Hírcsatornák:        
Regisztrált tagjaink: 8083, belépett felhasználók: 0.

Címke: "Biztosítás"
12Következő >>

veroniq - 2021.03.30. 15:56


A neve nem véletlenül az, ami, a 2009. évi LXII-es törvény értelmében ez... ...kötelező. Azonban választási lehetőségünk van: a piaci szereplők (biztosítótársaságok) közül rengetegen nyújtják ezt a szolgáltatást. Sokszor a szolgáltatás minősége gyakorlatilag azonos több cégnél, míg a különbség éves szinten akár több tízezer forint is lehet. 

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2017.09.15. 12:23

 

 

Ugyan a nyári utazási főszezon véget ért, ám sokan indulnak útnak ilyenkor ősszel is, hogy még kiélvezzék a korai őszi kellemes időjárás által élvezhető lehetőségeket. A déli úticélok pedig éppen ilyenkor mutatják a legkellemesebb arcukat, érdemes nem csupán a nyári szezonban gondolni rájuk. Egy biztos: akárhová is utazunk nyaralni, mindig gondoljunk az utasbiztosításra is!


Közélet:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.05.05. 10:50

Programok:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2014.03.01. 08:49

Egy sima kárrendezésnek indult. Aztán kiderült, hogy átverték az abonyi asszonyt. Háromezer forintot kért el tőle kiszállási díjért a biztosítóval szerződött szerelő. Ezt nem tehette volna meg. Sajnos az abonyi hölgy kifizette ezt a pénzt, utólag tudja már, hogy nagyon rosszul tette. 

Citrom-díj:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.10.09. 12:37

MTI- Tizenhét pénzügyi tárgyú törvényt módosított hétfőn az Országgyűlés, ezek közül a biztosítási törvény és a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) törvény módosítása érinti leginkább közvetlenül a fogyasztókat. Hogyan módosíthatjuk ezentúl az életbiztosításunkat? A törvény minősített többséget igénylő részeit 269 igen, 38 nem és 48 tartózkodás, az egyszerű többséget igénylő részeket pedig 261 igen, 38 nem és 47 tartózkodás mellett fogadták el a képviselők.

Gazdaság:
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2012.09.14. 09:59

Majdnem szívrohamot kaptam, amikor kézbesített nekem a posta egy csekket, a cégünk tulajdonában lévő motor biztosításával kapcsolatosan. Mindenféle előzetes értesítés nélkül négyszeresére emelték meg a kötelező gépjármű felelősség biztosítását, melyet egy összegben kellett volna befizetnünk! 

Citrom-díj:
Blogok   
 0 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.22. 17:13

Biztosítás gyorshajtásra! - Cikkajánló- www.szoljon.hu- Megköthető már a gyorshajtás-biztosítás, ami pár ezer forintos díj ellenében egy évben egyszer fedezi a sebességtúllépés miatt fizetendő bírság díját. Volt egy sebességtúllépés, egy piros jelzésen áthajtás, két záróvonal-átlépés, egy menet közbeni telefonálás, biztonsági öv használatának mellőzése, elsőbbség meg nem adása. 

Közélet:
 4 Hozzászólás    

veroniq - 2011.11.04. 13:58

A külföldi oldalakon a cégek még a csajokat is bevetik, hogy náluk kössék az ügyfelek a biztosításaikat. - Egyes biztosítók a tavalyinál 20-30 százalékkal, vagy még ennél is kedvezőbb díjakat kínálnak. Valamennyi társaság közzétette jövő évi kötelező felelősségbiztosítási tarfiáit. Az interneten bármely ügyfél készíthet kalkulációt. 

Gazdaság:
Abony   
 5 Hozzászólás    

tyb - 2011.09.06. 21:03

Mint arról korábban, olvasói levél alapján írtunk ( http://www.miabonyunk.hu/cikkek.php?cikk=4000 ), a közúti ellenőrzések során a rendőrség különösen nagy hangsúlyt fektet a baleseti kárbejelentő nyomtatvány meglétének ellenőrzésére. Úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk segíteni olvasóinknak, hogy ne legyenek a nyomtatvány hiányában büntetés alanyai.

 

Kedves Olvasóink! Holnaptól, azaz, 2011. szeptember 7-től ingyenesen rendelkezésre bocsátunk 1 db. baleseti kárbejelentő nyomtatványt (zsaru szakzsargonban a kék-sárgát) minden olvasónknak, aki felkeresi irodánkat, hétköznap 09-15.00 óráig, a Kossuth tér 11. fsz.2 szám alatt. (a COOP oldalában, az aranyműves mellett).

  

Tesszük mindezt a Garantor 2000 Biztosítási Alkusz KFT támogatásával, melyért külön köszönet Lőrinczy László ügyvezető igazgató Úrnak!  

 

Közbiztonság:
 1 Hozzászólás    

veroniq - 2011.08.26. 11:25

 Lesz még idén sajnos felhőszakadás. Akinek nincs biztosítása, pórul járhat. Most megpróbálunk hasznos tanácsokkal szolgálni mindazoknak, akik nehezen tudnak eligazodni a  biztosítások világában. Ebben lehet segítségükre tapasztalt tanácsadónk is. Ha kérdésük van Gáti- Fekete Ágneshez, kérem a cikkben található elérhetőségeken forduljanak hozzá bizalommal. 

A legmegfelelőbb lakásbiztosítást legalább olyan nehéz kiválasztani, mint a legoptimálisabb folyószámla típust vagy lakáshitelt. Utánajártunk ezért, milyen szempontokat kell szem előtt tartanunk, ha a lakásbiztosítások között szemezgetünk.

 
Gazdaság:
Abony   
 3 Hozzászólás    
Címke felhő:

Szavazás
Ön melyik képviselőjelöltre szavazna az 7-es választókerületben?
   
 Czagány Zsolt VFE 
 Retkes Jánosné Fidesz- KDNP 
   
Eredmény
Programok

Miért kulcsfontosságú, hogy rendszeresen ápoljuk cipőinket?

Nincs kiábrándítóbb, mint egy koszos, igénytelen, ápolatlan cipő, akkor is, ...

Milyen hatással van az új NAV törvény az ERP rendszerekre?

Magyarországon időről időre módosulnak az adótörvények, ezzel aligha mondtunk újat. ...

Milyen tápot válassz a kölyökkutyádnak?

  Egy kiskutya rengeteg örömet tud hozni egy család ...

Hogyan lehet hatásos marketingszöveget írni?

Míg bő húsz évvel ezelőtt elég volt a termék néhány előnyét, esetleg az árát kiemelni egy-egy szórólapon, ma már merőben más a helyzet. Egyrészt több helyre kell szöveges tartalmat gyártanod, másrészt a nagy zaj miatt különösen frappánsan kell megfogalmazni a mondandódat, ha azt szeretnéd, hogy az olvasóból konverzió legyen.

Így telepítsük a csepegtető szalagot!

  A csepegtető öntözésnek köszönhetően nagyon sokat spórolhatunk a ...

Egy modern mennyezeti LED lámpa a te otthonodból is hiányzik

A modern mennyezeti LED lámpa napjainkban már a legtöbb otthonban fellelhető. Sokan gondolták úgy, hogy a régi, energiapazarló fényforrásokat lecserélik korszerűbbre, és megreformálják a világításrendszerüket. És te? Közéjük tartozol?

Korszerű implantációs eljárás csontpótlás nélkül

A csontpótlásos kezelés egy komplex, költséges folyamat, érthető, hogy sokan miért nem szeretnének belevágni. Szerencsére a modern fogászati fejlesztések lehetővé tették, hogy számukra is adott legyen egy optimális megoldás, egy speciális implantátumos technika.

Vizelettartási gondok megoldására ajánlott a lézerkezelés

 

A nőket érintő egyik nagyon érzékeny témakörről van szó, amelyet más területekhez hasonlóan a hölgyek szeretnek magukba fojtani. Nem beszélnek róla, pedig ha beszélnének, rájönnének, hogy rengeteg sorstársuk van, aki hasonló panaszokkal küzd, és egyáltalán nem kor függvénye az, hogy valakinek van vagy nincs vizelettartási problémája.

 

 


Apróhirdetések
Dr. Kostyán Andor rendelőintézet elérhetőségeihez és rendelési idejéhez kattints IDE

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Bejelentkezés
Felhasználó név:
Jelszó:
Regisztrálás
Üzenőfal
Abonyi rendőrjárőr 24 órás elérhetősége:
(30)277-3185
.

Üzenet íráshoz jelentkezz be! Előzmények

Belépett felhasználók
Menetrendek
Programkereső

Facebook
© 2010 MiAbonyunk Safe Kft., 2740., Abony, Antos János út 20. - 30/9-670-313
|
IMPRESSZUM
|
Szerzői jogok