Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 7573, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Hó"
1

veroniq - 2018.11.26. 10:23

 

Az előrejelzések alapján Heves és Borsod-Abaúj-Zemplén megye főleg magasabban fekvő, hegyvidéki területein jelentősebb mennyiségű friss hó hullhat. Ezen kívül a következő napokban a Bakonyban várható még számottevő havazás, az ország többi területein csak kisebb, lepel vastagságú hótakaró alakulhat ki. 

Közélet:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.28. 17:34

A katasztrófavédelem azt tanácsolja az autósoknak, hogy lehetőség szerint ne induljanak útnak. Ha mégis kocsiba kell ülniük, a téli gumi, hólánc és fagyálló folyadék mellett készítsenek be ivóvizet, takarót, elemlámpát, láthatósági mellényt és térképet vagy GPS-t is a kocsiba.

Egymást érik a balesetek


Délután három óráig összesen 23, helyenként személyi sérüléssel járó közúti baleset történt országszerte az alig néhány centis hóréteg miatt. Az ütközések mellett elakadások is lassítják a forgalmat -mondta el az Origónak Hajdú Márton, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Közbiztonság:
   
 0 Hozzászólás    

admin - 2014.12.19. 19:56

 

 A legújabb előrejelzések alapján idén sem lesz fehér a karácsony, sőt, december 24-én napközben akár 15 Celsius-fok is lehet – írta az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján pénteken.

 

    A meteorológiai szolgálat jelezte, hogy a Pestszentlőrincen (a XVIII. kerületben) található mérőállomásuk adatai alapján az elmúlt 20 évben ötször fordult elő, hogy volt néhány centiméter vastagságú hótakaró karácsony első napján. A budai hegyekben ennél gyakrabban tette a hó hangulatossá az ünnepeket – fűzték hozzá.

Közélet:
   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.12.04. 20:09

 Rovatunk támogatója a JANIK Autósiskola.  Honlapjuk IDE kattintva érhető el.

 

 

 Az idokep.hu előrejelzése szerint a jövő héten beköszönt az igazi tél. Nagyon sokan járunk autóval és nem csak a saját, hanem mások biztonságáért is felelősek vagyunk. Tartósan 7 fok alatt lévő hőmérségletnél már erősen ajánlott a téli gumira váltás, hiszen teljesen másképpen tapadnak ezek a gumiabroncsok, mint a nyáriak. Milyet érdemes venni?

Közélet:
   
Autó   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2013.01.19. 15:37

Kedves ismerősöm osztotta meg velem ezt a fényképet, melyen a kedves sofőr szépen alszik a hóesésben. A kép nem Abonyban, hanem Budapesten készült, a reggeli órákban...... Remélem, nem ilyen munkamorállal dolgoznak azért mindenhol a hótolók..... Vagy szegény ember 24 órája talpon volt és jobbnak látta szundítani egy picit.... Szerintem soha nem tudjuk meg, mi az igazság. De egy biztos, ez így nagyon nincs rendjén. LŐVE

Citrom-díj:
   
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2012.02.05. 19:54

Kedves Olvasóink örvendeztettek meg bennünket a hókuckó képeivel és persze a büszke készítők is itt láthatók. " Ma vasárnap egy hókuckót csináltunk. Nem tartott többe mint, másfél óra. És fel szeretném tenni a Miabonyunkra. Készítők:Stiffl Tamás (11 éves) és Kun Dávid (11 éves )."- írják kedves levelükben.

Közélet:
   
 2 Hozzászólás    
1
Címke felhő:

Szavazás
Önnek milyen tapasztalatai vannak az abonyi orvosi ügyelet működésével kapcsolatban?
   
 Nagyon jó 
 Is- is 
 Nagyon rossz 
 Nincsenek tapasztalataim 
   
Eredmény

Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok