több mint 300 000 Mercedes-Benz személygépkocsi gördült le a szalagokról.
    A Mercedes-Benz az elmúlt évben 12,9 százalékkal növelte eladásait, 1,6 millió járművet szállított le vevőinek, és ezzel a negyedik egymást követő évben ért el rekordot - tette hozzá.

Közélet:
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.04. 20:09

 Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.  Honlapjuk IDE kattintva érhető el.

 

 

 Az idokep.hu előrejelzése szerint a jövő héten beköszönt az igazi tél. Nagyon sokan járunk autóval és nem csak a saját, hanem mások biztonságáért is felelősek vagyunk. Tartósan 7 fok alatt lévő hőmérségletnél már erősen ajánlott a téli gumira váltás, hiszen teljesen másképpen tapadnak ezek a gumiabroncsok, mint a nyáriak. Milyet érdemes venni?

Közélet:
   
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.10.02. 20:32

"Az Európai Autómentes Nap keretében - 2014. szeptember 22-én - Cegléd, Szabadság téren zajlott a kerékpárok nyilvántartásba vétele, melynek keretében a rendőrök színes bűn- és baleset-megelőzési programokkal várták az érdeklődőket. Bárki kipróbálhatta tudását a téren felállított kerékpáros ügyességi pályán, KRESZ- tesztet tölthetett ki, valamint játékos formában ismerkedhetett a vonatkozó jogszabályokkal és közlekedési táblákkal. A bűnmegelőzési sátorban ujjlenyomatvétel is volt."

Közélet:
Cegléd   
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.04.16. 10:16

Tiszta Tél utót, és tiszta autót!

Szőnyegtisztítás Abonyban? IGEN!

Ülőgarnitúrák tisztítása hatékonyan,

elérhető áron!

Reklám:
Autó   
 0 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok